2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

fundammmm canımmm gayet iyi gidiyorrr bi sıkıntımm yok şuannnn....bi belirtimde yokkk...c.tesi gidicemm hastaneyee bakalım ne alemde yumurtalarr çok merak ediyorum....
talya siteye giriyorr ama bu topiğe girmiyorr.....
tüp bebekte kaç kişiyiz diye bi topik varr oraya yazıyorrr......bebeği tutmadı talyanınnn...aydan hiç haberim yokkk......

inşş belgincimm...
sen ne alemdesinnnn ne zaman düşünüyosunuzz tedaviyi..anlatsana canımm..senden hiç haberimiz yok.....

yumurtaların güzel güzel büyüyorlardır inşallah
ben giremiyorum kaçgündür bugün girebildim işe başladım çok yoğun ama sizleride merak ettim
haftaya tekrar izne ayrılıcam 10 gün daha evdeyim yani o zaman rahat olurum artık

iyiyim inşşş büyüyodur eylül ablaaa.....iznindee görüşürüz o zamannn...ama benim transferim olursaaa pek girmem......

hilalcim biz ocak ilk haftası kaan beyin yanına gidecegiz bakalım ona göre ne yapacagımızı belirleyecegiz ama eger allah nasıp ederse mart nisan gibi başlıyacagızz bir kez daha inşallah bu sefer herşey güzel sonuç verir hepimiz için....

hilalcigim iyi olmana sevindim arkadaşım inşallah sagliklı bir sürü yumurtan olur ve bunlar çok güzel eşlerşilerr minik hilaller olur inşallah

hayırlı cumalar arkadaşlar şu mubarek günde rabbim hepimizin duvasını kabul eder inşallah bizi evlatlarımızla hayırlısı ile kavuşyurur inşallah

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme 15.12.2009´da tedaviye başladı ...sorun oligosiprmia varikosel umut tüp bebek merkezi HAYIRLI OLSUN
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek

ya bu aralar ben geliyorum ama bir türlü sizinle çakışamıyorum ne iştir arkadaşlaar siz hangi saat sitedesiniz sööyleyin de bende o saatlarde gireyim :)

belgin canımm inşş herşeyyy yolunda giderrr...
fundacımm inşşş canım benim...sağolasınn.....ben geldim sen çıktınmı yoksa fundacım????

iyiki burdasın canımmmm...konuşalım seninle yaaaa....nasılsınnn arkadaşım neler yapıyorsunn.....
bugünn istanbuldaa pek karanlıkkkk........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…