kiz pilav sevilmezmi hic..ben severim ama asiri degil.. zaten yapmaya da vakit bulamiyorum genellikle..ancak 1 cesit yemek yapiyorum...
mesela gecen yesil fasulye yaptim, yaninda pilav yok hahaha
merhaba hilalcim......çok şükür iyiyim sen nasılsın...
canım ilk öncelikle aramıza hoşgeldin....ben transferden sonra annemde kaldım ve 14 gün boyunca genelde yattım ve benimkide olmadı..bence yatsanda hiç bişey değişmiyecekti...takdir ilahii....bide dr.lar zaten 12 gün yatın demiyorr..4 gün yatmak yeterli diyolarr....
bu sefer biraz daha dikkatli olabilirsin tabii....valla nasıl hareket etmen doğrultusunda benim dr.um sadece kabız olmamaya çalış demişti...onun haricinde herşeyi yiyebilirsin demişti.....ve dondurulmuşların olduğu içinde çook şanslısınn...bu sefer çok daha kolay olucakk denemen.....inşş dondurulmuşlarınla evlatlarına kavuşursun.....
evet 4 gün önemliymiş. inşallah bu sefer her şey yolunda gider.
eylül canımm hoşgeldinn nasılsınn evde hayat nasıll geçiyorr??çalışan için evde oturmak zordur....
hlalcim sen nasılsın okudum gece uyuyamamışsın sabah uyumuşsun ancak fazla bilgisayar başında olunca insanın beynini çok yoruyor benim öyle oluyor
kızlar bugün herkesin aklına mantı geldi galiba bende yapmayı düşünüyorum kendim yapabiliyorum..nasılsa iki kişiyiz oturup açarım..birde ev hanımı olunca tamam..kızlar mantıya buyurun...
kızlar funcacımm canımm c.tesii ist tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidicezz....
ya funda sen neden girmedinn bugünn...bi sabah görünmüşsün...ben yemek yapmaya giderim sen gelirsinn....o zamanda fıttırırım heeeee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?