2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

aramız hoşgeldin canım inşalla güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın

fundaaaa senin adına çok sevindimm canımm.....ne güzell sende başlıyorsunnn...ayyyy okk sevindimm.....c.tesi yumutalarım toplandıı ya 3.gün yada 5.gün transfer edilicekmişşş......ya bennn anestezi etkisindeydimm ama hemşire dediii kan gelebilir diyee ama ben oek üstünde durmadımm çünkiii ilkinde gelmemiştii bundada gelmez diye düşünmüştümm:))))ama azaldığı içinn dr.u aramıycammm...benimm ütü yapmam laızmmm...5.dede kursss varrr..yarın transferim olursa kalırr ütülerimm.....

evet aysenur cugum amaç güzel olunca ulaşmak için herşeyi yapacagız allah kolaylık versin canım

allah kolaylık versin rabbim yardımcın olsun inşallah transver olursan siteye ya facebook yaz arkadaşım rabbim inşallah bu sefer sorunsuz kavuşturuz kucagına almayı nasip eder

evet allahın izini ile başlayalım dedi ama bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz çıkar diye korkuyorum aslına bakarsan söylemekten bile çekiniyorum umut baglarım da olmaz diye hayırlıs bakalım

facedenn cevapp yazdımm sana zatenn canımmm...
neyse ben çıkıyorummm sonra görüşürüzz..kendine iyi bakk...çok çok sevindimm senin adınaa...bende senin içinn heyecanlanıcamm çok güzll bişey yaaa...medikanada dimi başlıycaksınz yineee???

nasılsınız kızlar tedaviye başlamızçoğunuz hayırlısı olur inşallah benim genetik testim normal çıktı ama kan pıhtılaşması için yaptığım teste heterezigot denen bişey çıktı buda kan pıhtılaşmasnın taşıyıcısı olduğumu söyledi doktorum benexol denen ilacı verdi biraz üzüldüm ama hayırlısı olsun

sevimliii benexol banada verdiiiii bende içiyrumm ve halada içiyorumm vitminn ilacı olduğunu söledii ulunbeyyy...şimdi sen edavine başladınmıı yoksaaa bu ilacı kullandıktan sonramı başlıycannnn???

funda canımm yumurta işleminden sonraa za miktarda kanamanız olabilir diyee verdikleri kağıttada varrr....yanii labiliyormuşşş...içim rahatladıı neysee...geçi zaten sölemişleridideee ama okumak daha iyi geldi:)))))

inşş çıkmazz sevimliiii....çok büyük bi sorun değildirr yaaa..çünkiii kulandığın ilaç b2 vitaminiii.....hepsini bitiricenmii ilacınn...bana bu ilacıı tedaviyee başladığımda vermiştiiii...c.tesii günü yumurtalarım toplandı benimdeee ya salıı yada cuma transferinz olur dedilerr bizee....inşşş allahın izniyleee...

:) aman kanaman geçsinde canım arkadaşımız sonrası için heycanlanacagız daha gün sayacagız hemde aylarca sürecek gün saymamız inşallah

hilal inşallah bu sefer hayırlısıyla bebişin sıkıca tutunur sana evet bitirecem ilacı bide hala kilo veriyorum 2 ay sonra başlıyacam ben

kaynanam karşıdaydı yanii eltimdee c.tesi günü geldiii cenaze vardı diye geldiii..şimdide annmedee....transferden sonra gelicekkk...bisorun olurmu fundacımmm???yumurta toplamadan önceki günde evi kıy köşe silmiştiimm eşimde kızmıştı bula bula bugünü buldun ya sorun çıkarsa diyee....ama geçen hafta hiç evde değildimm 3 günn hastaneye gittim üstü üstee akşam da kalçadan iğnem olunca eve gelemedimm bide akşamlarıı kurs oluncaa herşey bu haftaya kaldı...kaynanam ütüleri yapamaz yaaa ayakları ağrıyorr benim yapmama laızmm hemde 5 e kadarda bitmesi lazım...

sevimli arkadaşım endişelenme ilaçlarla çözülecek bie sey bu arkadaşım inşallah hayırlısı ile sende kavuşursun yavruna canım

inşş sevimlii hepimizinkii sımsıkı tutunurdaa hepimiz evlatlarımıza kavuşuruzz....kaç kiloverdinnn verebiliyormusunnn???biliirim kilo vermenin zorluğunuu..bend eilk edaviden öncee tüp yapıcam diye vermek istemiştimm 8 kilo felan da vermiştimm...ama ilk tüpden sonra dikkat etmeyince yine aynı kiloya çıktım....ama kilo tüpde sorunn verrsen tutunma şansı daha yüksek olucakk....

canım arkadaşı birşey olmaz inşallah ama bu evrede de kendin yormaman gerek sonuçta bir operasyon geçirdin vugudunun igleşmesi gerek sen kendin zorlarsan igleşmesi gecike bilir sen kendin yorma kayın validende oturarak yapsı ütüyü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…