2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

yok ya çok yedirmedim bende yigen çok bir bende yok biliyorsun işte yigenimin bile çocugu var abimin canavar bir kızı var maşallah çok akıllı birazz obezde gözünü yemekle açıyor hatun onu doyurmak zor oluyor seneye okula başlayacak

merhaba kızlar bende donmuşlarla 2. denememi yapacağım.
donmuşları kullandıkları zaman 2. tüp bebek denemesini mi kullanıyoruz biliyor musunuz ?

bizde 1 tane bile yokk sendee fazlasıylaaaa ohhhhh ne güzelll...
bence dondurulmuşda olsaa 2.deneme sayılırrr meldirrr.....

demek istediğim dondurulmuş embiriyoları kullandıkları zaman tüp bebek hakkına sayıyorlar mı ?
eğer böyle bi şeyse çok saçma dondurmaya dünya kadar para ödedik hem ilaç kullanmayacaksın donmuşlar için demişlerdi. net bir şey bulamadım bu konuyla ilgili olarak

hilalcigim haklı tabi ki 2. tüp denemesi sayılır arkadaşım çok şükür dondurmuşların var ilaç kullanmıyacaksin inşallah dondurulmuşlarınla bebişlerin kavuşursun

sagol canım eh işte mide agrısıyla devam bacım geçen dr gitmiştim ilaç verdi geçmezse gel bakalım dedi ama geçmedi ülser oldum galiba düşünceden.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…