2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

anne adayıı nasılsın bakalımmm....
sen hiçç girme bizede haber verme canımmm......
neler yapıyorsun bakalımmmmm

hilalcim nasılsın sana özelden cevap yazdım ama rastladımya yaziyim dedim
ben de negatif sonuçta sonra bu siteye kayıt olmuştum 2. denememde burda herkes hele sen ve bazı arkadaşlar moral verdiniz bana yazmak rahatlatıyor insanı ben sorunlarımı da yazdım dertleştim de çok iyi geldi ve psikolojim çok rahat bir şekilde gittim tedaviye
hastanede de çok yardımcı oldular doktorum da hemşirelerde hele eşim hep yanımdaydı canım benim çok destek oldu kendimede çok dikkat ettim ve şimdi hamileym
değerlerimde güzel gidiyor inşallah allahım kucağıma almayı sağlıklı hayırlı bir şekşlde nasip eder
psikoloji gerçekten önemli gerisi daha kolay oluyor

özelden mesajın gelmedi canımmm....çook sevindim duyunca inankii...
rabbim tamamına erdirsin inşşş.......

anne adayı nasıl olsun iyiyim evdeyim izine ayrıldım bir süre çalışmıycam gerekirse tekrar izne ayrılıcam rapor alıcam ilk aylarda rahat olmak istiyorum
ben hep bakıyorum takip ediyorum diğer topikte yazınca görmüşsünüzdür dedim
canım ya böyle söyleme sen benim ilk yazıştığım ve çok net hatırladığım arkadaşlardan birisin
yeni anne adayını üzme emi artık

ben iyiyim canımmm.
sizlerin güzel haberini aldıça daha da iyi oluyorum.....
değerin kaç canımm?

üzermiyim hiç canım benimm.....
bencede sen evde durr dinlennn.....
ben diğer topikde görmedim seni yaa girmemişim demekki....3 gündür zaten pek girdiğim yoktu,işlerim vardııı......girsem duyduğum an yazardım sana....

beceremedim o zaman göndermeyi hilalcim değerlerim 94,262 ve 626 olrak ilerledi en son dün baktırdım tekrar haftaya baktırırım artık inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider

canım okudum özelden yazınıı.....değerini yazmışsın zatenn..bende bir daha sordum....
çook çook tebrik ediyorum....yollar bitti eylüllll....artık gitmezsin o kadar yolu:)

beceremedim o zaman göndermeyi hilalcim değerlerim 94,262 ve 626 olrak ilerledi en son dün baktırdım tekrar haftaya baktırırım artık inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider

becermişsin canım...
önceden özel mesaj olan yerde 1 yazıyodu....fakat şimdi yazmamış nedense.....sen öle deyince özel mesajlara baktım ve gördüm mesajını.....kese ne zaman bayramdan sonra olur heralde dimi??

evet hilal yollar bitti çok dua etmiştim allahıma ne olur bu yolları gezmeye gelmek dışında gelmeyelim diğe inşallah gerek kalmasın tabi
bazen trabzona gezmeye gider alışveriş yapardık ama o kadar bıkmıştım ki uzun süre gitmem heralde
eşimle hep konuşuyorduk inşallah bundan sonra çocuğumuzla gezmeye geliriz diğe
senin eylüldeki sonucunu biliyorum canım ben takip ediyorum
inşallah bundan sonraki tedavinde güzel haberler verirsin bize

kese heralde bayramdan önce gözükür ilk kotrolüm bayram tatilinden önceki perşembeye geliyor ay bir keseyide görsek daha rahatlıycaz

canım benim yine görüşürüz tamam mı ben şimdilik çıkıyorum
iyi geceler çooook öpüyorum

hilal 85cim oturamadım tekrar bilgisayarın başına.tekrar karşılaşırız umarım.yaklaşık 2 senedir evliyiz...bu arada yeni annemiziben de tebrik ediyorum[/B][/B][/B]

eylülcümm çıkmak zorunda kalmıştımmm...eşim pc başına geçmek istedi ve akşamdan beri ben oturuyodum pc başındaa......onuniçin eşime vermiştim....iyi geceler canım.....keseyide görüceksinn inşş ardından da kalp atışlarını ve ardından bebeğinin kendini görüceksin inş.....

inş eylülcüm inşşş....

evet canım 24 yaşındayım.....85 doğumluyum ama 85 in son ayının son günü doğmuşum...allahım ya ne kadar uzatmışım...yani 31 aaralık doğumluyum.....86 sayarsak dahada küçüğüm....ama ben şimdilik 85 olarak sölüyorum...biraz daha büyüyünce 86 lı olduğumu söleyebilirim:))sende gençsin ayrıca canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…