2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

ay1980 canim, insallah busefer pozitif sonuc alirsin canim...
canim bende 7.5 senedir evliyim...5 sene bende cocuk istedim, simdide istiyorum olmuyor..Vardir bundada bir hikmet...

evet diyorum ya canım sanırım hepimizin bi zamanı var bizi annelik duygusundan mahrum etmeyeceğine inanıyorum...

evet insanın oyalanacağı bişeyleri olması elbetteki güzel ama insan istiyoki biraz rahat olayım her yanımız iş olmuş artık trafik birtek pazar günüm var düşünsene ve ben o güne hiç bişey sığdıramıyorum inan pestilim çıkıyo elim kolum kalmıyo çalışalım çalışalımda ama insan gibi...:)

kizlar bende 5 gun calisiyorum ve arti daha ozel ders veriyorum...bende biktim artik yaaa ...
hic kendime vakit ayiramiyorum...yoruldum...dunde zaten esime patladim... sonrada pisman oldum ama napiyim...cok agir konustum

kizlar bende 5 gun calisiyorum ve arti daha ozel ders veriyorum...bende biktim artik yaaa ...
hic kendime vakit ayiramiyorum...yoruldum...dunde zaten esime patladim... sonrada pisman oldum ama napiyim...cok agir konustum

evet insanın bazen canına tak ediyo ama genede birbirimiz kırmamız lazım zor günler yaşıyoruz her anlamda en yakın destekçimiz onlar başka kimse anlamaz bizim derdimizden....

evet arkadaşlar çalışmak ve ev hanımı olmak çok zor gerçekten ama ne çalışarak nede çalışmadan olmuyor işte ay1980 çok haklısın insanca çalışmak ayrı bir önem taşıyor

kizlar ben cikiyorum.... bugun cok yogundum... baya yoruldum..birde uzerinde calismam gereken dosya var... sonra gorusuruz oldumu canlar... ay1980 tanistigima memnun oldum buarada...

talyacıgım tedavi esnasında ne yapacaksın bu yogun tenpo da zor olmayacakmı yada olmuyormu

canim bende bilmiyorum..ilkinde hic izin almadim...bu sefer biraz dinleniyim diyorum ama nasil bende bilmiyorum... 12ci aya kadar her pazarzesi izinliyim, onu ayarliyabildim... ama galiba biraz erken ayarladim..transferim benim galiba bu ayin sonuna denk gelecek..tam transferden sonra geri 5 gun ise basliyacam...
izin gunlerimde kalmadi..naparim bilmiyorum artik..

hayırlısı inşallah canım arkadaşım inşallah bu sefer meleklerine kavuşursu

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite

canım benide ekle :) aralık latif küpelioğlu sorun nedeni olmayan kısırlık..:)

funda canım doymaz olurmuyumm tabi doydum da kız kardeşim girmişti internete ondan bende giremedim.....
birazdanda çıkıcamm.... dışarı çıkıcaz kardeşimle.....
belgin canım bende rizeliyim....
bu arada sayfayı geri gitme yenile sayfayı canım.....
vaybeeeeeee talyacım bende talya dicem çok hoşuma gittiii talya ismii zaten öle alıştık.....ne güzel şimdi senin heyecanını yaşıyacağız.....inşşş güzel haberi verirsin bize arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…