2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

yok canim benim esiminde yumurta toplandigi gun alindi... ama 2 sefer.. yumurta toplanmadan once vermisti... benim yumurtalar toplandiktan sonra , aradan 1-2 saat gectikcten sonra, tekrar istediler oteki iyi degil diye

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ekintos.............2.deneme..........sorun sperm azligi

ekintos canim nezaman ikinciyi dusunuyorsunuz?
birde sorun olarak ne yaziyim... simdi sperm azligi yazdim, ama degistirmek istersen

arkadaşlar aslında benim eşimde varikosel varr...ama dr.lar ameliyat olsada yine çocuğun olmaz dedilerr...bizde ameliyat felan düşünmedik....ameliyat olup yine tüp denenecekse neden ameliyat olunsun ki

canlar bende cikiyorum... esim girecekmis internete...hadi hepinize hayirli geceler..yarin insallah isyerinden girerim..Allaha emanet olun

neyse herkezin çıkması iyi olduu...bende rahat rahat uyuyabilirim....
yoksa aklım burda kalıyor.....

kızlar bu yağmurlu soğuk istanbul sabahımdan da herkese günaydınlarrrrrrrrrr....gününüzz aydın bol şanslı olsun....

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel....merkez medicana dr süha sönmez
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ekintos.............2.deneme bellidegil..............sorun sperm azligi

bugun adet oldum, tedavime basliyorum insallah..dondurulmus oldugu icin igneler kullanmama gerek yok.. sadece 1 sefer catlama ignesi.. Insallah hersey yolunda gider bu sefer

günaydın arkadaşlar fundacım artvinli bacıyı tanırsınız herhalde o hamileymiş negüzel dimi darısı bizlere...

Be başka bir konunun altına yazmıştım ama bu konuya da abonelik yaptırıp buraya da yazmak istedim. Gerçekten önerilerinize ihtiyacım var kızlar.

ılk tüp bebek denememizi ağustos ayında yaptık ve maalesef başarısız oldu. şimdi dondurulumuşlarla deniyoruz bu ay.
ilk denemede iğneler falan vardı çoğunlukla ama şimdi jel ve ilaç verdiler onları kullanıyorum.
öyle çok gerginimki, burada yazışılanları okumak terapi gibi geliyor bana. Yalnız değilim diyorum kendi kendime.
sizlere sormak istediğim bişey var. ilk denemede transfer günü biraz dinlendim sonra normal hayatıma devam ettim. tabiki hoplayıp zıplamadım ama yine de oturup kalkmama çok önem vermedim. Bu denemede çok daha fazla hassasım. bana önerebileceğiniz birşeyler varmıdır?
ne yapsam neler yiyip içsem, nasıl hareket etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…