2. ya da 3.bebeğine, emzirme döneminde ya da beklenmedik biçimde hamile kalanlar

ayy zeyl sen birde öğretmen misin ? çalışırken dahada zor ay cnm yaa..ilk çocuğuna kim bakıyor.. evet bu 2 çocuk anası lafıda beni dahada tuhaflaştırıyor herkeste tepki aynı valla..ilk duyduklarında aaa tüh oğlunda daha küçükmüş keşke biraz daha bekleseydin..sonra korunmuyormuydun nasıl oldu..sonra keşke spiral taktırsaydın böyle olmazdı ama neyse 3.cüde dikkatli olursun..sonra artık isyan cümleleri bitiyor..teselli başlıyor ,olsun canım 2.si bir ikiz gibi büyürler..ilk bir kaç yıl zorluk çekersin ama sonra rahat edersin..oğlunda hepten küçük değil yine o kadar üzülme bak emmeyi bırakmış birde çişini öğrensin tamam sana yüklüğü kalmaz..zaten oğlun için evde kalıyordun iyi işte bir daha eve tıkılmazsın 2.si bir aradan çıkar..mafoldumben
hee bak bunu unuttum bizim filancanında böyle 2si peşpeşe olmuştu başta kafayı yedi çok bunaldı ama bak şimdi nasıl rahat,2side kurtardı kendini..
:umursamaz: tabi bekara karı boşamak kolay derler ya..valla bıktım artık aynı cümleleri duymaktan..bişey söylediğimde de başka ne diyelimki teselli ediyoruz işte..aman çok sağolun çok ii geldi teselliniz opuyorumnanaktan

bizde 21 haftalık olduk bile.ilk zamanlar gerçekten daha zor.şuan hamişliğin(Allah'ıma çok şükür)en iyi zamanlarındayım.bulantılı dönem kabus gibi oluoyr.alt almak,yemek yedirmek,ilgilenmek kabus gibi oluyor.şimdi bulantılar geçince keyfini çıkarıyorum.kızımın bu ayları bi daha geri gelmeyecek.onu çok sevmeye çalışıyorum.oğlumda anaokuluna başladı.onalada ilgilenmeye çalışıyorum.ama kızım daha ağır basıyor.en tatlı zamanları.her yapatığı bir olay.oda 20 aylık olacak çok yakında.hamişliğin ilerleyen dönemi zor olacak biliyorum.şu sıralar tek sıkıntım kızımın karnımda uyumak istemesi,gece hep aramıza gelmesi ve ayaklarıyla bazen karnıma tekme atması.sanırım ilk deprseyonu atlattım.inşallah Rabbim hepimize güç verir.çocuklarımızn bu keyifli dönemlerinde bunalıma girmeyiz inşallah.başklarını boşverin.ağzı olan konuşuyor işte.insan kendi başına gelmeden anlayamaz.biz anlıyoruz birbirimizi.burada dertleşiriz....öptüm tüm bbeişleri

canim inan korktugunuz kadar degil eger hasta olurlarsa cok zorluyor insani gece uykusuzluklar hastenelere götürmeler ben ilk oglumu 9 aydan sonra düzenli uykuya alistirdim gece tek süte uyanirdi biberonunu hazirla icicirdim yatakdan kaldirmadan icerek uyur giderdi kizimsa masallah cok uslu bir bebekti pek hastada olmadi geceleri zor oluyordu söyle yapardim esim isten geldikten sonra yemegimi yapardim o ilgilenirdi bebislerimle bende isimi yemegimi yapardim oglum 2,5 yasinda krese basladi derken büyüdü gittiler

Bayans, canım ben okul öncesi öğretmeniyim devlette çalışmıyorum.Gerçi şu an sadece eğitim danışmanlığı yapıyorum evden, çalışıyor sayılmam..Hamile olmasaydım bu sezon iki üç gün çalışmayı planlıyordum..Ama nasip işte,şu an ev hanımı sayılırım yani..Bir süre de böyle devam edicek,çocuklarımı bırakmayı düşünmüyorum..

Ece bende 27.haftamdayım,benim kabuslu günlerim yeni yeni başlıyor galiba..
Sütten kesiyorum oğlanı kızlar..
Göğsümdeki sütün sancısı,vicdanımdaki sancı..Mahvoldum yıkıldım şu üç günde.Ömrümden ömür gittimafoldumben

sevindim cnm en azından istediğinde hamilleğini ve doğumunu ara vererek geçirebiliyorsun demek...evet sütten kesmek zor oluyor bende ağustos 23ten sonra kestim dediğin gibi tuhaf bir duygu,ama çok şükür öyle sancı falan olmadı.demek süt azalmıştı hiç sorun çıkmadı.ama şu bulantılar beni mahvediyor valla altına öğürerek bakıyorum oğlumun..Allahım ne olur yardım et ne olur,hepimize :roflol: sıyırcaz yoksa

Kaç haftalıksın sen şimdi geçer ya bulantılar ondan sonra ki süreç daha kolay olur senin için.Oğlun da biraz daha büyür bu arada..
Napıyosun anlatıyomusun sana kardeş gelicek filan gibisinden..
Şu ağlayan,göz açıp kapayan bebeklerden almak,oynaması sağlaamak alıştırmak için iyi bi yöntemmiş...

of ya bendede var bu sinir patlaması hatta eşime dört dörtlük die millete överken dün annemden gelen bi telefonla yıkıldım annemi aramış kızının yanına git ben dayanamıorum artık krizleri bitmio şimdiden bunalttı beni demiş halbuki bulantı sigarayı kestim agrılı ve acılı kramplarım küçük kızımın anlamsız inatçılıgı ve hırçınlıgı yatmak zorunda oluşum düşük tehlikem ve eşim de olmak üzere herşey kokuo offfff kiloda almaya başladım erkenden 53 tüm 59olmuşum 3ayda bakımsız tarzan gibiyim balkona bile çıkmak istemiorum nedir bu yaaaaa geçsin artık keyifli dönemlere ışınlasın biri beni yaaaaaaaaaaaaa

canım 11.haftadayım ve inanırmısın bu postu yazdım ve midem hafif bulanıyordu oğlum kaka yapmış yanıma yaklaştı git oğlum diyorum yok lavaboya zor yeitştim içim dışıma çıktı ve bir anda o kadar kötü oldumki ,zorlanmaktan yüzüm gözüm şişmiş kıpkırmızıyım ve oğlumda wcnin kapısında beekliyor korkmuş tabi sositososito çocuk nasıl anlamsız anlamsız bakıyor anlatamam..vallahi o kadar uğraşmama rağmen değiştiremedim içim almadı ,eşimi aradım dedi yola çıkıyorum ,nerdeyse 1 saate yakın bekledi o haldebilmiyorumkismile nasıl üzülmeyeyim..gerçi ilk hamilleğimde bu olay 7-8 kere oluyordu ve 4,5 ay sürmüştü çok şükür bunda az oluyor seyrek.. anlatmaya çalışıyorum bebek olayını ama daha algılayamıyor hiç ya :1no2: ve sürekli benden ilgi istiyor hiç elimi bırakmıyor öyle bunaldımki bu aralar.. mafoldumben

ayy cnm valla seni çok ii anlıyorum ,bende ara ara böyle çıldırıyorum ve deliresim geliyor..bulantılar bende de var ve bende bazen diyorum ilerlesin şu hamilelik sonrada düşünüp vazgeçiyorum ilerledikçe herşey daha zorlaşacak gibi geliyor :gitme: bilmiyorum çok karmakarışğım ve sanırım korkuyorum akannehir

Kız bırakmayın kendinizi yaff.Olur kimisi ilk dönemde çok kilo alır kimisi son dönemde
Senin ilk bebek ne kadar ?

Valla ilerleyince zor oluyor şekerim gerçekten..Tabi ben gece kalkkıyorum iki kere hala.O da var tabi.Sen kalkıyomusun geceleri

canım evet birkaç kez uyanıyor hele şu son döenmde azı dişlerini çıkarmaya çalışıyor gecede en az 3-4 kere uyanıyor şurupla uyutuorum valla..sabır artık ne yapalım mecbur..

canım evet birkaç kez uyanıyor hele şu son döenmde azı dişlerini çıkarmaya çalışıyor gecede en az 3-4 kere uyanıyor şurupla uyutuorum valla..sabır artık ne yapalım mecbur..

Aaa hadi ya hala kalkıyosun demek...
Demek ötekiler gelince bin beter olcak uykumuz,bi birine bi birine
Bende diyodum bi yaşından sonra felan kalmaz geceleri felan püf :dilcikar:

canım haklısınannemde öle dio bıraktın kendini iice die ama napim okadar hevessizleştimki bulantım geçse barii artıkk kızım da martta 3 olucak allah hepimize sabır ve kolaylıklar versin işallahh ne diyelim

valla sormadan yapamıycam böyle kazayla hamile kalma en çok hangi korunma yönteminde görülüyo ki çaktırmadan yazsanız da biz de dikkat etsek:) gözümü korkuttunuz

valla sormadan yapamıycam böyle kazayla hamile kalma en çok hangi korunma yönteminde görülüyo ki çaktırmadan yazsanız da biz de dikkat etsek:) gözümü korkuttunuz

ay gülimmi ağlimmi bilemedim senin bu sorun üstüne.. valla ne yalan söyleyeyim kimseden gizleyecek değilim.biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ,gerçi hamile kalma açısından en riskli korunmaymış bunu da yeni okudum ama benimki biraz mecburiyet gibi oldu..çünkü emzirdiğim için hap ve iğne kullanamadım.kondomuda bendeki sıkıntıdan dolayı doktor yasakladı..spiral kalmıştı sadece ama ben ona cesaret edemedim çünkü ilk doğumum çok kötü geçmişti ,göze alamadım..yani işte sonuç bu..şimdi diyeceksin spirale korktun nasıl doğum yapıcan onada cevap yok mecburi olacak yani..

Aaa hadi ya hala kalkıyosun demek...
Demek ötekiler gelince bin beter olcak uykumuz,bi birine bi birine
Bende diyodum bi yaşından sonra felan kalmaz geceleri felan püf :dilcikar:

ah ahh sorma canım bitmez çile..ama benim oğlum çok zor diş çıkardı zaten bu kadarına şükrediyorum ben..8 ayına kadar öyle kötüydüki diş sıkıntısı gecenin yarısında ayaktaydık sürekli jel şurup olmadı sabaha karşı dayanamayıp fitille uyutuyordum..sürekli huzursuz ağlıyan bi bebekti diş yüzünden..kaç kere farklı doktorlara götürdüm yapılcak bişey yok şurupla fitille idare edeceksin dediler..senin bebeği belki kolay çıkarır,kimisi hiç çıkıtığını bile anlamıyor bir bakıyor dişler bitmiş..çocuğa göre değişiyor yani..inşallah seninki sakin ve zahmetsiz çıkarır..

kızlar nereye kayboldunuz yaa topiğe bakan yok hiç özledim

bayans geldim canım benim iyiim bulantı açısından eskiye nazaran çıkarmıorum en azından:)se nasıl oldun kuzu benim psikolojim fena acaip duygusala bagladım sokaktaki kediyi görüpte aklıma karnımdaki yawrum gelipte aglamaya varana kadar nie aglıosam onuda bilmiorum:)amaan ben azıcık cinsiyet bölümlere fena sardım şu ara sen ne kadarlık oldun şindiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…