2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

belki ünite farkı vardır...bizde eczaneden aldıkkk...çok fark var aradaa arkadaşım amaaa....zaten umut bize 1000 lira ilaç parası demişti....

hatta arttı ingnelerim benim ama sadece birtanesi biri şırınga ile hazır halde onda 2 tane arttı karında yapılandı sanırım

neyse seni tutuyorum sen karnını doyur sana allah z lütfen şimdiden merak ettim zihin açıklıgı versin canım ama yarın bana ya

orgalutrann hazırrr iğneliii.....diğerlerii hazır değil.....menagon ben ilk tedavimdede kullanmıştım zaten.....kalçadan dı o iğnee.....

yok olmuyor canım küpürü kesilmiş oldugundan ben iynelerin fiyatların bakmıştım hata vereyim bunları diye tanesi 350 civarı dı yanlış hatırlamıyorsam

arkadaşım benim çok becerikli hem yemek yiyor hem bana cevap veriyor ezcaneler almıyor canım küpürü kesilmi ilaçları

belgincigim neredesin sende ugramamışsın nasılsın

sagol canım iyiyim diyelim miden yine agrıdı dr gittim tahlil felan yaptı idrar yollarımda iltehap varmış ilaç verdi geçmezse mideye bakarız dedi onun dışında iyiyim canım sende ne var ne yok...

belgincimm senin bu midennnden çektiğin nedir yaaaa......hiç bölee mide ağrısı görmemiştimm......neysee inşşş geçer diyim yineee......

aslında bagırsaklarımda sorun var hilalcim mideme vuruyo inşallah canım sagol.hadi sen işine bak arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…