2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

ne diyeyim arkadaşım aman morali bozulması da he desin diye ugraşıyordum ama para gitti şimdi allah kerim bakalım ne zaman olur bilinmez

canım heyecan vardııı güzell başlıyacağım günü bekliyodum ama bu sökülmeme moralimi bozduu canımmm.....
bendede değişiklik yokkk aynııyımm.....yarın ya dahada güzelleşecek yada sıkıntı yada üzüntü diyim başlıyacak......

kursum iyi gidiyorr...bırakmayıda düşünmüyorum.....transferden sonraaa 1 haftaaa felan yatarım ondan sonra giderim diye düşünüyorum kurssaaa...ama tabii dr.ne derse o olurrr......
çok teşekkür ederim canımm dua içinn.....

ne demek arkadaşım birbirimizin ne kadar istedigin biliyoruz ve bu güzel sey için nasıl duva edilmez rabbim tüm isteyenleri çok aratmadan kavuştursun inşallah

tamam canımmm inşş memnun kalırımm sende gelirsinn.....şuanda memnunum çok ilgili bihastane.....inş sonuçda iyi olur......
dr.um ismi ulun beyyyyyy

canım ben çıkıyorumm yemek yiycezzz......ardındanda malum kurs varr...kendine çok iyi bakk...öptüm seni canım arkadaşımm...özlemişim seninle konuşmayı.......

aynımıilaçlarrr...sen ne kadar para verdinn?????bende 2 kutu menagon ,,,8 kutu puregonn,,6 kutuda orgalutran verdi....ama ne kadar kullanırım bilmemmm.....

bende özlemişim yarın hayırlısı ile rabbim yardımcın olsun inşallah sonunua kadar sorunsuz olur arkadaşım haber varmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…