Bugün baktım da 405 tl olmuş sanırım harç ücreti. Bana fazla geldi o yüzden Anadolu üniversitesine başvuracağım. Daha başvurular devam ediyor o yüzden belki onaylanmamıştır
evet sınavlara ıst.da girecegım..Anadolu üniversitesinden farkı me oluyor ? Bide sınavlara İstanbul'da mı gireceksiniz
Şuan başvurabilir miyim hala yoksa bitti mi
Peki sınavlar dönem içinde mi oluyor ? Yani çakışmaz mı kendi sımavlarınızlahmm fazlaymış dönem için..yıllık degıl dımı ?
2.üniversitem programlarında ist yada anadolu cok farketmez sanırsam ben ist.kayıt yaptırdım.dedıgın gibi kayıt süresi devam ettgı ıcın onaylanmamıs olabılır
evet sınavlara ıst.da girecegım..
cok bir farkı yok aslında normal acıkogretım ama anadolu üni degıl ist.üniversitesi olacak
Ücreti yatırdınız mı peki yoksa o sonra mı2 eylulde bıtıyor basvurular,
onlısans mezunları onlısansa
lısans mezunları her ıkısınede basvuru yapabılıyor..bir bak programlara istersen
Peki sınavlar dönem içinde mi oluyor ? Yani çakışmaz mı kendi sımavlarınızla
Ücreti yatırdınız mı peki yoksa o sonra mı
Anadolu'ya gidersek illa sınavlarda Eskişehir'e gitmek gerekiyor mu pekiAma diplomada istanbul üniversitesi açıköğretim ve uzaktan eğitim diye belirtiliyormuş. Anadolu üniversitesinden almak daha iyi. Aynı zamanda kitap da verilmiyor. 370 ile 405 arası harç parası olacak.
Bir de Anadolu'da belirtilmiyor mu diplomadaAma diplomada istanbul üniversitesi açıköğretim ve uzaktan eğitim diye belirtiliyormuş. Anadolu üniversitesinden almak daha iyi. Aynı zamanda kitap da verilmiyor. 370 ile 405 arası harç parası olacak.
Bir de Anadolu'da belirtilmiyor mu diplomada
Ama diplomada istanbul üniversitesi açıköğretim ve uzaktan eğitim diye belirtiliyormuş. Anadolu üniversitesinden almak daha iyi. Aynı zamanda kitap da verilmiyor. 370 ile 405 arası harç parası olacak.
Anadolu'ya gidersek illa sınavlarda Eskişehir'e gitmek gerekiyor mu peki
Nasıl yani anadolu aöf ten mezun olunca aöf mezunu olduğunuz anlaşılmıyor mu? normal örgün mü sanıcaklar
Aöften mezun olduğunuz belirtilmiyor. İstanbul üniversitesinde belirtiliyor.
Peki İstanbulunkine girersek yine aynı şekilde kendi şehrimizde olabiliyor muyuzHayır canım aynı ygs lys sınavlarındki gibi bulunduğun şehirlerdeki okullarda oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?