ya canim, bugun cok yogundum, birde ders verdim bugun..bilgisayar basinda degilim... cok az girebildim bugun..
vayyyyyyy be bide dersmi veriyoruxzzz....ne dersi veriyosun canımm??bende çook yorgunum sorma canım öğleden beri bilgisayar başında oturmaktan.....:)):kedi:
hilalim, insallah canim 2cide hamile kalirsin...Hepimiz icin dua ediyorum... insallah hepimiz hamile kaliriz canim benim...
ankarada yaptırdım.hilal kaça mal oldu
talya türkiyede yaptırman zor mu olur ozamam
evet ya, matematik veriyorum.. daha yeni sayilirim o yuzden kendimde baya hazirlanmam gerekiyor...
hihihi... butun gun bu sitedemiydin yoksa
canim, is sorunu var biraz... izin falan almam gerek..birde onceden gozukmem lazim bi... birde nerde yaptircam nerde kalcam.. kayseride evim var ama kayseride iyi tup bebek merkezi varmi bilmiyorum..
birde burda ilk 3 tedaviyi sigorta karsiliyor... o yuzden burda yaptiriyorum...eger onlar tutmazsa ozaman yaptirmayi dusunurum..ama insallah o duruma gelmem! Allahim insallah 2incide verir..hepimize insallah.. ekintos canim ben dondurulmuslarla deniyecem..seninde varmi?
15 ekimde mikroenjeksiyon yaptırdım.gürgan klinik.sadece micro4250tl
talya ankara tüp bebek merkezinin kayseridede şubesi var.doktorları orayada gidiyor sanırım.ben orayıda çok arştırdım tabiki ankaradaki.gittim görüştüm .kalitali bir yerdi orasıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?