2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

Fundacım senden kac yumrta toplandı.benım 2,dnememı uzun protokol yapcakmsız bılgısı olna varmı kızlar ne farkı oluyor uzun protokolun.

canım ben kısa protokol uygulandı 9 yumurta toplndı 6 sına işlem yapıldı 4 transver yapıldı biri zai oldu yumurtaların kalitesi iyidi ama enbiriyor kalitesi iyi değildi hayırlısı bakalım bu sefer inşallah pozitif olur hepimizin

amin canım rabbim ayırmasın dedigim gibi bende 1 sene ayrı kaldım çok zor vallahi ne zaman gelecek canım

canim benim bak seni cok iyi anliyorum benim esimde askere gidiyor tabiki onunki sizin eslerinizin askerline benzemez ama genede benimde askim asker :) seni cok iyi anlyiorum

fundacim o gelmiycem ben ocak 31 de türkiye gelcem tedavi görmek icin subat 28 de birlikte almanyaya döncez

sen kacıncıyı denıcen bebıs.uzun protokolde dahamı cok yumurta oluyor bıgın vrmı

benim vucudumda daha dogrusu iltap oldu icin benimkini uzun yaptilar bu ben bi asilama bide tüp yaptirdim canim ama ikiside negatif cikti ama bu defa ALLAH benim türkiyeden bos göndermiycek insallah

sen nıye kocandan ayrı kaldın kız.bende kaldım ama ben askere gonderdım 15 ay safak saydım bılıyonuzmu kızlar cok zor yaaa

1 sene dubaiyide bir projeyi yapmak için gitti bende burada kaldım (((((((((((( ama çok şükür artık burada zaten birdaha göndermem ya benle yada hiç :)))))

fundacim o gelmiycem ben ocak 31 de türkiye gelcem tedavi görmek icin subat 28 de birlikte almanyaya döncez

calsıyonmu bebıs esın burdamı calsıyor cok var daha nasıl kalcaksınız ya 1 ay neyse moralını bozmakk ıstemem canım ben ayrı kalmak hıc ıstemıuyorum cunku cok zor oluyor yaa

benim vucudumda daha dogrusu iltap oldu icin benimkini uzun yaptilar bu ben bi asilama bide tüp yaptirdim canim ama ikiside negatif cikti ama bu defa allah benim türkiyeden bos göndermiycek insallah

ınsaalh canım turkıye cok dogurgan bır ulke ama arada bız boyle kek gıbı kalmısız ınsalah bu sene bızde bebısleımızı kucagımıza alıcaz.sızde proble ne canım ya

calsıyonmu bebıs esın burdamı calsıyor cok var daha nasıl kalcaksınız ya 1 ay neyse moralını bozmakk ıstemem canım ben ayrı kalmak hıc ıstemıuyorum cunku cok zor oluyor yaa

yok canim oda almanyada calisiyor ama onun izini uzun oldu icin vede annesi trde oldu icin o her sene gidiyor 2 ay felan

[

fundacım hanı bana bılgı vermedın canım problem ne kac yumurtan oldu kacı dolendı.hee soylemek ıstemezsen baska canım ya

[

fundacım hanı bana bılgı vermedın canım problem ne kac yumurtan oldu kacı dolendı.hee soylemek ıstemezsen baska canım ya

canım ne demek bilgi vermemek yazdım görmedin sanırım ama tekrar yazarım sorun degil 9 yumurta toplndi 4 transver yapıldı canım enbiriyo kalitesi iyi degildi bizde sonuç malum kısa protokol yapıldı dondurulmuşum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…