2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

asuman benim ağrım olmadııı iyiyimm..ama ilk denemde kanama felan olmamıştııı..şimdi kan geliyorr bendennn ama azz çok değil..ondan dolayııı dr.a sormadımm..sizde kanama olmuşmuyduu yumurta toplandıktan sonraa....

yok canim benim transferden sonra kahve renkli lekelenme oldu ama yumarta tplanimindan sonra birsey yoktu bende

hilalcim benimde işlemden sonra çok ağrım olmuştu.hatta 3,4 gün sürdü,ama bendede kanama olmadı,bize verilen kitapcıkta hafif lekelenme olabilir yazıyordu,bence sen genede dr.ara sor,2,3 gün içinde transferin olursa kanama istemeye bilirler.
3

merhaba arkadaşlar , ben de 2 cı tüp tedavime başladım ,umarım her şey iyi gecer allah hepimize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip ettsın tez zamanda !!! yenı yıl dileklerim hepimiz için !!! ilaçlarınızı ne şekılde temin ediyorsunuz çok pahalılar ??

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme 15.12.2009´da tedaviye başladı ...sorun oligosiprmia varikosel umut tüp bebek merkezi HAYIRLI OLSUN
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek
11_ayşenur0134.....2.deneme temmuz..............sorun sperm düşüklügü
12_zuhale .............2. deneme mart...................sorun spermde morfolojik yapısında bozukluk

aramıza hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin ben raporlu oldugumdan çok ödemedim ama hklısın pahalı sanırım sen de rapor yok

artvinlii benimm ağrımm olmadııı fakatt az az kan geliyorrr..şimdidee kahvrengiye döndüü..hatta çok azaldıı....ama kanama olabiliyormuşş hemşirelerr bana öle sölemiştiii....hatta ilk toplandıktan sonraa tuvlete gitdee ne kadar kan geliyor diye bakalım dedi....ama o zman kanamam yoktuu...onlarda iyidedii...eve geldikten sonra başladıı....çokk gelsee arıycamm ama çok değill ondann aramadımm....yinede sizce aramammı lazımmm

asumamncıgım arkadaşim sen de başlamışsı n hayırlı olsun arkadaşım hilal sen önümüzü açın bize umut olun bebişlerinizle inşallah

cuma girdim kimsecikler yoktu arkadaşım ben çıktım siz girmişsiniz c.tesi pazar eşim evdeydi giremedim ama aklım sizde inan

iyiyim fundacımmmm...yarın arayıpp haber vericeklerrr ya salı yada cuma günü denildiii bakalımmm...sen nasılsınnn

çok şükür arkadaşım iyiyim ben eşim tedaviye başlıyalı diyor ocakta bakalım hayırlıs inşallah bir aksilik olmazda başlarız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…