2.üniversite için kayıt

Ama mesela anadolu aöftan örneğin tarihten mezun olsam formasyom alsam bi iş başvurusu yapsam.Ordakiler beni örgünden mezun mu sanacak?

Peki İstanbulunkine girersek yine aynı şekilde kendi şehrimizde olabiliyor muyuz

O kadar bilgim yok kızlar. Ya öğrenci işleriyle konuşun ya da bu konularda daha kapsamlı forum siteleri bulursanız orada cevaplandırın.

Anadolu üniversitesinden mezun olursanız, işletme bölümü mesela işletme fakültesi diye geçer. Ama normalde iibf'de olduğu için yine belli olur, öyle kandırma durumu falan yok herkes anlar yine yani. Ayrıca işletme ve iktisat dışındaki bölümlerde açık öğretim fakültesi yazıyor yine.

Ama diplomada istanbul üniversitesi açıköğretim ve uzaktan eğitim diye belirtiliyormuş. Anadolu üniversitesinden almak daha iyi. Aynı zamanda kitap da verilmiyor. 370 ile 405 arası harç parası olacak.

Bir de Anadolu'da belirtilmiyor mu diplomada

Nasıl yani anadolu aöf ten mezun olunca aöf mezunu olduğunuz anlaşılmıyor mu? normal örgün mü sanıcaklar

İşletme ve iktisat fakültesine bağlı bölümlerde aöf yazmıyor misal anadolu üniversitesi işletme fakültesi işletme bölümü yazar ama açıkögretim fakültesine bağlı bölümlerde aöf yazar.

Ama diplomada istanbul üniversitesi açıköğretim ve uzaktan eğitim diye belirtiliyormuş. Anadolu üniversitesinden almak daha iyi. Aynı zamanda kitap da verilmiyor. 370 ile 405 arası harç parası olacak.

Canım bir şey sormak istiyorum.Ben de başvuracağım ama bazı arkadaşlar Atatürk üniversitesi daha kolay Anadolunun sınavları zor dediler.Ama Anadolu köklü bir üniversite diye ben de Anadoluya kayıt yaptırmak istiyorum.Sence hangisi daha avantajli? Notlarimin yüksek olması gerek :/

Anadolu üniversitesinin sınavları biraz zor ama ben Anadoluyu tavsiye ederim kitap veriyorlar.Harçı düşük her şehirde sınav var.

Ama mesela anadolu aöftan örneğin tarihten mezun olsam formasyom alsam bi iş başvurusu yapsam.Ordakiler beni örgünden mezun mu sanacak?
Tarih bölümünde aöf yazar.Açıkögretim fakültesine bağlı.

Yıllık değil dönemlik olur.1.dönem ayrı 2.dönem ayrı.

Anadolu üniversitesinin sınavları biraz zor ama ben Anadoluyu tavsiye ederim kitap veriyorlar.Harçı düşük her şehirde sınav var.

Kitapları nereden alacağım peki?

Ama yine de çok zor değildir çalışınca yapılır sonuçta değil mi? Anadolu daha çok yattı aklıma şimdi.Hem oturmuş bir sistemi var.

Atatürk üniversitesi hakkında pek bir bilgim yok. Anadolu üniversitesi daha iyi ama ablam kapak açmadan mezun oldu. Siz çalışırsanız yüksek not getirmiş olursunuz. Ben de 2. Üniversite tercihimi Anadolu üniversitesinden yana yapacağım. Hem kitap veriyor hem harç parası düşük hem de aöfte bile sistemi daha iyi. O yüzden Anadolu'yu seçmek daha mantıklı.

Kitapları nereden alacağım peki?

Ama yine de çok zor değildir çalışınca yapılır sonuçta değil mi? Anadolu daha çok yattı aklıma şimdi.Hem oturmuş bir sistemi var.

Aöf bürosundan alabilirsiniz, zaten belli tarihleri var. Zor değil, çıkmış sorulara bakarsınız, konulara, kimileri ek test kaynağı da kullanıyor.
Aöf ün harçları daha ucuz, dönemlik ödeniyor.Vize de final de bulunduğunuz şehirde okullara giderek yapılıyor.

İü nün ise vizesi internet üzerinden yapılıyor, final için okula gitmek gerekiyor ve ücreti daha yüksek, ikinci üniversite olarak da bölüm sayısı az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…