2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

Kızlar bende gecen hafta aldım 1,denememdekı olumsuzumu artık bende bahara denıcem ınsaalah.uzun protokol hakkında bılgısı olna varmı doktorum ulun bey benım umut tupte.2,denemede uzun protokol yapcaz dedı ben doktoruma guvenıyorumda meraktan sordum uzun protokol nasıl dıye kızlar cevabınızı beklıorum.

belginnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende istiyorumm faceniiiiiii....özeldenn yzarsan eklerimm....yada benmii yazsamm acabaaa......

belginn bu arada aşureye bayılırımm...banada kayın validem gelicekk ransferden sonraaa ona yaptırıcam bennde...hiççç aşure yapmadım benn sen yapıyorsun ne güzelll......

kızlar bende istiyom face yaaaaa ama özelden atamıyorum 30 yorum yapmam gerekiyormuş ama kime ne yorumu yapıcam bilemiyorum siz yazarsanız eklicem

belginn bu arada aşureye bayılırımm...banada kayın validem gelicekk ransferden sonraaa ona yaptırıcam bennde...hiççç aşure yapmadım benn sen yapıyorsun ne güzelll......

yok be tatlım nerde benimde kayınvalidem yaptı ama denesem yaparım tamam ben senii fundadan eklerim canım....

hilalcim ekledim umarım dogrudur arkadaşım sende kabul et...bugün fundayla konuştuk uzun uzun.

kızlar merhabalar , tüp bebek tedavisinden kalan gonal f ilacınız var mı kalan kulanmayacağınız , tabi tarihi geçmemiş olması gerek , kulanmayacaksanız uygun fiyata almak isterim malum dişarda cok pahalı . ben de 2 cı tüp bebek tedvisine başladım ve malüm stresli ve yorucu sürec , ilacla yardımcı olacak varmıdır ?? teşekurler ..

canim banada sinem26 teklif etdi ilac benim esim disardan almak istemdinden dolayi ben kabul edemedim istersen ona bi sor

Arkadaslar oncelikle herkese merhaba

Ben Zeynepnazli, bu corek otu, tarcin ve bal karisimi ne gibi faydasi var icmenin ve transferden oncemi sonrami, ne kadar sure kullanilinmali yardimci olursaniz sevinirim. bende 1 tup bebek denedim, dondurulan emriyolarda 5 ay sonra tekrar denedim, tuttu ama dusuk le sonuclandi. Bi dahakinide ins. yakinda dusunuyom.. yardimci olursaniz sordum sorular hakkinda sevinirim..

aramıza hoşgeldin canım gonolf kullanmadım ben inşallah yenin denemem başarılı olur

aramıza hoşgeldin canım çörek otunu denemedim ancak okuduklarım işe yarıyor diyordu sizdeki sorun ne canım hayırlısı ile inşallah bu sefer yavruna kavuşursun inşallah

fundacım giremedim bende temizlik yaptım yoruldum face dede konuşamadık kopuyo sürekli neyse konuşuruz yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…