2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canım 6 kil o verdim 1okadar daha vermem lazım önümde 2 ayım var kaç kilo verirsem benim yararıma zaten iki ay eşim ilaç kullanacak bende bu sırada verebildiğimi vericem

yokyaaa yapyımdaa ütümüüü çok yok zatenn benii yormazzz.....olmazsa dinlene dinlene yaparımm....tedaviye başlarken vardıı ütümm kaynanam yap demişti ütülerini sonraya bırakma demiştii..bende zaten yapıcaktım dedimm evde durmadığım için yapamadım deidmm..evde duruncada yaptımm.....şimdidee ona bırakmam kendim yaparımmm.....

iyi 6 kilo çok iyi vermişsinn zaten bünyen alışmıştırr bi 6 kilo daha verirsinn güzell vermişsinn canımm....eşin ne ilacı kullanıyorrr....sen hatırladığım kadarıylaa kendiliğindende hamile kalmıştınn dimi yanlış hatırlamıyorummm???eşinde sperm düşüklüğümü varrr???
funda canımmm sen spermimizin arttığını okudunmu canımm???
1 milyondan 4 milyona çımışşş
%2 hareketlilikdenn %15 e çıkmışş hareketlilik.....küre devam et arkadaşımm...kürlerle çıktııı....belki yine kendiliğinden olmuyorr fakat arttığını gördükk yasinn hiçç şans vermiyorduu artmaz diye düşünüyorduuu artınca çok mutlu oldukk....belki ameliyat olsaa herşey daha da güzel olucakkk....

transferden sonra lifli gidalar yemeyi untma ananası lifi fazla diye tavsiye ediyorlar gerçi sen biliyorsundur kabiz olma sakın

Hilalcim transferin ne zaman olacak?kanama hala devam ediyorsa merkezi ara bence,çünkü transferde kanama istemiyebilirler canım.

transferden sonra lifli gidalar yemeyi untma ananası lifi fazla diye tavsiye ediyorlar gerçi sen biliyorsundur kabiz olma sakın

Kızlar bende burada okumuştum.ananas transferden sonra tutunmayı kuvvetlendiriyor diye,ama nerede okuduğumu hatırlamıyorum.düşük riski yapıyor yazmıştı ananas için.ben bu son tedavimde hiç yemedim.huylandım açıkcası,sizde araştırın derim.

seni çok oyaladım canım kolay gelsin güzel haberlerin bekliyoruz öpyorum seni akşamların face gire biliyorum girersin orada konuşuruz inşallah

artvinli canım tutunumayı kolaştırıyor diyorlar ama bilmiyorum bende okumuştum ama lif içerdigi için kabzlıgı önledigin biliyorum ben ama tabi araştırmakta fayda var canım

artvinli canım tutunumayı kolaştırıyor diyorlar ama bilmiyorum bende okumuştum ama lif içerdigi için kabzlıgı önledigin biliyorum ben ama tabi araştırmakta fayda var canım

şimdi fitilde kullanıyorummm kan gelmiyorr sarımsıı bi renk geliyorrr....ananas konusundaa bende hem iyihem kötüşeyler duydummm..hemşireye sorucamm bunu....ilk tedavimde dikkat etmedimm ama kabızda olmadımm...ama bu sferde dikkat edicemm heralde kivi felan da iyi geliyormuşş...bu sefer kahvede içmiycemm çay zatn içemiyorumm..bu içtiğim şeker ilacıı midemi çok bulandırıyorrr...çay içesimde gittiii.....kaveyii zatenn bıraktımm sorun olur diye şimdidenn.....hemşire belkiine yemem gerektiğini felan sölerr...öncekiidenediğim yerde bişey sölenmemiştii

artvinliii transferim ya yarın yada cuma olucakmışşş...ama bugün haber vermedilerrr...yarın ararlar heraldee onlar aramazsa ben ararımmm.....

tabi sor arkadaşım ilkinde hepimiz tecrubesizdik bu sefer pek çok şeyi biliyoruz site sayesinde artık acemeligimiz geçti

evet dediğin gibi fundacımmm......nyse çıkıyorumm benn ütülere başlimmmm artık dimi yaniiiii...kendinize çok çok iyi bakınn arkadaşlarrr...hepinizi öptümmmmmm

selam kizlar nabersiniz,ben iyim alaha sükür hilalcim insallah transferin cok ama cok güzel gecer canim arkadasim ya kizlar biz msndede görüse biliriz aslinda demmi??ß

selam kizlar nabersiniz,ben iyim alaha sükür hilalcim insallah transferin cok ama cok güzel gecer canim arkadasim ya kizlar biz msndede görüse biliriz aslinda demmi??ß

asumsncıcım uzun zamandır görüşemiyorduk canım tedevin hayırlı olsun canım msn görüşürüz tabi ama benimki açmıyor facebook dan istersen grüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…