2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hilalcim ne yapalım canım bak benimde dr,istedi bende 850 verdi çok şükür birşey çıkmadı ama hiç değilse aklıma takılmadı...bencede nerede tedavi olacaksan orada görüş.....istanbul tüp bebek merkezinemi gitmeyi düşünüyorsun.

artvinli canım kaç tane embryo koyuldu sanaa...heralde büyük ihtimal değerine göre yani çoğul gebelik...

kesin belli değil ama görüşmeye gidicezzz...ama bayan dr.gidicem ordaa..aret beye değil....bide umutla görüşmeyi düşünüyoruz......eşim aramış umutuu çook güzel ilgilendi diyoorr..hatta belki kontrollere almanı ayarlıyabiliriz demiş....ama biz buna pek ihtimal vermiyoruz...her dr.kendi hastasını kendi kontrol etmek ister diye düşünüyorum....neyse hangisi bizim için hayırlısıysa orayı buluruz inşş....kesin bildiğim şeyy erdeme gitmiycemmm....

bahçeciyi aradıkk bizee 6.700 dedi....en iyi yerlerde rapor geçmiyorr.....o kadar param olsa rapor çıkarmam zatenn....
bahçecide umut tüp bebeğe yönlendirmiş eşimi...orda rapor geçiyorr diye....
zaten raporsuz da çok pahalı değil umut..4.500 muş fiyatı....

hilacim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah....ya sana söylemek istememiştim ama madem gitmeyecekmişsin,ben aret kamerle görüşmeye gittim hiç memnun kalmadım,onu tercih etmemen bence iyi olmuş,canım bana 2 embriyo transfer edilmişti.

hayırlısı hilalcigim bakalım bayramdan sonra neler olacak

bakalım canımm...heralde bayramdan önce ayarlarız diye düşünüyorumm...çünkü bayramdan bir hafta önce görüşmeye gidicez....yani inşşş bi aksilik çıkmazsa.bi değişiklik olmazsa...kaynanam da burda ya burdayken yapalım da burda kalır kaynanamda öle düşünüyoruz canım....yine anneme gidip kalmıyım...burda evimde durayım....

ya neden bana 5 tane koyulduu...bunları duyuncaaa daha da moralim bozuluyorrr...bu arada teşekkür ederim canım...zaten bana bayan dr.u önermiştiler...onunla görüşücez bakalımm ne olcak....çook iyi dr.demiş öneren kişi ama bakıcaz....

talyacımm hoşgeldinn...nasılsınn neler yapıyorsunnn??işden eve geçtinmi??yoksa hala işdemisin??

iyi düşünmüşsün canım evinde olmanda iyi olur insan evinde ayrı bir rahat ediyor sanki

:1no2:
canım ya moralini bozmak için söylememiştim:1no2:herkesin durumu bir olmuyorki canım benim demekki sana dr.öyle uygun görmüş.ya bu arada nasıl 5 tane ben en fazla 3 diye biliyordum.CADIARZU

artvinli anlaşılan 2 embryon tutmuş dimi??dr.ne söledii sizee?

şimdi birşey söyleyemiyorlar canım...kalp atışlarını duymaya gidince anlaşılacak,oda bayramdan sonra anca....hast.prosedür öyle kese ve kalp atışı aynı muayenede öğreniliyor.

iyi düşünmüşsün canım evinde olmanda iyi olur insan evinde ayrı bir rahat ediyor sanki

ben annemdede rahat ederimdee eşim bu sefer ben kalmam diyorr...
ramazan olduğu için oda annemde kalmıştı....nerdeyse 3 hafta annemlerde kaldıkk belkidaha fazla.....şimdi de evde yatalım bu seferde kaynanam ilgilensin benimlee ve evlee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…