:1no2:
canım ya moralini bozmak için söylememiştim:1no2:herkesin durumu bir olmuyorki canım benim demekki sana dr.öyle uygun görmüş.ya bu arada nasıl 5 tane ben en fazla 3 diye biliyordum.CADIARZU
:) evet şimdi sıra onda birazda o ilgilensin tabi eşininde istedi olmuş olur
kızlar slm bugün eşimin doktoru kaan beyin attığı maille gene yıkıldım aynen şöyle demiş sizden spermin menide çıkmasını beklemiyorum bu zaten çok zor hatta tesede bile bulunma şansını bilemeyiz dedi yani kızlar şimdi ne olcak anne olmak istiyorum ben offfffffffffffffffffffffffffffffff
sevgi arkadaşım..nedemek ya..sperm çıkmaz diye..şimdi o kadar geliştiki herşey..bence sen doktorunu değiştir...eğer güven miyorsan...kızlar eylülle artvinliye çok sevindim...darısı bizlerin başına....
yok hilalciğim ben mayısta başladım haziranda iptal oldu..yumoşlarım büyümedi inatçı çıkmıştı..doktorum devam etmeyeelim demişti...inşallah arkadaşım bu sefer güzel haberler alacağız..rabbimin izni ile...
amin sevgiciğm..amin..hepimiz dertlerimizin dermanlarını bulalım yavrularımıza kavuşalım..ben 26 yaşındayım evleneli 5 yıl oldu ama ben şuan sanki 40 yaşındaymışım gibi hissediyorum...okadar yoruldumki şu 4 yıl içinde hayattan çok şey öğrendim...yoruldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?