Tebrikler Encan :))
Aylar önce yazdığım umutsuz ve çaresiz hallerimi sizlerle paylaşmıştım. Üzerinden haftalar geçti ve ben hamileyim :) Bu bir mucize olmalı diyorum kendi kendime ve her gün acaba yerindemi, duruyormu diye endişelenmekten kendimi alamıyorum. Siteye giremedim sizlere geç haber verdim kusura bakmayın. Ama bir çok kez kanamam oldu iğneler kullandım, ikiz tutmuştu 7. haftada bir bebeğimin kalp atışı durdu, bulantılarım okadar çoktu ki hastanelik oldum derken... Şimdi 10.haftadayım, bulantılarım devam ediyor ama eskisi kadar değil, her sabah bir kez istifra ediyorum okadar.. Kalp atışını duyduğumda kalbim yerinden çıkacak gibi oldu akadaşlar allahım hepinize yaşatır inşallah. 2 gün önceki muaynede ise takla atıyor, ellerini kollarını kaldırıyor, elini başına koyuyor daha 3,5 cm. yarım parmak kadar ve kıpır kıpır. Bu mucize değilde nedir? 2 hafta sonra cinsiyetini söyleriz dedi doktorum, gerçi hiç önemli değil ama çikolata canavarı ben, deli gibi ekşi yiyorum
) Ayşe geliyor diyorlar. Daha hissetmeye başlamadım hareketlerini, sadece her sabah uyanınca istifra ettirerek merhaba diyor bana okadar ;9
Arkadaşlar bu yazıyı hiç umudunuzu kaybetmeyin diye yazıyorum. Micro tese, dondurulmuş sperm,3.deneme, kalite seviyesi düşük 2 embriyo transferi ve peşinden gelen kanamalar... Tüm bunlara rağmen şuanda hamileyim. Ne olur üzülmeyin. Şu mübarek günlerde emin olun hep dua ediyorum herkese. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun diye.
Hepinize hayırlı ramazanlar arkadaşlar ..