- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.205
- 158
- 39
- Konu Sahibi ozlemgundogdu
Canım transferini oldun mu?Umarım çok güzel sonuçlar alırsın.Ben maalesef negatifi gördüm dün. 5. Denemeyi yapacağım ama birşey değişecek mi bilmiyorum.
Yok daha yumurta büyütme aşamasındayım. Merional 375 kullanıyorum. Bir de erken çatlamasınlar diye gonopeptyl sabah akşam az az. Bu hafta sonuna doğru toplama olur olursa, haftaya transfer olur.
Valla ben artık çok umutlu değilim bu 3.denememde. İlk ikisinde çok umutluydum. Olacakmış gibi hissediyordum demek ki hislerim hiç öyle güçlü değilmiş. İlk seferde biosteron kullanmıştım demek o da bende pek işe yaramamış. Vitamin hep kullanıyorum.
Bu seferkinde arı sütü-bal-propolis karşımından 1 çay kaşığı kadar yedim her gün ve 2 adet kuru incir. Bakalım işe yarayacakmı. Yumurta kalitesi içinmiş bunlar. Bende de yumurta kalitesi orta herhalde.
5. denemeden önce siz de bence bu karışımdan ve kuru incirden yiyin. Zaten 2 -3 ay önce başlamak lazımmış takviyeye. Bir zararı yok en azından yararı olmasa da. Sadece proloktin e öncesinde baktırın incir yükseltebiliyormuş.