2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hayırlı olsun bebiş asuman inş. hayırlı haberlerle dönersin bize buarada tedavini nerede yaptırıyorsun paylaşırmısın

aysecim tesekür ederim canim,ben asil almanyada yaptim bi tüp ve asilama ama tutmadi,bayramin bana urlu geleceyni düsünürek bu defa ankarada maya tüp bebek merkezinde yaptirmaya karar verdik canim....

belgincimm aaminn inşş çok sağollll...ayşenurr bende ilk denememde koldan yaptım iğnemiii göbekten yaptığım tekk iğne çatlatma iğnesiydiii....şimdi 2.denememii yapıyorumm dün yumurtalarım toplandı iştee ve bu sefer hep göbekten vuruldum iğnelerimiii...sonuçç inşş güzell olurrr....inşş epimizikii güzell olurrr.....

günaydınnn canımcımmmm....bilmiyorumm kiiii daha hastaneden aramadılarrr onların aramasını bekliyorum sabırsızlıklaaa.....

aysecim tesekür ederim canim,ben asil almanyada yaptim bi tüp ve asilama ama tutmadi,bayramin bana urlu geleceyni düsünürek bu defa ankarada maya tüp bebek merkezinde yaptirmaya karar verdik canim....

inş. hayırlı olurda sizin için hamiş olarak dönersin almanyaya benim ki tutmamıştı sorununda nerde ne olduğunu anlamadık açıklamada yapılmada çünkü tedaviye çok olumlu sonuç veriyorsun hiçbir hastamda bunu görmedim diyen doktaor vee bana mutlaka hamilelik yaşayacaksın demişti kii maalesef son gün herşey değişti nasip değilmiş diyorum ama çok enteresan bişey var benim bu ay 24te regl olmam lazımdı hala olmadım telaşnlanmak için çok erken ama yinede insanın içinde hemen umut oluyo

merhaba canım transferin kaçta olduysa o saate yakın bi satte veriyorlar haberi canım bende çok heyecanlandım inş. allah kalbine göre verir ama bence allahın izniyle sana gzl haberi vericekler :ecrin_bebek:

merhaba canım transferin kaçta olduysa o saate yakın bi satte veriyorlar haberi canım bende çok heyecanlandım inş. allah kalbine göre verir ama bence allahın izniyle sana gzl haberi vericekler :ecrin_bebek:

merhaba canımmm saat 2 de haber vereceklerini söledilerr onlar 2 ye kadar haber vermezsee ben arıycammmm.....yumurtalarımm 10 da toplanmıştııı.....inşşş güzell haber verirlerr...allah hepimizin gönlüne göre versinnn inşşş.....

seni cok iyi anliyorum canim gecen ay benim adetimde yaklasik 5 gün gec geldi bende sevinmisdim ama malesef 6 günü geldi ,ama insallah gelmezde dogal yolldan hamile kalirsin,benim burdaki doktorumda ilk negatifimde cok casirdi ve nasil gebe olamadin dedi transferdeki embriyolar cok kaliteli ve saglikli demisti ama kismet degilmis

aminn canım 10 yumurta gzl ilk toplamada da aynımıydı yani yumurta sayısı değişiyomu bilgin varmı bide hangi hastane

ilk denememdee 12 tane yumurta topmıştıı.9 tanesine işlem yapılmıştı...8 tanesi dönlenmiştiii....5 tanesi 1.sınıf embryooymuşşş...ilk denememi erdem hastanesindee uzun protokol olarak yaptımm....
2.denememi umut tüpde yaptım ve 16 yumurtam oluştuuu....dönlenmelerini daha henüz bilmiyorumm..ve kısa protokol uygulandu bu seferr...yani kısa protokolle daha çok yumurtam oluştuu.....
yumurtalarım saat 10 da toplandı onu demek istemiştim.....benim yumurtaların sayısı değiştiğine göre değişebilirr.....protokollede ilgisi olabilir....

canım benden 1. denemede7 yumurtadan 5 tane sağlıklı embriyo alıp 2 tane transfer edilmişti 3tane döllenmiş ama 3. zayıf kaldığı için 2 sağlamdı ama nasip değilmiş birde ben dikkat etmemiştim kendime canım saat 2 geçti hadi ama heberini bekliyorum

16 yumurtadan 12 tanesine işlem yapılmışşşş 9 taneside dönlenmiş.....ya salı yada cuma günü transfer olurmuşşş.....bölünmeye bağlıymıışşş ona göre haber vericeklermişş...

canim benim insalalh hersey cok güzel olur vede sende bebisine kavusursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…