2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

1. tüp ebek denememiz dış gebelik olarak sonuçlandı. 6 tane dondurulmuşum var. 567 lira ödedik. yeni deneme için en az 3 ay beklemem gerekiyormuş bu ayın 24 ünde 1 ay olacak ameliyat olalı

kızlar tvde gördüm ist yagmur başladı galiba dolu yagıyo...hilalcim dikkat et karanlık demişsinya....

degisikler varmi hamislerimiz cogaldimi??ankarada tedavi olacak varmi aramizda...
yarin saat ikide esim tedavi olcamiz merkeze gitcek bakalim insalalh bende subatda geldim zaman basliycazz

hilalcim bazı yerlerde dondurma işlemine para almıyorlarmış çözdürme için alıyorlarmış biz peşin peşin verdik çözdürme için ne derler bilemiyorum ilk denemede takipte çok hata yaptılar tekarar oraya gitmek ister miyim onuda bilemiyorum bakalım kısmet birazcık kafamı dinleyim karar vereceğim.

sagol belgincim allaha sükür iyim biraz heycan biraz korku hepisi bi arada idare ediyorum iste dün esimi yolcu etdim o uctu tr ye bende subat ayinda gelcem insallah

inşallah arkadaşım allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

ben geldimmmmm şimdiii.......
meldirrr ben umutdaaa tedavi görüyorumm ücrestsiz dedilerr dondurma işlemi için.....memnun değilsinn ama bildiğim kadarıylaa dondurulmuşş daha kolayyy ve o kadarda para vermişsinnn..ben dondurulmuşlarla şansını dene derim....
bende ilk denediğim yerdee denemiyorummm..bende senin gibi kesinlikle memnun değilimm ilk gittiğim yerdenn...ama dondurulmuşum olsaydı orda denerdim yineee.....

asumannnn canımmm seninde az kalmışş tedaviye başlamanaaa...eşin buraya geldiğine göee sen artık nete daha sık girersin:))))))
ben tedaviye başladım asumancımm bugün 4.iğnemii vurucamm kendimeee......

asumannnn canımmm seninde az kalmışş tedaviye başlamanaaa...eşin buraya geldiğine göee sen artık nete daha sık girersin:))))))
ben tedaviye başladım asumancımm bugün 4.iğnemii vurucamm kendimeee......

evet canim cok az kaldi ya subatin 3 de felan baslarim galiba ignelerime...
tedavin hayirli olsun canim insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamis olarak görcez seni
Gülüm benim nete giremedimin sebebi esim degildiki :)garibimin sesi cikmazda cok yogun calisdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…