2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

sağolll talyacımmm...sen daha işten çıkmadınmı talyacım??ismin hoşuma gittiiii talyaaa

kiz benim ismim hatice... eger kizim olursa talya koymayi dusunuyorum insallah..

Eylulll hic ayrilamiyonki bacim bu siteden sen..kaydirigubbakcemile3 ama dikkat et canim fazla girme...

evet tatlım biraz işim vardı çıktım şimdi geldim kimsecikler yoksenağlama

belgin canim, hic dogrudurust denk gelemedik haa

iyiyim bende ekintosss..evet bugünn kaynattıkkk birazcıkk.....sen neden girmedin sabah canımmm?

hımmm demek sabah eşinn evdee.....
yalnızz kötü bi anlaşmaa genelde sabah giriliyorr siteyee..bu saatlerde eşler evde olduğu için pek girilmiyorr....

okuuu yazmak istediğin bişey varsaa okuduklarındaa yazz...bizde senin yazdıklarını okuruz.....

yokk canımmmm...merkez arıyorummm....nasip olursa bu c.tesi bi merkezle görüşmeye gidicezz...bakalımm hayırlısıı....bayramdan sonrada bi değişiklik olmazsa 2.denemeye başlıyacaz........innşş bu sefer herşey yolunda gider.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…