hilalcim nasılsın sana özelden cevap yazdım ama rastladımya yaziyim dedim
ben de negatif sonuçta sonra bu siteye kayıt olmuştum 2. denememde burda herkes hele sen ve bazı arkadaşlar moral verdiniz bana yazmak rahatlatıyor insanı ben sorunlarımı da yazdım dertleştim de çok iyi geldi ve psikolojim çok rahat bir şekilde gittim tedaviye
hastanede de çok yardımcı oldular doktorum da hemşirelerde hele eşim hep yanımdaydı canım benim çok destek oldu kendimede çok dikkat ettim ve şimdi hamileym
değerlerimde güzel gidiyor inşallah allahım kucağıma almayı sağlıklı hayırlı bir şekşlde nasip eder
psikoloji gerçekten önemli gerisi daha kolay oluyor
anne adayı nasıl olsun iyiyim evdeyim izine ayrıldım bir süre çalışmıycam gerekirse tekrar izne ayrılıcam rapor alıcam ilk aylarda rahat olmak istiyorum
ben hep bakıyorum takip ediyorum diğer topikte yazınca görmüşsünüzdür dedim
canım ya böyle söyleme sen benim ilk yazıştığım ve çok net hatırladığım arkadaşlardan birisin
yeni anne adayını üzme emi artık
beceremedim o zaman göndermeyi hilalcim değerlerim 94,262 ve 626 olrak ilerledi en son dün baktırdım tekrar haftaya baktırırım artık inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider
evet hilal yollar bitti çok dua etmiştim allahıma ne olur bu yolları gezmeye gelmek dışında gelmeyelim diğe inşallah gerek kalmasın tabi
bazen trabzona gezmeye gider alışveriş yapardık ama o kadar bıkmıştım ki uzun süre gitmem heralde
eşimle hep konuşuyorduk inşallah bundan sonra çocuğumuzla gezmeye geliriz diğe
senin eylüldeki sonucunu biliyorum canım ben takip ediyorum
inşallah bundan sonraki tedavinde güzel haberler verirsin bize
hilal 85cim oturamadım tekrar bilgisayarın başına.tekrar karşılaşırız umarım.yaklaşık 2 senedir evliyiz...bu arada yeni annemiziben de tebrik ediyorum[/B][/B][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?