2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hımmmm...
arkadaşım bi sorun olmasındaaaa sen iyi oldaaa..ötesi hikayee....
bende karşılaştığımıza çok sevindim.....
ayrıca haberin yoktur heraldee eylülün çocuğunun kalp atışı duyulmadıı ve aldırdıı.....

yokkkk gitmedim canım benim......akşama kursum varrr biraz daha takılırım....yemek felanda yiycezz kursa gitmedenn...ama biraz daha burdayım....

hadi ya hiç haberi yok arkadaşım çok üzüldüm allah sabır versin ya bizim sayfada yazmadı ama değilmi ya olmazsa özelde atayım mesaj

yumurtalar iyi gelişsinnn bisorunda çıkmasındaaa ister uzun ister kısa protokol olsunn önemli değil.....ve sonundaa mutlu sona ulaşalım en önemliside ooooooooooo......
sen hala eşini kandıramadınmı????

söylemeyeyim diyorum duramıyorum bir miktar birikimimiz vardı onu kayınvalidemlere verdi sıkıntıları varmış şimdide bize de yok tedaviye başlayamıyoruz

yani kandırmak yetmiyorr......para olmayınca zaten hiç bişy yapamıyorsunn......
arkadaşımmm biraz daha sabrett.....

sabır diliyorum bende rabbimden sonu hayırlısı ile evladıma kavuşuyumda beklerim yeterki babbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

amin canım aminn.....
fundacımm istemiyorsa o zaman daha iyi biyer araştırsın.....en uygun olan hastane yinee medikana ve sende memnunsun en önemli olan buuuu....

evet ne yazıkki sana dokunuyorrr.....sen araştırdığındaaa laff sölermiii?????yada araştırdığın hastaneyi kabul edermii???seni medikanadan aramıyolarmıı gel artıkk tüp yap diyeee???

ben araştırsam ne der bilmiyorum açıkcası ama medicanyı begeniyor ama orada aldıgımız nefatiften dolayı istemiyor hastanem aradaı hemde onu aradaı beklemek istiyoruz demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…