2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

aramıza hoşgeldin...

slm kizlar
bende gecen hafta negativimi aldim. transferinmin 8 günü kahverengi lekeyle basladi ama 11 gün sürdü uzun sürdü aceba ilaclardanmi oldu birde hala belim agriyo aranizda böyle olniniz varmi?ikinciyide su an düsünmüyorum ama ALLAH izin verirse yaptiracam tabi önce maddiyati düzeltmem lazim bu arada kür yapsammi aceba bilmiyorum iynelerin etkisi bi kac ay sürüyormus diye duydum bu ne kadar dogru bilmiyom

selam canim bende bi negativden sonra 6 ay bekledim insallah ocak sonu bende ikinci tedavimin devamini getircem bendede öyle lekelenme ve bel agrisi oldu bence kendini hazir hisetdin zaman basla tedavine canim

selam karder ortaklarım nasılsınız. bende gelıdım:)
ıkıncı tedavım ıcın gorusmeye gıttım bu gun, regl olunca doğum kontrol hapına baslıcam. onuda bır ay kullandıktan sonra tekrar regl olunce gel dedı ulun bey. umut tup bebek merkezı ulun uluğ doktorum.
birinci denememıde orda yaptırmıstım ancak doktorum enver beydı oda ne yazıkkı ayrılmıs ordan( bakalım bu sefer kısmet olacak ınsallah kızlar:)

kızlar allahım bu yılda hepimize anne olmayı nasip etsin.hepinize bütün sevdiklerinizle saglıklı bir yıl diliyorum MUTLU YILLAR...

herkeze merhaba arkadaşlar asumancıgım tsk bende iyiyim inşallah eşine bir an önce kavuşursun canım bende eşimi bir sene beklemiştim bilirim beklemenin zorlugunu

canım bende lekelenme olmadı ama bel agrım oldu benimde liaçların etkisi uzun bir süre vucuttan atılmıyor dogru en az üç ay beklemeni öneriyor dr 3 regli dönemi geçmeli yani inşallah 2. de pozitif sonuçalanır canım

hilalden kimseni haberi yok galiba nete girmediginden transveri oldu diye düşünüyorum bende arkadaşlar hayırlısı ile pozitifle sonuçlanır inşallah

Kızlar bende buraya ılk defamı gıroyrum valla farkında degılım canlar o kadar cok yere gırıyoruzkı unutuyorum ya.benım ılk dnemem gecen hafta olumsuzlukla sonlandı bende bahara tekrar denemeyı dusunuyorum ınsaalh hepımzın 2,denemede bebıslerı olur ya .ınsaalh yenı yıl bıze hayırlı ugurlu berekketlı olur kızlar bana dua edın canlarım

bende buara hılalı gormuyorum ya hastane ve doktorum aynı merak edıyorum acaba ne yaptı allah onunda hepımzıın yardımcısı olsun.

aramıza hoşgeldin cnım inşallah yeni senede rabbim hepimizi güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…