ay1980 canim, insallah busefer pozitif sonuc alirsin canim...
canim bende 7.5 senedir evliyim...5 sene bende cocuk istedim, simdide istiyorum olmuyor..Vardir bundada bir hikmet...
canım bende 15 senen birfill çalıştım 3 yıldır çalışmıyorum eşim istemedigi için ama inan çalışan insan muhakkak çalışmak istiyor ilk bir ay süper geliyor geç kalkıyorsun karışan yok kafan rahat oluyor ama sonra ugraşacak birşeyler arıyordun bende en azında böyle oldu ve sonunda sektörümle alkası bile olmaya bir işle ugraşmaya başladım bebekşekeri nikahşekeri ve organizasyonla ugraşmaya başladım süper geldi bana çalışmak kendimi daha iyi hissettim gerçi bu iş normal çalşmayla kıyaslanamaz ben iş oldukça gidiyorum dükkana ama bu bile bana çok iyi geldi negatifi aldıktan sonra
kizlar bende 5 gun calisiyorum ve arti daha ozel ders veriyorum...bende biktim artik yaaa ...
hic kendime vakit ayiramiyorum...yoruldum...dunde zaten esime patladim... sonrada pisman oldum ama napiyim...cok agir konustum
talyacıgım tedavi esnasında ne yapacaksın bu yogun tenpo da zor olmayacakmı yada olmuyormu
ay1980 canım ismin ne
canim bende bilmiyorum..ilkinde hic izin almadim...bu sefer biraz dinleniyim diyorum ama nasil bende bilmiyorum... 12ci aya kadar her pazarzesi izinliyim, onu ayarliyabildim... ama galiba biraz erken ayarladim..transferim benim galiba bu ayin sonuna denk gelecek..tam transferden sonra geri 5 gun ise basliyacam...
izin gunlerimde kalmadi..naparim bilmiyorum artik..
ozaman arzucugum hoşgeldin diyeyim
01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?