belginn bu arada aşureye bayılırımm...banada kayın validem gelicekk ransferden sonraaa ona yaptırıcam bennde...hiççç aşure yapmadım benn sen yapıyorsun ne güzelll......
kızlar merhabalar , tüp bebek tedavisinden kalan gonal f ilacınız var mı kalan kulanmayacağınız , tabi tarihi geçmemiş olması gerek , kulanmayacaksanız uygun fiyata almak isterim malum dişarda cok pahalı . ben de 2 cı tüp bebek tedvisine başladım ve malüm stresli ve yorucu sürec , ilacla yardımcı olacak varmıdır ?? teşekurler ..
kızlar merhabalar , tüp bebek tedavisinden kalan gonal f ilacınız var mı kalan kulanmayacağınız , tabi tarihi geçmemiş olması gerek , kulanmayacaksanız uygun fiyata almak isterim malum dişarda cok pahalı . ben de 2 cı tüp bebek tedvisine başladım ve malüm stresli ve yorucu sürec , ilacla yardımcı olacak varmıdır ?? teşekurler ..
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba
Ben Zeynepnazli, bu corek otu, tarcin ve bal karisimi ne gibi faydasi var icmenin ve transferden oncemi sonrami, ne kadar sure kullanilinmali yardimci olursaniz sevinirim. bende 1 tup bebek denedim, dondurulan emriyolarda 5 ay sonra tekrar denedim, tuttu ama dusuk le sonuclandi. Bi dahakinide ins. yakinda dusunuyom.. yardimci olursaniz sordum sorular hakkinda sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?