2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

kiz pilav sevilmezmi hic..ben severim ama asiri degil.. zaten yapmaya da vakit bulamiyorum genellikle..ancak 1 cesit yemek yapiyorum...
mesela gecen yesil fasulye yaptim, yaninda pilav yok hahaha

bende 2 çeşit yemek yapıyorum...ben makarna severimm..pilavı mesela taze fasulyeyle sevmemm...tavuk patates kızartmanın yanında patatesli yemeklerin yanında felan severim....yine yerimmm ama tercihim pek değill pilav eşimde sevmeyiince pek tercih etmiyorum yapmayı...

evet 4 gün önemliymiş. inşallah bu sefer her şey yolunda gider.

evet 4 gün önemliymiş. inşallah bu sefer her şey yolunda gider.

inşş canımm.....bu topikdeki herkes geneldee bu aylarda negatif sonuç almışşş
ve aşağı yukarı herkes bi kaç ay arayla tedavisine başlar heralde....
hadii açınn yolumuzu kızlarrrr.....

kızlar bugün herkesin aklına mantı geldi galiba bende yapmayı düşünüyorum kendim yapabiliyorum..nasılsa iki kişiyiz oturup açarım..birde ev hanımı olunca tamam..kızlar mantıya buyurun...

vayy vayyy aç bakalım bulutcumm.....benim kardeşimde açmıştı bi keree ama ben hiiç açmadım....doğrusu açmak gibide bi niyetim yok...afiyet ball şeker olsunn canlarımm....

eylül canımm hoşgeldinn nasılsınn evde hayat nasıll geçiyorr??çalışan için evde oturmak zordur....

hlalcim sen nasılsın okudum gece uyuyamamışsın sabah uyumuşsun ancak fazla bilgisayar başında olunca insanın beynini çok yoruyor benim öyle oluyor

tahmin ettim sıkılacağınıı..çalışanlar evde durmayıı pek sevmiyorr...ama evlat için değer tabi.....biraz sabırr....
tahmin ettim cevap yazmayınca önceyi okuduğunu....bencede iyiki bu siteyi görüpp kayıt olmuşumm....beni rahatlatıyorr bu sitee,konuşmakiyi geliyorr...

hlalcim sen nasılsın okudum gece uyuyamamışsın sabah uyumuşsun ancak fazla bilgisayar başında olunca insanın beynini çok yoruyor benim öyle oluyor

bende iyiyim canım....doğru bilgisayar yoruyorr benim gözümüdee...artık akşam yazılanlarıda dahi yanlış okumaya başlamıştım ve gözlerim yanmaya başlamıştı.....
bide dün oyun da oynamıştımm,onun da etkisi vardırr healdee...beynen de yoruldum oyun oynarken:))

öğlen bi ara girdim kimse yoktu ben gidince kaynatmışsınız şimdi yine kimse yok hilal de konuşmuyo offfffffffff

canım burda değildimm ondan konuşmuyodum....
iyiyim canımm kaç gündür görüşemiyodukk sen nasılsınn??neler yapıyorsunnn??

kızlar funcacımm canımm c.tesii ist tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidicezz....
ya funda sen neden girmedinn bugünn...bi sabah görünmüşsün...ben yemek yapmaya giderim sen gelirsinn....o zamanda fıttırırım heeeee)

hilal hadi hayirlisi canim! insallah gorusmen guzel gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…