asuman benim ağrım olmadııı iyiyimm..ama ilk denemde kanama felan olmamıştııı..şimdi kan geliyorr bendennn ama azz çok değil..ondan dolayııı dr.a sormadımm..sizde kanama olmuşmuyduu yumurta toplandıktan sonraa....
asuman benim ağrım olmadııı iyiyimm..ama ilk denemde kanama felan olmamıştııı..şimdi kan geliyorr bendennn ama azz çok değil..ondan dolayııı dr.a sormadımm..sizde kanama olmuşmuyduu yumurta toplandıktan sonraa....
şükür kavuşturana kulagını çekecegim senin nerdesin bakalım ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyosun kızdım sana...
merhaba arkadaşlar , ben de 2 cı tüp tedavime başladım ,umarım her şey iyi gecer allah hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip ettsın tez zamanda !!! yenı yıl dileklerim hepimiz için !!! ilaçlarınızı ne şekılde temin ediyorsunuz çok pahalılar ??
selam kizlar nasilsiniz?? benim bugün adetim geldim ve tedavimin ilk adimlarini atmaya basladim,bugün itibariyle subat ayina kadar her sabah ve aksam cocuk aspirini vede antibiyotik kulanmaliyim adetimin 21.gününde lucrin inesine basliycam insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?