2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

ben tekrar tedavi olma konusunda o kadar yılgınım ki...hoş daha çok .var senin psikolojini merak ediyorum eğer sakıncası yoksa..

hayırtlı cumalar arkladaşlarrrr.....
fundacım canım nasılsınn iyiymisinn?dün görüşemedik...neler yapıyorsunn bakimmmm??

bugun adet oldum, tedavime basliyorum insallah..dondurulmus oldugu icin igneler kullanmama gerek yok.. sadece 1 sefer catlama ignesi.. Insallah hersey yolunda gider bu sefer

çok sevindim haticecigim inşallah bu sefer hayırlısı ile kavuşursun talyanaa hilalcigimin dedigi gibi önümüzü açarsın

hilalcigim hoşgeldin canım dün evde değildim cnım şimdi yazıları okuyordum bende yarın gidiyormuşsun merkeze hadi bakalım hayırlısı inşallah canım

ekintoss canımm benimmde psikolojimm çook bozulmuştu.....hatta annemlerr ve kardeşimm abla psikoloj,in bozukk psikoloğa gidelim diyorlar hala.....bu işlere kalkışıkpda iyi olan varmıdır çok merak ediyorum....ama şimdi iyiyimm....inşş 2.deneme için start verdiğimde dahada iyi olurummm...yine aynı güzel heyecanlarla tedaviye başlarım.....inşşş bu sefer hepimizin yüzü güler canlarım.....

nereye gidiyorsun gelince banada haber ver kaçta randevun ay çok sevindim ya hadi bakalım inşallah bu sefer mutlu son olur arkadaşım bu mubarek günde rabbim duvalarımızı kabul eder

hoşbulduk canım benim.....teşekkür ederimm bakalım ne olcak...aslında umutuda istiyorumm bi ön görüşme oraylada yapabiliriz....
ama umutum dr.ları hep erkekk...ist tüpe gidersem bayan dr.a gidicemmm...,
neyse dediğiniz gibi hayırlısı olsun.....

hadi bakalım hayırlısı canımcıgım bayan tercih ediyordun biliorum ama bu konuda bayan erkek arama canım başarılı olan dr çogu erkek dr kadını erkegi olmazmış sende bunu düşünme canım

yok yaa çok da düşündüğüm yokkk...bi akrabamlaa gidicerzzz ghörüşmeyee ve o bayan dr. istiyor...yoksa benn umutu çok istiyorum dediğim gibi....erkekmiş bayanmışş tabiki önemli değil sonucunda dr lar sonucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…