2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

ya canim, bugun cok yogundum, birde ders verdim bugun..bilgisayar basinda degilim... cok az girebildim bugun..

vayyyyyyy be bide dersmi veriyoruxzzz....ne dersi veriyosun canımm??bende çook yorgunum sorma canım öğleden beri bilgisayar başında oturmaktan.....:)):kedi:

hilalim, insallah canim 2cide hamile kalirsin...Hepimiz icin dua ediyorum... insallah hepimiz hamile kaliriz canim benim...

vayyyyyyy be bide dersmi veriyoruxzzz....ne dersi veriyosun canımm??bende çook yorgunum sorma canım öğleden beri bilgisayar başında oturmaktan.....:)):kedi:

evet ya, matematik veriyorum.. daha yeni sayilirim o yuzden kendimde baya hazirlanmam gerekiyor...
hihihi... butun gun bu sitedemiydin yoksa

hilalim, insallah canim 2cide hamile kalirsin...Hepimiz icin dua ediyorum... insallah hepimiz hamile kaliriz canim benim...

inşşş hepimiz kalırız canım....
ilkinde tutma şansı azmışşş...ikincide daha yüksekmiş...öle diyolarr..inşş bizlerde ikinci denemelerimizde evlatlarımıza kavuşuruz....

ekintos canim nezaman yaptirdin tup bebegi? gecmisi okumadim... o yuzden daha once yazdigin seyi sormus olabilirim

talya türkiyede yaptırman zor mu olur ozamam

canim, is sorunu var biraz... izin falan almam gerek..birde onceden gozukmem lazim bi... birde nerde yaptircam nerde kalcam.. kayseride evim var ama kayseride iyi tup bebek merkezi varmi bilmiyorum..
birde burda ilk 3 tedaviyi sigorta karsiliyor... o yuzden burda yaptiriyorum...eger onlar tutmazsa ozaman yaptirmayi dusunurum..ama insallah o duruma gelmem! Allahim insallah 2incide verir..hepimize insallah.. ekintos canim ben dondurulmuslarla deniyecem..seninde varmi?

evet ya, matematik veriyorum.. daha yeni sayilirim o yuzden kendimde baya hazirlanmam gerekiyor...
hihihi... butun gun bu sitedemiydin yoksa

saat 3 den beri bu sitedeyim.zaman zaman çıktım...sonra eşim geldi akşam yemeğini yedik....
ardındanda eşim uyuyunca pc bana kaldı.sitedede kimse yoktu bende oyun oynadım...yine oyun oynarken arada buraya girdim...yani çoğunlukla burdaydım...
bu sitenin bağımlısı olmuş durumdayım:)

sen ne kadar ödedin talyacım?

hilal ben fazla birsey odemedim..en fazla 200 euro canim.. sigorta karsiliyor ilk 3 tedaviyi...
bizim sigorta primlerimiz cok yuksek ama..ben senede 1300 euro sigorta oduyorum

talya ankara tüp bebek merkezinin kayseridede şubesi var.doktorları orayada gidiyor sanırım.ben orayıda çok arştırdım tabiki ankaradaki.gittim görüştüm .kalitali bir yerdi orasıda

talya ankara tüp bebek merkezinin kayseridede şubesi var.doktorları orayada gidiyor sanırım.ben orayıda çok arştırdım tabiki ankaradaki.gittim görüştüm .kalitali bir yerdi orasıda

canim sagol bu bilgin icin..aklimin bir kosesine yaziyim bunu..olur ya belki lazim olur, insallah olmazda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…