fundacımm ben geldimm ama sen yoksunn.....canım neden eşinn evdee bi sorun mu varrr?????
benimdee kayın validemm bendeee çook sık girememmm.....
adetde oldummm yarınn dr.gidicemmmm.....inş bi sorun çıkmazzz ve tedavime başlarımm....
hilalcıgım çok sevindim canım ay arkadaşım tedaviye başlıyor inşallah bebiş olacak psa protokol olacaksın daha çabuk olacak bu sefer inşallah hayırlısı ile bu sefer bebişlerin kavuşursun canımmmmmmmm
inşşşş fundacımm inşşşşşş....
dün oldum ama hala sökülmedimm..hastaneyi aradım yinede yarın gel dediii bi sorun vardır belki dedii.....
inşş bi sorun olmaaz ve bende tedavime başlarım......
bu arada nasılsınnn neler yapıyorsunnn ne zamandır görüşemiyoruz??
hilalcigim sorunmu var demişsin evet canım eşim o evdeyken siteye girmemi istemiyor morali bozuluyormuş bende saygı duyuyorum onda o yokken siteye giriyorum canım
ya ben kendimi iyi hissediyorumm..bu sefer o kadarda heyecanlı değilimmm...ilkindee daha heyecanlıydımm...
yine heyecandan ollsundaa bi sorun olmasınn......
allahımı çok şükür karşılaştık sayfada arkadaşım hıııı bu aralar birde kaynımla ugraştım sözledik askere gönderdik birazda ondanda sitedeye giremedim
kayın valide tedavi aşamasında hep sendemi olacak
ya zatenn kısa protokoll 10 gün oluyomuşşş....dahada c.tesi akşamı geldiiii...biz durmasını istiyoruzzz.....
bugün görümceme hilalin transferi olmadan bi gelip giderim dediii ama bilmiyomm..hemen başlarsak gidip gelemez....
ama transferden sonraa dururrr bendee..zatennnnn bizdeee durr diyoruzzzzzzzzzzzzz.