2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

aksam icin canim aslinda ben yalnizim esim türkiyede ama benim cok sevdim bi arkadasim var yil basini onla birlikte gecircez oraya birseyler götürmek icin hazirlik yaptim

sagol canim esim olmadan nekadar eglene bilirim bilmiyorum ama evde yalniz kalmaktan iydir gene...

senin dondurulmuşların varmı

yok canım bende 10 yumurta toplandı 6 sı ısleme alınmıstı 3 dollenmıs ama yolda bırı oldu sonra 2 transfer oldu.keske donmusum olsaydı hemen denerdım 2,yı ama ne yazıkkı bır daha bastan denıcemız ıcın para bırıktırmek lazım.yanı bahara ınsaalh canım yaa

Oyy oyy almanyada eĞlenenler varmıs
hadı canım sana ıyı eglenceler
ıyı yıllar dılıyorum sıze

yok giiii öyle deme gene ariyorum onu aslinda ben alisginim onun yokluna ama bu sene cok koýdu onun yoklu ALALH kimseyi sevdinden ayri koymasin

hayırlısı ile inşallah canım yine umuttamı devam edeceksin . bende allah izin vereirse 1-2 ay içinde yenisine başlamyı düşünüyorum haklısın keşke dondurulmuşumuz olsaydı sizdeki sorun ne arkadaşım

Fundacım senden kac yumrta toplandı.benım 2,dnememı uzun protokol yapcakmsız bılgısı olna varmı kızlar ne farkı oluyor uzun protokolun.

Fundacım senden kac yumrta toplandı.benım 2,dnememı uzun protokol yapcakmsız bılgısı olna varmı kızlar ne farkı oluyor uzun protokolun.

canim benimkide uzun pro olcak ben subat ayinda basliycam ankarada tedavime ama simdiden bazi ilaclari kulanmaya basladim

Canım umutta denıcem ulun beyde onlardn memnunum kromozom testı ıstedı bızden onları vercez ıste.tabı sonra fıkrım degısmezse yanı ama ulun beye guvenıyorum ben yaa.bızde problem esımde sperm cok dusuk canım yaa sayıyla yanı.suan umutta dondurulmus spermlerımız var.sızde sorun ne canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…