Be başka bir konunun altına yazmıştım ama bu konuya da abonelik yaptırıp buraya da yazmak istedim. Gerçekten önerilerinize ihtiyacım var kızlar.
İlk tüp bebek denememizi ağustos ayında yaptık ve maalesef başarısız oldu. şimdi dondurulumuşlarla deniyoruz bu ay.
ilk denemede iğneler falan vardı çoğunlukla ama şimdi jel ve ilaç verdiler onları kullanıyorum.
öyle çok gerginimki, burada yazışılanları okumak terapi gibi geliyor bana. Yalnız değilim diyorum kendi kendime.
sizlere sormak istediğim bişey var. ilk denemede transfer günü biraz dinlendim sonra normal hayatıma devam ettim. tabiki hoplayıp zıplamadım ama yine de oturup kalkmama çok önem vermedim. Bu denemede çok daha fazla hassasım. bana önerebileceğiniz birşeyler varmıdır?
ne yapsam neler yiyip içsem, nasıl hareket etsem?
hilaal canim..hos geldin.. yenimi kalktin kiz..
sagol canim dileklerin icin..insallah hepimiz buraya hamileyiz diye yazariz
hilal, evet bi oteki konuya bakmistim...
naptin dun kacta yattin kiz
patron da yan masada oturuyor...gormesin diye burda kirk takla atiyom
oldu hilalim..bende zaten 1 saat sonra girerim herhalde..soyle arada bakarim..fazla ayri kalamiyorum zaten. Hadi canim Allah namazini kabul etsin..
dimi ya... kiz aksam ne yapacan? bana da fikir ver, heheh
isten 5 de cikiyorum... eve variyim diyene kadar nerdeyse 6 yi buluyor.. birde bugun bir kiz gelecek 6 ta..ona matematik dersi verecem 7e kadar..ondan sonra baslarim yemek yapmaya... kiz manti benimde aklimdan geciyor, derin dondurucuda var...yengeme yaptirmistim parayla. heheh..ben manti acmasini beceremem. ama sebzelerim de var, kabak ve yesil fasulye..onlar da simdi zor oluyor..kararsizim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?