2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canım benim burda sen diğer topikte gizem beni rahatlatıyorsunuz
sen çok küçükmüşsün daha ben ikinizinde ablası sayılırım
benim hiç kızkardeşim yok tek kızım yani o yüzden güzel ablalık yaparım yani
inşallah sende küçüksn ama olsun biran önce kavuşursun bebeğine
erken anne olmak da güzeldir beraber büyürsünüz oyuncaklar için kavga edermişsiniz komik olur dimi
bütün gününü geceni bilgisayarda geçirme ama tamam mı
ben bebeğim için herşeye katlanırım yeter ki annesine gelsin
minik yavrumu dört gözle bekliyorum

teşekkür ederim ablacımmm......
ahhhhhh ahhh bi gelsinn oynarım ben bebeğimlee onunla birlikte bende tekrar büyürüm dediğin gibi yeterki annesine gelsin bende kendime yontayımm...:)o kadar istiyorum kii anlatamam....benim de ablam yokk 2 tane kardeşim biri kız biri erkek....ve 2 kardeşimde değerlidir fakat kız kardeşim başkadırr benden 7 yaş küçük olmasına rağmen....
rabbim bizlerede çifter çifter evlat nasip etsin....bilmiyorum bundan sonra bi daha tüp deneyip çocuk sahibi olmak istermisin....ama benim ilk değer pozitif olunca değerde az olunca 1 tane olur diye düşünmüştümm ve eşime bi kaç yıl içinde bi daga yaoparız diyodum...ama nasip olmadı iştee.....

talyacım belgincim teşekkür ederimm......
belgin funda medikanaya gidicek....fakat merkezimi merak ettiği için özel olarak ona söledim....

Son düzenleme:
ya benim da ablam yok..ben hep ablalik yaptim oglan ve kiz kardesime..
kiz kardesimle benim aramda 5 yas var ama aramiz fazla iyi degildir..o suan 20 yasinda ve baska havalarda...

ya benim da ablam yok..ben hep ablalik yaptim oglan ve kiz kardesime..
kiz kardesimle benim aramda 5 yas var ama aramiz fazla iyi degildir..o suan 20 yasinda ve baska havalarda...

bende senin kız kardeşin olabilirimm 20 değilll 24 yaşındayımmm...yeterlimidir kafimidir??
benim kardeşimde daha 16 lardaa lise talebesii...ama bi tanedirrrr kardeşimm...

dünden beri çoook keyifliyim,çok mutluyummm nedendir bilinmezz.....
yazılara yansıyor heraldeee.....

evet ya ., Allahim bozmasin bu neseni...
Canim burda hepimiz destek aliyor birbirinden, hepimizin birbirimizin kardesi olduk...sende benim kardesimsin canim

canım benim kardeşi olmak çok güzel benim de biri büyükbiri küçük 2 erkek kardeşim var ve yıllardır benden çok uzaktalar sadece tatillerde görüşebiliyoruz
inşallah canım benim inşallah olur bebeğin ve onu sağlıklıca hayırlısıyla alırsın kucağına
öncelikle canım yavrum bir sağlıklı doğsun daha sonrasını bilmiyorum benim normal yollada olmuştu 1.5 yıl önce düşmüştü
bizim ikimizde de problem yok ama olmuyordu ben aşırı stresliydim bana birkaç tane doktor stresten dolayı olmayabilir demişti
belki bebeğşmden sonra rahatlarım ve normal yolla olur kimbilir hayırlısı artık
ben sizler kadar genç değilim tabi benim ruhum genç gören 30 bile demiyor
kendime bakarım güzel giyinmeyi süslenmeyi severim zayıfımda heralde ondan
ama 35 oluyorum artık kimse inanmıyor söyleyince
sonuçta anatomik olarak bir yaşım var ama olsun ruhum genç dedim ya
neyse canım çok çene yaptım şimdilik çıkıyorum daha sonra yine görüşürüz

dediğni gibi bebeğin doğdumu kendini rahat bırakırsınn ve belki,de 2.bebeğin kendiliğinden gelir sana....ilk önce kucağına alda evladını....sonra 2.düşünürüz...bir tane olmuş 2 tane olmuşş önemli de değill aslında rabbim hayırlı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin inşş.....bende 24 yaşındayımm fakatt bana 18 felan derler..evli olduğumu duyanlarr şaşırıyorr...sen küçük değilmisin diyolarr...embryoluğum bille sen kaç yaşındasın çook küçüksün demişti....neyse canımm senn dillen evde tatildesinn...burdaa çook kalman senin için iyi değildir heralde....iyi dinlenkiii bebeşimizzz daha iyi olsun....

evet ya ., Allahim bozmasin bu neseni...
Canim burda hepimiz destek aliyor birbirinden, hepimizin birbirimizin kardesi olduk...sende benim kardesimsin canim

amin aminnn inşşş....rabbim hepimize neşe versin.....bazenn kendi öz kardeşimden daha yakın oluyosunuz banaaa...hatta herzamann...çünkü o daha küçükk ve beni anlıyamaz....beni siz,sizi ben çook iyi anlarım.....

neyse herkes çıkmışşşş bende çıkıyorumm ve yemek yapmaya gidiyorumm....daha patlıcaları kızartıcam....

hilalcim talyacım nasılsınız ben yine geldim arada gidip geliyorum işte birazdan yine kalkıcam yemek yapmıştım şimdi de pilav yapıcam
haticem napıyorsun diğer topike bi baktım herkes gitmiş
hilalcim küçük göstermek çok güzel aslında dimi yaptığın şeyler çevrene garip gelmiyor
yeri gelince çocukça olbiliyorsun sen o zaman daha çocuksun demek

küçük göstermekk iyidirr bencedee her zaman....
beni kız kardeşimle görenlerr....kız kardeşin senden büyük gösteriyor diyolarr...çocuk olma konusundada keşke çocuk olabilsemmm,keşke o yaşa inebilsemmm...ne yazıkki öle bi şansımız yokk...ne yazıkki dertlerle kavruluyoruz.....dün bana deseler bunları yaşayacağımı asla yaşamam derdim ama insanoğlunun başına herşey geliyor....
tabi yinede rabbime binlerce şükürler olsun...rabbim bu günlerimi aratmasın bana....aminn.....keşke demek iyi değil aslındaaa ama kullandıkk bi kere....büyüdümmm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…