aramıza hoşgeldin...Arkadaslar oncelikle herkese merhaba
Ben Zeynepnazli, bu corek otu, tarcin ve bal karisimi ne gibi faydasi var icmenin ve transferden oncemi sonrami, ne kadar sure kullanilinmali yardimci olursaniz sevinirim. bende 1 tup bebek denedim, dondurulan emriyolarda 5 ay sonra tekrar denedim, tuttu ama dusuk le sonuclandi. Bi dahakinide ins. yakinda dusunuyom.. yardimci olursaniz sordum sorular hakkinda sevinirim..
asumancımım nasılsın arkadaşım
slm kizlar
bende gecen hafta negativimi aldim. transferinmin 8 günü kahverengi lekeyle basladi ama 11 gün sürdü uzun sürdü aceba ilaclardanmi oldu birde hala belim agriyo aranizda böyle olniniz varmi?ikinciyide su an düsünmüyorum ama ALLAH izin verirse yaptiracam tabi önce maddiyati düzeltmem lazim bu arada kür yapsammi aceba bilmiyorum iynelerin etkisi bi kac ay sürüyormus diye duydum bu ne kadar dogru bilmiyom
slm kizlar
bende gecen hafta negativimi aldim. transferinmin 8 günü kahverengi lekeyle basladi ama 11 gün sürdü uzun sürdü aceba ilaclardanmi oldu birde hala belim agriyo aranizda böyle olniniz varmi?ikinciyide su an düsünmüyorum ama ALLAH izin verirse yaptiracam tabi önce maddiyati düzeltmem lazim bu arada kür yapsammi aceba bilmiyorum iynelerin etkisi bi kac ay sürüyormus diye duydum bu ne kadar dogru bilmiyom
Kızlar bende buraya ılk defamı gıroyrum valla farkında degılım canlar o kadar cok yere gırıyoruzkı unutuyorum ya.benım ılk dnemem gecen hafta olumsuzlukla sonlandı bende bahara tekrar denemeyı dusunuyorum ınsaalh hepımzın 2,denemede bebıslerı olur ya .ınsaalh yenı yıl bıze hayırlı ugurlu berekketlı olur kızlar bana dua edın canlarım
bende buara hılalı gormuyorum ya hastane ve doktorum aynı merak edıyorum acaba ne yaptı allah onunda hepımzıın yardımcısı olsun.
aramıza hoşgeldin cnım inşallah yeni senede rabbim hepimizi güldürür
ayy canım sagol ınsaallah canlarım ya hepımızın bebklerı olur henmde cıfder cıfder yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?