- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.972
- 108
daha önce tekir kedi bakıyordum şu an anneannemde 5 yaşında, şimdi de bir scottishim var. 6 aylık. kendisini de bakamayacak olan birinden annesine mama alarak sahiplendim. durumu pandemiden dolayı annesine de bakmaya müsait değildi. özellikle cins kedi arayışında değildim, bana kalsa sokaktaki bütün canları almak isterim. anneannemin bahçesinde de bir altı yedi tanesine daha bakıyorum. her kedinin mizacı farklıdır. tekirlerde de hepsi uyumluyken bahçedeki bir tanesi yavru olduğundan beri bizimle olmasına rağmen aşırı kaçıyor hepimizden. pimpirikli biriyseniz, aman tırnaklamasın, ısırmasın, hiçbir şeye ellemesin, tüy ordan burdan çıkmasın diyorsanuz böyle bir kedi ve kedi cinsi yok öncelikle. gülü seven dikenine katlanır olayı. aman mutfağa girmesin, masaya çıkmasın da yok bizde. eşim de bende hiçbir şeyden mahrum bırakmıyoruz bizimle birlikte sofraya da masaya da oturuyor
masrafına gelince, evet masrafı da baya bir var. ama çocuğunuzdan ayırmadığınız için o masraf gözünüze batmıyor. yani benim için öyle en azından. yalnız sadece çocuğum yalnız kalıyor diye sahiplenecek bir canlı değil, canı gönülden isteyenlerin bakabileceği bir canlı. annem de deli gibi seviyor ama evde bakmak ona göre değil mesela. yani biz ne desek boş açıkçası