2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

bende iyiyim canım...eşim c.tesi için aldı randevuyu umuttan......çook teşekkür ederim canım benimm......

ya neden kimse uğramıyorr burayaaa...talyaa nerdesin canım yaaa...fundada yokk...cebide kapalı üstüne üstlükk......merak ettim doğrusu....

Ben uğrayım o zaman :)).23 kasıma doktorumdan randevu aldım.Doktorum Halit Erden.Bahçeci kliniği.OPU ve transfer ise Umut tüp bebek merkezi.İkinci denemem olucak.İlk denememde hamile kaldım.Malesef 10 haftalık düşükle sonuçlandı.
Kızlar ilki düşükle sonuçlanıp da sonra gebe kalarak sorunsuz gebelik geçiren varmıdır aranızda_?

hoşgeldin aramızaa......benimde bebeğim tutmuştu fakatt değer katlanmadı ve düştü.....2.denememide daha yapmadım.....bu topikdekilerr 2.denemesini daha yapmadıı canımmm.....

ya kızlar canım sıkılıyo geçen anlatmıştım fundaya istanbula gidecegim eşimle diye malesef kayınvalidemde geliyo bizle ben eşimle başbaşa gidecegim diye çok hayal kurmuştum canım sıkıldı uffffffffffffff...

canım belgincimmm geliyosa diyecek bişey yokk....
ama anneni görüceksinn onu düşünn.....
bu kaynanalarda heryerden çıkıyo yanii.....zaten onlarla oturuyosunn bide ne gerek varr sizinle gelmeyee...çokk anlayışssızca bi davranış.......ama yine de güzel olan tarafını düşünde kendini toparla......
bir dahaki sefere gidersin eşinşe başbaşaaa........çocuğunla ve eşinle birlikte inşşşş

selam kizlar nasilsiniz hayat nasil geciyor??
benimki cok yogun nete bile giremiyorum ama saglik olsun hepinizi öptüm byeee

asumancımmm canımmm arkadaşının domuz gribi olduğunu yazmıştınn nasıl oldu arkadaşın şşimdiii???

hilalcim canım destegin için sagol bende kaçgündür hevesleniyodum eşimle güle oynaya gidecez diye bide o çıktı başımıza.yapcak bişey yok malesef inşallah gelmez ctesi sabahı çıkacagız yola..canım funda nerelerde göremedim...bugünde prk giren olmamış...

belgincimm inşş yinede kaynanan gelmez diyim ben....
fundanın eşi biraz hastaymışşş evdeymişş.....hastaymışş fakat bilgisayarın da başındaymışşş ondan dolayı giremiyomuş fundaaa

evet yine bi sorun var sitedee zor giriliyorrr......ben kendi adıma iyiyim canımm sen nasılsınnn??heyecan varmııı tedaviye başlamıştın.....

merhabaa mavi menekşeee doğru diğer tarafa girdiğimiz yokk...sen buraya gelll canımmm....oraya zaten pek kimse gelmiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…