Fundacım senden kac yumrta toplandı.benım 2,dnememı uzun protokol yapcakmsız bılgısı olna varmı kızlar ne farkı oluyor uzun protokolun.
amin canım rabbim ayırmasın dedigim gibi bende 1 sene ayrı kaldım çok zor vallahi ne zaman gelecek canım
SUAN UCAKTAN YAZIYORUM SIZE KIZ AAAAAAAAA ARTIK MILENYUM CAGINDAYIZ BACIM HEHHE:roflol::roflol:
canim benimkide uzun pro olcak ben subat ayinda basliycam ankarada tedavime ama simdiden bazi ilaclari kulanmaya basladim
sen kacıncıyı denıcen bebıs.uzun protokolde dahamı cok yumurta oluyor bıgın vrmı
sen nıye kocandan ayrı kaldın kız.bende kaldım ama ben askere gonderdım 15 ay safak saydım bılıyonuzmu kızlar cok zor yaaa
fundacim o gelmiycem ben ocak 31 de türkiye gelcem tedavi görmek icin subat 28 de birlikte almanyaya döncez
benim vucudumda daha dogrusu iltap oldu icin benimkini uzun yaptilar bu ben bi asilama bide tüp yaptirdim canim ama ikiside negatif cikti ama bu defa allah benim türkiyeden bos göndermiycek insallah
fundacim o gelmiycem ben ocak 31 de türkiye gelcem tedavi görmek icin subat 28 de birlikte almanyaya döncez
calsıyonmu bebıs esın burdamı calsıyor cok var daha nasıl kalcaksınız ya 1 ay neyse moralını bozmakk ıstemem canım ben ayrı kalmak hıc ıstemıuyorum cunku cok zor oluyor yaa
yok canim oda almanyada calisiyor ama onun izini uzun oldu icin vede annesi trde oldu icin o her sene gidiyor 2 ay felan
[
fundacım hanı bana bılgı vermedın canım problem ne kac yumurtan oldu kacı dolendı.hee soylemek ıstemezsen baska canım ya
hımm sen nıye gelmıyon calsıyonmu canım yaa
asuman eşindemi kayserili canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?