2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canım arkadaşı m çok şükür iyiyim allah razı olsun bende durum aynı şimdi yeni heycanımız sensin güzel arkadaşım her gün seni merak ediyorum vallahi

yanımda kaynanam canımmm....pazar günü eltime gidicekkk...transferr zamanı gelicek canımm....
dünde annemle telle görüştük...dedim eltime gidicek pazar günü transferdede gelicek...annemde ben sana bakarım kızım dedi.....yok dedimm evde duruyum......

canım arkadaşı m çok şükür iyiyim allah razı olsun bende durum aynı şimdi yeni heycanımız sensin güzel arkadaşım her gün seni merak ediyorum vallahi

çok sağol fundacımm.....
bende senin heyecanını yaşamak istiyorum arkadaşım....inş en yakın zamanda toparlanıpp sizde 2.denemeyi yaparsınızzz......

evet aynen dediğin gibi.....kaynanam planları bile yapmış canımmm.....
transferden sonra sende durucamm diyorrr....tutuncada 1 kaç ay felan senle dururum diyorrr.....sonra diğerlerini gezerim diyorrr.....rizeye giderim doğumunada gelirim yazın diyorr.....yazın aslında istanbulda durmuyorrr ama gelicem diyorr....ddimm ben plan felan yapmıycamm planlar olmuyorr....kaynanamdaa sen yapma ben yapıyım plan dedi......

doyur canımmm....ben buralardayımm gitmemmmm....sonraa beni aç bıraktı derrrrrrr.....konuşabiliyormuu başladımı konuşmayaaa????

fundacım gelmişşş hoş gelmişşşşş..bende nette dizi seyrediyodumm aradada buraya bakıyorum gelmşmi gelmemişmi diyeee:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…