2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

:1no2:

canım ya moralini bozmak için söylememiştim:1no2:herkesin durumu bir olmuyorki canım benim demekki sana dr.öyle uygun görmüş.ya bu arada nasıl 5 tane ben en fazla 3 diye biliyordum.CADIARZU

benim hastanem bu konuda çook cömert canım...5 tane 1.sınıf embryo koydular banaa.....aslında 4 tane koyucaklardı diğeri çöpe gitmesin isterseniz bunu size koyalım dediler bizde kabul ettik....
eşimin spermi az hareketli olduğu için bu kadar fazla koymuşlar.bize denilen buu...bazı durumlarda koyuluyomuş 3 den fazla canım....ama bunu kimse tavsiye etmiyorr...kime sölediysen n,ye koyuldu o kadar diyolar..ve yaşım daha 24....neyse yaa bakalım diğer gittiğimiz yerde ne olacak

banada 4 transfer edildi ama benimkinin kalitesi düşüktü 4.durumu hiç iyi değildi ama hasbel kadar dedi dr bende olur dedim sayısı degil tabi kalitesi önemli hilalgigimin kalitesi gayet iyiymiş dr dondura bilirdi ama ?????????? bilinmeyn bir sebepten yapmamış

ya bidee dr.dan dr.a kalite değişirmiş dediler bi topikde.....ya ne biliyim acaba kötü olabilir mii??kafamı kurtlar kemiriyorr...acaba 1.sınıf değilmiydi...ama olmasa sölerlerdi heralde....neyse şimdiki tedavi çok önemli benim içinnn...bakalım ne olcakk,nasıl gelişecekk...

kızlar slm bugün eşimin doktoru kaan beyin attığı maille gene yıkıldım aynen şöyle demiş sizden spermin menide çıkmasını beklemiyorum bu zaten çok zor hatta tesede bile bulunma şansını bilemeyiz dedi yani kızlar şimdi ne olcak anne olmak istiyorum ben offfffffffffffffffffffffffffffffff

canım sakın üzme kendini hep olumlu düşün olurmu.bak bizede sperm çıkma şansı yüzde elli belki çıkmayabilir vs ama çok şükür herşey yolunda devam etti..sen onlara bakıpda moralini bozma olurmu canım

sevgi doluu artvinliye katılıyorum moralini bozmaa inşş ameliyatla çıkarr spermm....başka ne diyebilirim kii tabiki herkes gibi sende anne olmak istiyosun ve inşş sende bende ve hepimizde anne oluruz....şimdiden kendini bırakmaa bi ameliyat olsun belkide çıkıcakk...boşboşuna kendini üzmüş olucaksın....hem kesin çıkmıacak demiyokii...hem bazen dr.larda ne dediğini bilmiyorr bencee...rabbim ol dedikten olur canımmm kendini hiçç üzmee.....

sevgi arkadaşım..nedemek ya..sperm çıkmaz diye..şimdi o kadar geliştiki herşey..bence sen doktorunu değiştir...eğer güven miyorsan...kızlar eylülle artvinliye çok sevindim...darısı bizlerin başına....

amin inşş bulutcum.....
canım seninle aynı zamnalarda negatif sonuç almıştık dimi....sanki seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum...yanlış hatırlamıyorsam....ben eylülün başında aldım kesin sonucu....sende ağustos aolabilir......eğer doğruysa tabi.....

artvinli hilal ve bulut arkadaşım hepinize tek tek teşekkür ediyorum allah kalbimize göre versin allah kimseye çaresiz dert vermesin inşallah bu derdimizinde bir çaresi olur

yok hilalciğim ben mayısta başladım haziranda iptal oldu..yumoşlarım büyümedi inatçı çıkmıştı..doktorum devam etmeyeelim demişti...inşallah arkadaşım bu sefer güzel haberler alacağız..rabbimin izni ile...

amin sevgiciğm..amin..hepimiz dertlerimizin dermanlarını bulalım yavrularımıza kavuşalım..ben 26 yaşındayım evleneli 5 yıl oldu ama ben şuan sanki 40 yaşındaymışım gibi hissediyorum...okadar yoruldumki şu 4 yıl içinde hayattan çok şey öğrendim...yoruldum...

ya bana yazmıştın gibi geliyorr...o zaman yanlışş hatırlıyorumm benn.....

bende 24 yaşında 3 yıllık evliyimmm....
bende yorulduğumu hissediyorumm canımm...
hele olumsuz sonuçtan sonra çokk kötüydümm..şimdi atlattım yine iyiyim biraz daha....
ama bizimde imtihanımız buymuşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…