bayans geldim canım benim iyiim bulantı açısından eskiye nazaran çıkarmıorum en azından:)se nasıl oldun kuzu benim psikolojim fena acaip duygusala bagladım sokaktaki kediyi görüpte aklıma karnımdaki yawrum gelipte aglamaya varana kadar nie aglıosam onuda bilmiorum:)amaan ben azıcık cinsiyet bölümlere fena sardım şu ara sen ne kadarlık oldun şindiolumunekankayizsmile
hoşgeldin canuum olumunekankayizsmile valla bakıyorum bakıyorum kimse yok üzülesim geliyor..ayy sorma yaa bu hormonlar benide gözyaşı manyağı yaptı hele şu son dönemde yakın çevremdede ailesel sorunlar yaşıyor yakın tanıdıklarım ve onların yüküde eklenince dahada kötü oldum :bbo: eşim bile artık yeter şu mızmızlığın beni öldürecek diyor..birde son dönemde üstüste geldi wc em falan kırıldı 5-6gün oranın sıkıntısı oldu(alta sızdırıyorduda mecburi kırıldı) sıkıntı sıkıntı ve sonunda temzilik bittim ,1 gün geçti oturma odamın camlarını değişecektik adam arayıp yarın geliyorum demezmi akannehir valla ağlıcaktım sinirimden sevenemedim bile..tekrar bütün ev toza bulandı delikafadulden günlerdir uğrşaıyorum ve işin kötüsü halim yok birini yapsam biri kalıyor..böyle yani tuhafım..
ptesi gittim dr 11+5 dedi dr yani şimdi 12 hafta bitmiş oldu..ben SAT ımı tam bilmiyorum emzirdiğim için regl olmuyordum ya..maşallah büyümüş kıpır kıpır,sağlıklı dedi çok şükür ,kalp atışalrını dinletti.. valla seyrederken heyecanlanıyorum gibi ama Allahın gücüne gitmesin kapıdan çıktığımda sana başka birinin bebeğini seyremişim gibi :gitme: hiç motive olamıyorum ne hikmetse..artık kendi kendimde korkar oldum yaa :sm_confused: valla bu duygu karmaşası beni bitirecek..birde çarşamba 2li teste çağırdı ama yaptıramayacağım 120 dedi yaane yazıkki şuan mümkün değil elimde bile o kadar yokki testi nasıl yaptıryım.zaten muayene,ultarsaon,idrar verdim 32 tuttu..bilmiyorum ya birde ona üzüldüm..oğlumda yaptırmıştım sanki bunu kayırıyormuşum gibi hissesdiyorum..off off senağlama Allahım yardım et..
Kizlar bende süprissss bir sekilde 3.ye hamile oldugumu ögrendim.15 yasinda kizim 11 yasinda oglum var.35 yasinda dogurmus olucam kendimi acayip tuhaf hissediyorum.Kizim cok uzun boylu ben yaninda yawrusu gibi duruyorum zaten simde karnim büyüyünce ne yapcam ben ya.Bu arada 7+4 hamileyim....Alismaya basladik bebise gerci ama yinede cok tuhafimmmm
ay ya kızmayın ama sizin adınıza öle seviniyorum ki...okuyorum ya resmen motive oluyorum..ben daha 1. yapamadım:ecrin_bebek: beklşyoruz işte..ama siz maşallah ya... bende istiyorum doğsun bi hemen hemde ama böle yatarak hamişlik geçirirsem güvenemem kendime..o yüzden size çok imreniyorum..:lepi:
Kizlar bende süprissss bir sekilde 3.ye hamile oldugumu ögrendim.15 yasinda kizim 11 yasinda oglum var.35 yasinda dogurmus olucam kendimi acayip tuhaf hissediyorum.Kizim cok uzun boylu ben yaninda yawrusu gibi duruyorum zaten simde karnim büyüyünce ne yapcam ben ya.Bu arada 7+4 hamileyim....Alismaya basladik bebise gerci ama yinede cok tuhafimmmm
hayatım sen polikliniginemi gidiosun bi sosyal güvenceniz yokmu benim gittigim hastane özel ama bagkurlu oluca 50 tl ile hallettik biz o işi iice araştır vaktini geçirmeden wc olayına cidden çok üsüldüm kötü bi döneme denk gelmiş allah gücünü kuvvetini arttırsın ben 2 kere kadın tuttum kötü dönmimde ama içime sinmedi ha gayret ya allah die işlerime bi başladım sonra vücudumda toparlandı bende dile kolay 3ay wc harici kalkmadım şimdi şükürler olsun bende 13 +5 teyim geçen gün işte renkli ultrasona girdim kendi istegimle bebegimin hareketlerini falan cd ye çektiler inanılmaz i duyguydu ilk kez anne olucak gibiydim ayın 20sinde cinsiyetini ögrencem bakalım hayırlısı olsun saglıklısı olsun geede evde tektim gelirmisinki die çok bekledim öldüm sıkıntıdan sinirden kızımda ananedeydi ya tatlım buranın bir zamanlar sohbet bölümü vardı fikrin var mı kaldırdılar mı taşıdılar mı acabaolumunekankayizsmile
cnm sağlık güvencem var olmazmı ssk eşiyim ama bu indirimli hali güya..özel bi klinik ama yarı özel sayılılır öyle lüks değil yani..vazgeçtim yaptırmaktan 2litesti 3lüyü yaptıracağım inş..oğlumdada oraya gitmiştim o zaman yakın bi tanıdık vardı yardımcı olmuştu o yüzdne tercih etmiştim..2.de de hem yakın diye hemde dr 'umdan memnundum ondan gideyim dedim ama 1,5 yılda tahlil ve test fiyatları bayağı uçmuş..normal muaeyne 12 ödüyorum.ama birde şimdi ultrasyon modası çıkmış 10 lira..yani her sefer 22 lira anlayacağın..
ayy renkli ne güzeldir görmek yaa..ben internette izlemiştim onu :) ayy denk gelmemiişim cnm yaa üzüldüm..msn özelden yollarım..burda sohbet varmı bilmiyorum ben hiç ,yeni sayılırım ben..ayy bende cinsiyetini çok merak ediyorum ama benimki küçük yaa hiç bişey öğrenemedik :2: neyse sağlıklı olsunda..ayy kendimi hep kıza motive ettim erkek olursa biraz hayalkırıklığı gibi olacak sanırım ..ama en öenmli sağlık kısmet artık..
ay ya kızmayın ama sizin adınıza öle seviniyorum ki...okuyorum ya resmen motive oluyorum..ben daha 1. yapamadım:ecrin_bebek: beklşyoruz işte..ama siz maşallah ya... bende istiyorum doğsun bi hemen hemde ama böle yatarak hamişlik geçirirsem güvenemem kendime..o yüzden size çok imreniyorum..:lepi:
ala ala çok ilginç ya hayatım ilk kez ultrason için ek ücret die bişe duydum nerde kaldıki bununsosyal güvencesi ya işe bak evetcanım renkli görmek muhteşemdi üstelik keyfi girdim herşey dahil bebişimin1adet siyah beyaz 1adet renkli fotosu artı videosu :)birde dr uma öle naz niyaz ediorumki adamların gıkı çıkmıo vala helali hoş olsun öle hastaneler biliorumki muayne ücreti uçuk rakamlarda olup baştan savma iş yapanları.. aman canım ya dr un iise aten test olmadanda anlar riski varsada yoksada içini rahat tut işte bi nebze psikoljıkmende rahat olmak amaçlı zaten bu testler garanticilik ama testte bile en altta yazıo olası başka durumlar olabilir vs die allah bilir erşeye allaha emanet deillermi zaten.msn aldım benim özel msjm kapalı denk gelirsek daha detaylı konuşurus senin bi oglun vardı umarım allahım gönlündekini hakkında hayırlı etsin hakkında hayırlı olanıda gönlünde razı eylesin bendede durum tam tersi biraz erkege motive ettim kız olursa bayagı şaşırıcam ama kızım adına sevinirim bilmiorum ya ölüorum meraktan belirtilerin nasıl peki ilk hamileliginden farklımı aynımı?
Tebrik ederim bence çok güzel olmuş ohh kızında varmış o bakar artık sana bırakmaz..
Neden kızalım canım bebik istemek dilemek en doğal hakkın..Bizde istiyoruz aslında da :) İşte biraz zamansız diye hayıflanıyoruz.Gerçi ben alıştım artık.Gayette iyiyim,belki en vahim durumda olan benim ama :) Hayır olduğunu düşünüyorum,çok iyi motive ettim kendimi.İnşallah Rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda canım
Kız,benimkilerin biri oğlan biri kız,hamileliklerim aynı ama hiç farkı yok nerdeyse.Karnım değişik sadece.Oğlan sipsivriydi.Bu biraz yanlara doğru da gidiyor :)
hadi ya bende kızımda hiç hamile oldugumu anlamamıştım sadece ultrasonda gördükçe hatırlıodum:)şimdi herkes erge alıştırdı beni işte testler eşimden dahi tiksinmem zorlu olması kuyruk sokumu agrım ve acım baş agrılarım ete olan düşkünlügüm kendi kokumun bile degişmesi kötü olarak:)vsvs son olarakta dr mn yüzde 55erkege benzetmesi beynen ruhen kalben hep erkege motive oldum hep bi kız bi oglan olsun isterdim bakalım allah herkesin gönlünün muradını versin işallah hayırlısıysa:hulya:amaan ne bilim işte:):bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
msn aldım benim özel msjm kapalı denk gelirsek daha detaylı konuşurus senin bi oglun vardı umarım allahım gönlündekini hakkında hayırlı etsin hakkında hayırlı olanıda gönlünde razı eylesin bendede durum tam tersi biraz erkege motive ettim kız olursa bayagı şaşırıcam ama kızım adına sevinirim bilmiorum ya ölüorum meraktan belirtilerin nasıl peki ilk hamileliginden farklımı aynımı?
Bayans naber kıs nasıl gidiyo bulantılar neyin geçmedi mi hala
Kızlar birincilerin resimlerini filan koysanıza az tanışıp kaynaşalım ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?