2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

fundacım bende kalmak isterdim ama ne yapalım yine gelirim canım inşallah o zaman tanışırız...

burdayım canım...biliyosun geç geliyo yazılanlar bende her seferinde başa dönüp tekrardan sayfayı açıyorum o zaman görüyorum yazılanı

fundacım aslında sayfadan çıktım ama hala online görünüyo tekrar girdiğimdede direk giriyorum bende anlamadım bişey daha yeni girdim aslında yeni gördüm yazdıklarını evet canım çalışıyorum muhasebeciyim

ben muhasebeci olamam ya hep bana zor gelmiştir ben anca zorumlu kaldıgımda ön muhasebeye kadar ögrrendim am severek yaptıktan sonra her iş güzel

calışman çok iyi canım kafanı oyalayacak birşeylerin olması güzel

aslında tam olarak öle değil acayip stresli bi işim var muhasebeciyim çok zor karışık ve yoğun bi işim var evdede otursam sıkılırım bilmiyporum canım neyin benim için daha iyi olduğuna karar veremedim aslında uzun zamandır çalışıyorum 13 sene olmuştur alışkınım bazen çıkayım işten evde oturiim diyorum fakat hemen karar değiştiriyorum sıkılırım diyorum hayalimde işte çoluk çocuğum olsun ondan sonra işten çıkar oyalanırım canım sıkılmaz diyodum ama napalım nasip değilmiş şimdilik tabi....

ay1980 canim, insallah busefer pozitif sonuc alirsin canim...
canim bende 7.5 senedir evliyim...5 sene bende cocuk istedim, simdide istiyorum olmuyor..Vardir bundada bir hikmet...

canım bende 15 senen birfill çalıştım 3 yıldır çalışmıyorum eşim istemedigi için ama inan çalışan insan muhakkak çalışmak istiyor ilk bir ay süper geliyor geç kalkıyorsun karışan yok kafan rahat oluyor ama sonra ugraşacak birşeyler arıyordun bende en azında böyle oldu ve sonunda sektörümle alkası bile olmaya bir işle ugraşmaya başladım bebekşekeri nikahşekeri ve organizasyonla ugraşmaya başladım süper geldi bana çalışmak kendimi daha iyi hissettim gerçi bu iş normal çalşmayla kıyaslanamaz ben iş oldukça gidiyorum dükkana ama bu bile bana çok iyi geldi negatifi aldıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…