2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

merhaba kızlarrr....bu saatte günaydın demiyim.....
canlarımmm nasılsınızz??talyacımm hadi hayırlısı artvinli ve eylülün ardından inşşş seninde hamile yazılarını okuruz....
sende bizim topiğin ilk hamilesi olursun inşşş..... ardından da bizler gelirizz allahın izni ile.....iğne felan yemiyecek olman güzel bişey talyacım.....biz sil baştan herşeye tekrar başlıycaz...inş son denemen olurda evladına kavuşursun arkadaşım....

Son düzenleme:
hilaal canim..hos geldin.. yenimi kalktin kiz..
sagol canim dileklerin icin..insallah hepimiz buraya hamileyiz diye yazariz

canım ilk öncelikle aramıza hoşgeldin....ben transferden sonra annemde kaldım ve 14 gün boyunca genelde yattım ve benimkide olmadı..bence yatsanda hiç bişey değişmiyecekti...takdir ilahii....bide dr.lar zaten 12 gün yatın demiyorr..4 gün yatmak yeterli diyolarr....
bu sefer biraz daha dikkatli olabilirsin tabii....valla nasıl hareket etmen doğrultusunda benim dr.um sadece kabız olmamaya çalış demişti...onun haricinde herşeyi yiyebilirsin demişti.....ve dondurulmuşların olduğu içinde çook şanslısınn...bu sefer çok daha kolay olucakk denemen.....inşş dondurulmuşlarınla evlatlarına kavuşursun.....

hilaal canim..hos geldin.. yenimi kalktin kiz..
sagol canim dileklerin icin..insallah hepimiz buraya hamileyiz diye yazariz

hoşbulduk canım.....yeni kalkmadım ama çok da erken kalktığım sölenemez:))
inşş yazılır hepimizin yanına hamile yazısı....sonrada doğurdu yazısı yazarızz....ayyyyyy hayali bile çook güzell.....

fazla duramiyacam canim... sabahtan belli sitedeyim, hic calisamadim...
bir 40 dakika ciktim siteden simdi bi girdim ne yazmislar diye..ama geri cikacam simdi

bende şimdilik çıkıyorummm kızlarrr...namaz felan kılıcammm...yarım saat sonra felan gelirimm yada 1 saat diyelim.....
bugün yemekde yapıcam ama daha sonra yaparım yemeğii daha erkenn.....

oldu hilalim..bende zaten 1 saat sonra girerim herhalde..soyle arada bakarim..fazla ayri kalamiyorum zaten. Hadi canim Allah namazini kabul etsin..

dimi ya... kiz aksam ne yapacan? bana da fikir ver, heheh

yemekmi talyacımm eğer yemeksee kıyma çıkarttımm patlıcanlı patatesli yemek yapıcamm...ben patlıcanı hiiç sevmem ama eşimm çook seviyorr....
bide canım mantı istiyorr mantı yaparımm diye düşünüyorumm..aslında pilav daha iyi gider yanında ama onu akşam karar veririm....gerçi pilavıda sevmem..
sen işten kaçta çıkıyosunn??sonra eve geçipp yemek yapıyosunn zor çook zorr...ev kadını olmak zorr...

isten 5 de cikiyorum... eve variyim diyene kadar nerdeyse 6 yi buluyor.. birde bugun bir kiz gelecek 6 ta..ona matematik dersi verecem 7e kadar..ondan sonra baslarim yemek yapmaya... kiz manti benimde aklimdan geciyor, derin dondurucuda var...yengeme yaptirmistim parayla. heheh..ben manti acmasini beceremem. ama sebzelerim de var, kabak ve yesil fasulye..onlar da simdi zor oluyor..kararsizim yani

kiz pilav sevilmezmi hic..ben severim ama asiri degil.. zaten yapmaya da vakit bulamiyorum genellikle..ancak 1 cesit yemek yapiyorum...
mesela gecen yesil fasulye yaptim, yaninda pilav yok hahaha

işten erken çıkıyomuşsun...ama bide ders işi varr..çook yoğun maşallah....
bende açmayı beceremem ve uğraşmam onunlada..funda da açıyomuş mesela....benimde marketten aldıdığm buzlukda duruyorr..onu çıkartıp yaparım....en kolayıı hazır al yapp....:)
neyse şimdi çıkıyorummm...sonra görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…