Rabiaaaaa ay bize yardım ettt,hemde benim duumuma çok yakınsın,akıl ver bize valla çok ihtiyacımız varbilmiyorumkismile
Bayans,bende 25 yaşındayım valla daha kendimi tam bir yetişkin gibi hissetmezken oldukk mu iki çocuk anasıkaydirigubbakcemile3
Kaç yaşında evlendin sen
Bayans, canım ben okul öncesi öğretmeniyim devlette çalışmıyorum.Gerçi şu an sadece eğitim danışmanlığı yapıyorum evden, çalışıyor sayılmam..Hamile olmasaydım bu sezon iki üç gün çalışmayı planlıyordum..Ama nasip işte,şu an ev hanımı sayılırım yani..Bir süre de böyle devam edicek,çocuklarımı bırakmayı düşünmüyorum..
Ece bende 27.haftamdayım,benim kabuslu günlerim yeni yeni başlıyor galiba..
Sütten kesiyorum oğlanı kızlar..
Göğsümdeki sütün sancısı,vicdanımdaki sancı..Mahvoldum yıkıldım şu üç günde.Ömrümden ömür gittimafoldumben
sevindim cnm en azından istediğinde hamilleğini ve doğumunu ara vererek geçirebiliyorsun demek...evet sütten kesmek zor oluyor bende ağustos 23ten sonra kestim dediğin gibi tuhaf bir duygu,ama çok şükür öyle sancı falan olmadı.demek süt azalmıştı hiç sorun çıkmadı.ama şu bulantılar beni mahvediyor valla altına öğürerek bakıyorum oğlumun..Allahım ne olur yardım et ne olur,hepimize:roflol: sıyırcaz yoksa
Kaç haftalıksın sen şimdi geçer ya bulantılar ondan sonra ki süreç daha kolay olur senin için.Oğlun da biraz daha büyür bu arada..
Napıyosun anlatıyomusun sana kardeş gelicek filan gibisinden..
Şu ağlayan,göz açıp kapayan bebeklerden almak,oynaması sağlaamak alıştırmak için iyi bi yöntemmiş...
of ya bendede var bu sinir patlaması hatta eşime dört dörtlük die millete överken dün annemden gelen bi telefonla yıkıldım annemi aramış kızının yanına git ben dayanamıorum artık krizleri bitmio şimdiden bunalttı beni demiş halbuki bulantı sigarayı kestim agrılı ve acılı kramplarım küçük kızımın anlamsız inatçılıgı ve hırçınlıgı yatmak zorunda oluşum düşük tehlikem ve eşim de olmak üzere herşey kokuo offfff kiloda almaya başladım erkenden 53 tüm 59olmuşum 3ayda bakımsız tarzan gibiyim balkona bile çıkmak istemiorum nedir bu yaaaaa geçsin artık keyifli dönemlere ışınlasın biri beni yaaaaaaaaaaaaa
of ya bendede var bu sinir patlaması hatta eşime dört dörtlük die millete överken dün annemden gelen bi telefonla yıkıldım annemi aramış kızının yanına git ben dayanamıorum artık krizleri bitmio şimdiden bunalttı beni demiş halbuki bulantı sigarayı kestim agrılı ve acılı kramplarım küçük kızımın anlamsız inatçılıgı ve hırçınlıgı yatmak zorunda oluşum düşük tehlikem ve eşim de olmak üzere herşey kokuo offfff kiloda almaya başladım erkenden 53 tüm 59olmuşum 3ayda bakımsız tarzan gibiyim balkona bile çıkmak istemiorum nedir bu yaaaaa geçsin artık keyifli dönemlere ışınlasın biri beni yaaaaaaaaaaaaa
ayy cnm valla seni çok ii anlıyorum ,bende ara ara böyle çıldırıyorum ve deliresim geliyor..bulantılar bende de var ve bende bazen diyorum ilerlesin şu hamilelik sonrada düşünüp vazgeçiyorum ilerledikçe herşey daha zorlaşacak gibi geliyor :gitme: bilmiyorum çok karmakarışğım ve sanırım korkuyorum akannehir
canım evet birkaç kez uyanıyor hele şu son döenmde azı dişlerini çıkarmaya çalışıyor gecede en az 3-4 kere uyanıyor şurupla uyutuorum valla..sabır artık ne yapalım mecbur..
valla sormadan yapamıycam böyle kazayla hamile kalma en çok hangi korunma yönteminde görülüyo ki çaktırmadan yazsanız da biz de dikkat etsek:) gözümü korkuttunuz
Aaa hadi ya hala kalkıyosun demek...
Demek ötekiler gelince bin beter olcak uykumuz,bi birine bi birine
Bende diyodum bi yaşından sonra felan kalmaz geceleri felan püf :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?