hilalcim ne yapalım canım bak benimde dr,istedi bende 850 verdi çok şükür birşey çıkmadı ama hiç değilse aklıma takılmadı...bencede nerede tedavi olacaksan orada görüş.....istanbul tüp bebek merkezinemi gitmeyi düşünüyorsun.
hayırlısı hilalcigim bakalım bayramdan sonra neler olacak
hilacim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah....ya sana söylemek istememiştim ama madem gitmeyecekmişsin,ben aret kamerle görüşmeye gittim hiç memnun kalmadım,onu tercih etmemen bence iyi olmuş,canım bana 2 embriyo transfer edilmişti.
bakalım canımm...heralde bayramdan önce ayarlarız diye düşünüyorumm...çünkü bayramdan bir hafta önce görüşmeye gidicez....yani inşşş bi aksilik çıkmazsa.bi değişiklik olmazsa...kaynanam da burda ya burdayken yapalım da burda kalır kaynanamda öle düşünüyoruz canım....yine anneme gidip kalmıyım...burda evimde durayım....
ya neden bana 5 tane koyulduu...bunları duyuncaaa daha da moralim bozuluyorrr...bu arada teşekkür ederim canım...zaten bana bayan dr.u önermiştiler...onunla görüşücez bakalımm ne olcak....çook iyi dr.demiş öneren kişi ama bakıcaz....
artvinli anlaşılan 2 embryon tutmuş dimi??dr.ne söledii sizee?
iyi düşünmüşsün canım evinde olmanda iyi olur insan evinde ayrı bir rahat ediyor sanki
şimdi birşey söyleyemiyorlar canım...kalp atışlarını duymaya gidince anlaşılacak,oda bayramdan sonra anca....hast.prosedür öyle kese ve kalp atışı aynı muayenede öğreniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?