2. ya da 3.bebeğine, emzirme döneminde ya da beklenmedik biçimde hamile kalanlar

belirtilermiz aynı bakalım bende kızda çok rahat etmiştim herşeyin hayırlısı 14günüm kaldı ögrenmeme geçmio artık kızlar sizler normalmi yaptınıs nasıl oldu bana şimdiden dogum korkusu fena sardı tekrardn çatlamayada başladım hızlada kilo alıorum 2.de kilomun kalmasındanda korkrum aman ya çıkamıorum düşününce içinden ya korkularım çok çok çoktam rahat etcek dönemimdi formum yerinde kızım kendini idare edicek yaşa gelmiş tiki bu süpris bilmiorum nasıolcak of aman ya uyku haliyle yazıorum saçmalamıoşta olabilir beynim sulandıda iice son dönemde kıslar öpüorum fotolarnızı bekliorum

Maşallah kızına canım Allah ayırmasın

Kızlar bu da benim tosbikimmopuyorumnanaktan

Bu da benim göbüşüm ve göbüşümde uyuyan kuzummmm,kardeş kardeş uyyolar iştekaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende oğlum bir buçuk yaşındayken 2.ye hamile kaldım 3 ay keseyi görmek için uğraştılar ve göremeyince dış gebelik denip gebeliğim sonlandırıldı üstelik korunurken hamile kalmıştım.doktor 3 ay korunma süresi verdi 4.ay korunmayı bırakır bırakmaz hamileyim.oğlum şu an 3 yaşına girdi diğer bebeğimi 6.5 aylık doğurdum oda şu an 6 aylık yani 3 sene içinde 3 sefer hamile kaldım vede sürelerini hesaplarsanız hep hamileymişim yani.üstelik ilk gebeliğim hariç diğerleri çok ağır geçti küçük oğlumda kaç sefer hastanede yattım çok zor günlerdi gözünüzü korkutmak istemem ama bence şu an çok daha zor günler geçiriyorum.evde bir bebek varken ikinciye yetişmek acayip bi enerji ve sabır işi gerektiriyo.bende ikiside yok malesef.birde bazı rahatsızlıklarım var çok fazla yataklık duruma geldiğim ve yardım için kimseyi bulamadığım zamanlar oluyo işte ozaman canımdan usanıyorum.şu an 29 yaşındayım ve kendimi 40 yaşında gibi falan hissediyorum çocuklardan bırakın kendime bakmayı tuvalete bile bazen çıkacak vakit bulamıyorum akşam eşim geldiğinde ancak girebiliyorum.depresyondayım ve böle olduğumda sürekli yemek yiyorum aşırı kilo aldım kendimi böle bakımsız maymun gibi görünce dahada çıldırıyorum inanın ayna karşısına geçip saçımı tarayacak kadar bile vakit bulamıyorum.ama benim ilk oğlum ben 2 senedir sürekli hstnelerde olduğum ve ayrı kaldığım için çok sorunlu ve aksi asabi bi çocuk oldu kesinlikle tanıyamıyorum gündüz hiç uyumuyadığı gibi yapmadığı eziyet kalmıyo evin içine tükürüyo belediye çöplüğü gibi akşama kadar arkasını toplamaktan nefes alamıyorum öbürü deseniz prematüre kaç tane ameliyat oldu sürekli hstnelerde koşturduk hala takiplerimiz devam ediyodu oda çok aksi poposu yer görmeyecek kucak hastası kesinlikle yatıramıyorum sürekli tek kucagğımda o öbür elimlede işlerimi görüp yemek yapmaya çalışıyorum inanın bunalımları oynuyorum.ama siz daha şanslısın benim gibi hastalıklarınız yok ve inşallah ikinci ve 3.bebeklerinizde gününde doğar ve eziyeti olmayan uslu bebeklerden olur.yaşlarınıda daha genç.o yüzden sabretmeniz ve bakmanız daha kolay olkur bebeklerinizde benim oğlumun başına geldiği gibi sizden ayrı kalmak zorunda kalmazlar inşallah.allah hepinizin yardımcısı olsun ve hepimize peygamber sabrı versin

:bbo:

Akimera sen anlatırken benim başım döndü valla...
Geçmiş olsun öncelikle sana ve bebeğine bi ççok ameliyat geçirmiş inşallah şimdi iyidir..
Yaşadığın olumsuzluklar psikolojini çok bozmuş anladığım kadarıyla..Allah sabır versin ne diyeyim hepimize...

hemenn:) işte benim prensesimm

maşallah kızınada sanada ::) çok tatlı çıkmıısınız..zeyl bulantılarım eskisine göre azalmıştı cnm ama bu ara grip + sinüzit oldum ve boğazıma aktığı için sinüzit yüzünden midemi tetikliyor o yüzden geçmedi yani

ay canımm neler yaşamışsın Allah sınamış resmen yarabbim hiç kimseyi çocuğuyla terbiye etmesin insan hemen psikikoljikmen çöküyor valla..ben oğlum ilk doğdugunda 1 hafta sarılıktan hastanede kaldım,sonrada boğmaca oldum da psiklojim bozulmuştu..seni düşünemiyorum..Allahım tez zamanda sana sakinlik huzur çocuklarına usluluk versin..amin..

aman allahım çoook büyük geçmiş olsun sanırım annelik işte böle bişe gücün tükensede ha gayret diyip bütün gayretinle elinden gelenin hep en iyisini yapabilme ugraşı...evet allah önce sana sen gibilere ve bizlere sabırlar güç ve kuvvet versin yarabbim akannehir

saol bitanem benimde eşimbugün bogaz agrısı yaşıo sanırım grip olcak umarım bize geçmezde çabuk atlatır bu arada beni kendi fotomda fırtlamış oraya onu nası kaldırcam yahu:sm_confused:

Bu arada saol bayanscım Allah huyunu da güzel yapsın inşallah

valla doğru söylüyorsun cnm herhalde hayattaki en çok çeken anneler..

bu arada ilenia hayatım benden bilgi istedin hani bişeye bakıcam dedin diger forumda noldu???boshayallersmile

Kusura bakma canim ya bazi islerim vardi malum benim cocuklar büyük burada okullar tatil pragram yogundu giremedim.Canlar bir ablamizin dedigine göre ki bu yüzde doksan dogru cikiyor diyor ama yinede Allah bilir.Ay büyümeye baslarken yani hilal konumundan dolunaya kadar ki sürecde hamile kalirsa bir bayan oglu oluyor ,Kücülürkende kalirsa kizi oluyor yani dolunay sonrasi.Ben sana baktim 11 austosta ramazan baslamisti hatirlarsan yani ay hilal di 1 ay öncesini hesapla yani ay yeniydi dolayisiyla oglan oluyor ama yinede Allah bilir..

kız bende meraklandım şimdi bu ne ki? rica etsem benimkinide söylermsiin..ama net tarihimi bilmiyorum tahmini söyleyeceğim.. temmuz 7-12 gibi..

estagfurullah bitanem sadece meraklanmıştım.ya ben azıcık kalın kafalıyım sanırım:):)hiç anlamıorum böle hilali ayı falan işleri.şimdi 11 agustos demişsinde 11 agustosta bi işim olmadı yani ne sat im ne ilişki günüm bide en son adet tarihim:3temuzdu.tahmini ilişki günüm 11 i yada 12 idi .ay hilal dedigin için anlatcam şu bilgiyide gece diildi hamile kaldıgım gün gündüz dü tek ilişki ile kaldıgım için net hatırlıorum bunlara göre kontrol edersen çok sevinirim canım benim öpüorum çok saol vakit ayırdıgın için:içelim:

Yalnis anladin canim 11 austos derken ramazandan dolayi ayin konumunun hilal oldugunu biliyorum geri gidip hesap yapinca senin günündeki ayin konumunu cikardim. Gündüz yada gece fark etmezki .Bu arada arkadaslar gecmis ayin konumunu takip edemiyorum soranlar icin diyim de kendim austosta kaldigim icin hamile oradan hesapliyarak ancak 2 ay geri gidip hesapliyabiliyorum.
Takvimlerde ayin durumunu yaziyo bu ay hamile kalan arkadaslar kendileride hesaplarlar.

Bayanscim eger 7.de hamile kaldisan kiz.12.ise oglan.Arkadaslar yeniden diyorum yalnis anlasilmasin bizler öylesine tahmin ediyoruz ama kapali kutu orasi Alahtan baska kimse bilemez dimi.Ay günaha girmektende korkuyorum ..Merakli hatunlariz hepimizde

tşk ederim cnm tabi Allah bilir bizimki merak..ben emzirdiğim için regl olmuyordum o yüzden SAT ım belli değil..Allah sağlıklı versinde..çok merak ediyorum ya ay rabbimin gücüne gitmesin kız taktım ben..ay böyle yaptığım için sonunda erkek olucak güp oturcam aşağı o olucak..razı gelmiyomuşum gibi oluyor demi tövbe tövbe:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…