2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

talyacım ben 3 yıllık evliyim....ilk denememde bebeğim tuttu fakat düştü....senin kendiliğinden mi bebeğin olduda düştü??benim tüple olduda düştü....

hayır hamile kalmadım hiç.3 tane embriyo yerleştirildi ve uçtu giitti hepsi.bizde sperm sayısı düşük kızlar

pardonn hamilelik hiç yaşamadım yazmışsın.....kızlar bana 5 tane 1.sınıf embryo koyulduu fakat olmadı işte....

benimde aynı ne kadar sperm var eşlerinizde....
benim eşimde 1 milyon sperm var....bizim topikdeki herkesin eşinde sperm düşüklüğü var....

hilal bizim bir listemiz vardi noldu ona... eski sayfalarda kaldi dimi.. onu bi buluyum ben

evet canım geri sayfalarda kaldı...bugünn yazmıştı funda güncellemişti....çook geride değildir...ama bi 20 sayfa geridedir heralde....bugün çook konuştuk çünkü....

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite

canim benim esimdede 0.02 var, yani 20 bin... hatta tup bebek icin sperm verdidiginde okadar kotuymuski tekrar istediler...

canım senin eşindende bi kaç günmü spermi alındı yumurtaların alındığı zaman...fundaya öle yapılmış mesela bi kaç kez sperm vermişş..onlardan iyi olanları döllemişler işte....benim eşim yumurtaların alındığı gün sperm verdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…