2 ve üstü tüp bebek deneyenler ve denemeye devam edenler buraya

Canım transferini oldun mu?Umarım çok güzel sonuçlar alırsın ❤️.Ben maalesef negatifi gördüm dün. 5. Denemeyi yapacağım ama birşey değişecek mi bilmiyorum.

Yok daha yumurta büyütme aşamasındayım. Merional 375 kullanıyorum. Bir de erken çatlamasınlar diye gonopeptyl sabah akşam az az. Bu hafta sonuna doğru toplama olur olursa, haftaya transfer olur.

Valla ben artık çok umutlu değilim bu 3.denememde. İlk ikisinde çok umutluydum. Olacakmış gibi hissediyordum demek ki hislerim hiç öyle güçlü değilmiş. İlk seferde biosteron kullanmıştım demek o da bende pek işe yaramamış. Vitamin hep kullanıyorum.

Bu seferkinde arı sütü-bal-propolis karşımından 1 çay kaşığı kadar yedim her gün ve 2 adet kuru incir. Bakalım işe yarayacakmı. Yumurta kalitesi içinmiş bunlar. Bende de yumurta kalitesi orta herhalde.

5. denemeden önce siz de bence bu karışımdan ve kuru incirden yiyin. Zaten 2 -3 ay önce başlamak lazımmış takviyeye. Bir zararı yok en azından yararı olmasa da. Sadece proloktin e öncesinde baktırın incir yükseltebiliyormuş.

Canım İnan yorulduk.Nasıl bir kaderim var diye 2 gündür ağlıyorum.Bu 4.denememde hep pozitif olmaya çalıştım ama yine olmadı.Doktor bize embriyonuz kaliteli rahimde sıkıntı yok diyor tutmuyor.Galiba benim vücudum kabul etmiyor bu durumu 🤷🏻‍♀️
Canım Allahtan ümit kesilmez denemelere devam edicez biyolojik olarak el verdiği sürece. Elimizden geleni de yapıyoruz gerisi Allahın takdiri ol derse olacak inşallah ben de hastalanmayı bekliyorum 3. denemeye başlıcaz hayırlsıyla.

Yok daha yumurta büyütme aşamasındayım. Merional 375 kullanıyorum. Bir de erken çatlamasınlar diye gonopeptyl sabah akşam az az. Bu hafta sonuna doğru toplama olur olursa, haftaya transfer olur.

Valla ben artık çok umutlu değilim bu 3.denememde. İlk ikisinde çok umutluydum. Olacakmış gibi hissediyordum demek ki hislerim hiç öyle güçlü değilmiş. İlk seferde biosteron kullanmıştım demek o da bende pek işe yaramamış. Vitamin hep kullanıyorum.

Bu seferkinde arı sütü-bal-propolis karşımından 1 çay kaşığı kadar yedim her gün ve 2 adet kuru incir. Bakalım işe yarayacakmı. Yumurta kalitesi içinmiş bunlar. Bende de yumurta kalitesi orta herhalde.

5. denemeden önce siz de bence bu karışımdan ve kuru incirden yiyin. Zaten 2 -3 ay önce başlamak lazımmış takviyeye. Bir zararı yok en azından yararı olmasa da. Sadece proloktin e öncesinde baktırın incir yükseltebiliyormuş.
Benim dondurulmuşlar var.5. Denemeyi onlarla yapacağım.Yani çoktan oluştu embriyolar.Orta kalite dediler yani bu 4. Transferde transfer edilenlerle aynılarmış kalite olarak.Yine tutmaz o yüzden.Ama deneyeceğim.Dondurulmuşlar bitince yeni yaptıracağım için dediklerini yiyeyim bari 😊

Canım Allahtan ümit kesilmez denemelere devam edicez biyolojik olarak el verdiği sürece. Elimizden geleni de yapıyoruz gerisi Allahın takdiri ol derse olacak inşallah ben de hastalanmayı bekliyorum 3. denemeye başlıcaz hayırlsıyla.
Canım yaşınız gençse inşaallah olur.Benim embriyolar kaliteli değil bence.Tutma şansı var kaliteli demişlerdi koyarken,bugün dondurulmuşlar için orta kalite dedi embriyolog.Ama şans var dedi.Bilmiyorum.40 yaşına kadar yaş azken yumurtalarımı dondurmamaktan pişmanım.

Canım yaşınız gençse inşaallah olur.Benim embriyolar kaliteli değil bence.Tutma şansı var kaliteli demişlerdi koyarken,bugün dondurulmuşlar için orta kalite dedi embriyolog.Ama şans var dedi.Bilmiyorum.40 yaşına kadar yaş azken yumurtalarımı dondurmamaktan pişmanım.
37 yaşına girdim bu ay. Dr sizin çocuğunuz olur ama genetik olarak yumurta yapın biraz süründürür cinsten dedi. Bizim sorunumuz aslında eşimin sperm sayı azlığı ve morfoloji bozukluğuydu. bende sorun yoktu ama tüp bebekte spermde sıkıntı yok çünkü toplanan yumurta kadar sperm bulunuyor, bu sefer benim yumurta kalitem sorunu çıktı. Nebiliyim işte kısmet zamanı var belkide. İnşallah Allahın hakkı 3'tür diyip 3. de tutturuz :)) Şans ver dediyse olacaktır inşallah;))

Merhaba hanımlar bende 3.kez deneme yolunda olan bir anne olma yolunda mücadele verenlerdenim dondurulmuş embriyo kullandım ve bugün transferim yapıldı 12 günnasıl geçecek bilmiyorum. Transfer sonrası tutma belirtileri ne zaman başlar ağrı olmalı mı olmasa sonuç negatif mi olur kafamda deli sorular bilgisi tecrübesi olam varsa paylaşabilir mi. Umarım bu son olur rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Bnm ilk yaptirdigim da tuttu göğüslerim de şiddetli ağrı ve acıma vardı dokunamiyordum ama sonra boş kese oldu ikinci trasferde hiç göğsümde ağrı acıma yoktu tutmadı da ama herkes aynı değil kimisi belirti görüyor kimisi hiç görmüyor o yüzden sıkıntı etme inşallah tutar Rabb'im yardımcın olsun

Merhaba hanımlar bende 3.kez deneme yolunda olan bir anne olma yolunda mücadele verenlerdenim dondurulmuş embriyo kullandım ve bugün transferim yapıldı 12 günnasıl geçecek bilmiyorum. Transfer sonrası tutma belirtileri ne zaman başlar ağrı olmalı mı olmasa sonuç negatif mi olur kafamda deli sorular bilgisi tecrübesi olam varsa paylaşabilir mi. Umarım bu son olur rabbim dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah
İnşaallah bu kez olumlu sonuçlar alırsın canım 🤲💜🤲💜Ben de Eylül de 5.denemeyi yapmayı düşünüyorum.

37 yaşına girdim bu ay. Dr sizin çocuğunuz olur ama genetik olarak yumurta yapın biraz süründürür cinsten dedi. Bizim sorunumuz aslında eşimin sperm sayı azlığı ve morfoloji bozukluğuydu. bende sorun yoktu ama tüp bebekte spermde sıkıntı yok çünkü toplanan yumurta kadar sperm bulunuyor, bu sefer benim yumurta kalitem sorunu çıktı. Nebiliyim işte kısmet zamanı var belkide. İnşallah Allahın hakkı 3'tür diyip 3. de tutturuz :)) Şans ver dediyse olacaktır inşallah:KK66:)
Benimde 3.denemem transfer sonrası bugün 2.günüm.transfer sonrası nelere dikkat ediyosunuz. Klinikte mesela yarım saat sonra kalkabilirsiniz diyolar siz o ilk yatma süresini nasıl değerlendirdiniz daha uzun süre yattınız mı yoksa bir saat içinde hastaneden çıktınız mı

Benim de ikinci denemem iki gün önce transfer oldum ama rahim inceliği var pek ümitli değilim maalesef
İncelik varken neden transfer ettiler ki incelik derken endometrium mu kalışlaşmafı tam anlamafım bu durumda kalınlaşmasını beklemeleri gerekirdi. Benimde endometrıum kalınlaşması biraz uzun sürdü ama doktor ek ilaçlar verdi bende hareket ettim 7 nin üstüne çıkınca transfer günü verdi

İncelik varken neden transfer ettiler ki incelik derken endometrium mu kalışlaşmafı tam anlamafım bu durumda kalınlaşmasını beklemeleri gerekirdi. Benimde endometrıum kalınlaşması biraz uzun sürdü ama doktor ek ilaçlar verdi bende hareket ettim 7 nin üstüne çıkınca transfer günü verdi
İlk denemenizde 8.5 idi daha sonra hiç 6.5 in üzerine çıkmadı. Beş aydır kalınlaşması için tedavi görüyorum ancak hiç kalınlaşma olmadı doktor da 6.5 le deneyelim dedi. Öncesine prp yapıldı. Adetin 27. Günü de transfer oldum

İlk denemenizde 8.5 idi daha sonra hiç 6.5 in üzerine çıkmadı. Beş aydır kalınlaşması için tedavi görüyorum ancak hiç kalınlaşma olmadı doktor da 6.5 le deneyelim dedi. Öncesine prp yapıldı. Adetin 27. Günü de transfer oldum
Rabbim hayırla sonuçlandırsın hep elimiz kalbimizde bekliyoruz bir gün bizde anne olacağız ❤️

Umarım güzel sonuçlar alırsınız.Kaçıncı denemeniz?Valla benim rahim kalınlığı iyi,tüpler enfekteydi alındı.Onun dışında doktor rezerv iyi diyor yaş 40 olmasına rağmen ama tutmuyor.4 kere denedik olmadı.Eşimde morfoloji %2,tüp bebek için sıkıntı değil dedi doktor ama olmuyor.Eylül’de dondurulmuşlarla deneyeceğim ama pek umudum yok.Herhalde yaş gereği benim yumurta kalitesi mi düşük bilmiyorum ama döllenen oluyor 🤷🏻‍♀️

Umarım güzel sonuçlar alırsınız! 🤲🤲Ben de 5.denemeyi yapacağım Eylül’de İnşaallah.Diğer 4 tüp bebek denememin hepsi başarısızdı 🤦🏻‍♀️

Ben de aynı durumdayım. 35 yaşındayım. 1,5 yıl önce doğal yolla denememizin 8. ayında dış gebelik geçirdim. Yarım rahim var. Amh düşük (0,41) eşimde de sperm az. Yani yok yok.

1. tüp bebek denememde 4 yumurtadan 2 embriyo oluştu, donduruldu (İlaçlara dirençli yumurtalığım olduğundan uzun sürede toplanınca zamanı kaçırdığımız için taze transfer olmadı.

2. denememde corona arttığı için eşim taze transfer istemedi. 6 yumurtadan 2 embriyo oldu, dondurduk.

1. transferim dondurulmuş embriyolardan biriydi, negatif. 2. transferim de aynı şekilde negatif. (2 embriyo koyulamıyor yarım rahim nedeniyle)

2 adet dondurulmuşum var ama şimdi de taze deneyelim dedik. 3. toplama ve taze transferime önümüzdeki hafta başlayacağız kısmetse.

İnşallah kısa zamanda biter bu işkence.
Allah kolaylik versin

Umarım güzel sonuçlar alırsınız.Kaçıncı denemeniz?Valla benim rahim kalınlığı iyi,tüpler enfekteydi alındı.Onun dışında doktor rezerv iyi diyor yaş 40 olmasına rağmen ama tutmuyor.4 kere denedik olmadı.Eşimde morfoloji %2,tüp bebek için sıkıntı değil dedi doktor ama olmuyor.Eylül’de dondurulmuşlarla deneyeceğim ama pek umudum yok.Herhalde yaş gereği benim yumurta kalitesi mi düşük bilmiyorum ama döllenen oluyor 🤷🏻‍♀️
Benim ikinci deneme hiçbir sorun yok denildi.iilk transferden sonra da rahim inceliği sorunu çıktı. Embriyolar da kaliteli eşim de sorun yok ama olmayınca olmuyor işte zamanı vardır diye avutuyorum kendimi

Ben 5. Den sonra saymadım bile. Ve maalesef bugün kese görmeyi umarken düşükle sonuçlandı tüp bebek denemem. Ben olmayacağını kabullendim artık. Ama eşim çok istiyor. Ama 7 yıldır deniyoruz ve hepsi tüp bebek denemeleriydi. 😞

Back
X