2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

funda biliyonmuu ben daha kahvaltı bile yapmadım...anneme geldimm kız kardeşimi bekliyorum okuldan gelicek....ama bi türlü gelemedi.....bide migren varr inşş başım ağırmaz.....

yok hilalcim benim biraz karışık kıbrıstan geldim daha önce orda yaşıyorduk annemde yeni taşında zaten....

evet istanbulda oturmuyorum ama haftaya kısmetse allah izin verirse geliyorum kızlar annem istanbulda oturuyor bayram için geliyorum...

belgincigim gelde görüşelim bayramda özlemişsindir buraları sen şimdi bayramda yetmez sevdiklerin görmeye arkadaşım yaprak geti yaaaaaa bize :)

çok teşekkür ediyorum fundacım inşallah bibrbirimizden aldığımız güçle herşeyin üstesinden geliriz
evet hilacim dondurulmuşlarlada varda dün kafama takıldı acaba etkili olurlarmı diye

funda biliyonmuu ben daha kahvaltı bile yapmadım...anneme geldimm kız kardeşimi bekliyorum okuldan gelicek....ama bi türlü gelemedi.....bide migren varr inşş başım ağırmaz.....

canımcıgım çabuk doyur karnını arkadaşım başında tutmadan ilaç al sonrada gelde sohbet edlim rahat raat

ninmi var bacım geçmiş olsun çok eskıden benimde vardı geçti şükür sıra şu mide agrısında tam olarak geçmiyo biliyomusun arada ağrıyo...yapıştı...

böle düşünme aycım....dondurulmuşlarla hamile kalan çook kişi var.....embryoların iyi oluşmamış olsa zaten dondurmazlar....iyi ki dondurmuşlarr..ondan içini ferah tutt....

canım bayramın ikinci günü dönmem gerekiyor eşimin nöbeti var o yüzden erken geliyorum aslen tokatlıyım canım...

evet migrenim varrr..heralde onu yazmak istemişsin belgincim.....bende olduğunu bilmiyordum...geçen kış diyete başladım hiç bişey yemiyodum...bigün bi baş ağrısıyla kalktım ki anlatamam....ağrısına dayanamıyodum ağlıyodum o kadar yani...dr.a gittik oda migren var sende dedi....serum felan yedimde öle kendime geldim.....şimdilerde benimde çok ağırmıyor...önceden okul servisinde hosteslik yapıyodumm çocuk sesinden hergün baş ağrısı çekiyoodum...amma şimdi çalışmadığım için iyiyim....arada ağrıyorr o kadar...ama açlıkk arttırıyor baş ağrısını....

ya canım dediğim gibi tam geçmedi bir hafta agrırsa bi hafta agrımıyo hala ilaç alıyorum bilmiyorum canım 4 defa gittim dr geçer diyolar inşallah gecerde kurtulurum...

hıııııııııııı azmış ya keşke daha çok kala bilseydin ve gerçekten tanışsaydık süper olurdu arkadaşım

valla mide ağrısı hakkındada hiç bi bilgim yokk.....ama ilerde oda geçerrcanım.....neyse benim kardeş geldi kahvaltıya gidiyorumm......

ay1980 canım dondurmuşlarla hamile kalan çok arkadaşım hilalcigimin dedigigibi dondurulmuşların olduguna göre kaliteli olmalı buda sansını yükseltiyor tabi taktiri ilahi inşallah bu sefer olur arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…