2. yaş hediye çekilişi.

ay ben cok begendım bu cıcılerı
tum alan arkadasların kesesıne bereket

rahat duskunu sarı papatya ve melıs ece gule gule gıysınler cıcılerını
kız cocukları ayrı bır cımcıme oluyor yaww

beyazmelek bıttım ben o monta ama yaa
pıros zevkıne ve kesene bereket
pırosta da benzerı vardı ve cok begenmıstım
gule gule kullansın kuzular

Saphişim güle güle giyinin cicinizi.Çok güzel bir takım.Pembe gönlüm sende:)) Krikitosun kesesine bereket.

Beyazım bende monta bayıldım.Çok kullanışlı bencede..Kırmızı rengide çok severim.Yavruma yakışır. Güle güle giysin Eymenim.Diğer cicinizi de iyi günlerde kullanın.Piroş yine zevkini konuşturmuş..Kesesine bereket..

Eylülcüm Melis cimcime de güle güle giysin kotunu , cicilerini.Asortik hatun seni de es geçmemiş.İnce hatun yaaw..Sen de güle güle giy.Asortikanında kesesine bereket..

okyanusun takımı gerçekten çok tatlı eminim çok yakışmıştır kızıma krikom çok beğendim canım çok zevklisin ....
meleğim mont gerçekten çok kullanışlı eymenin işine çok yarayacak:)kırmızı tshirte de bayıldım ayrıca piroşum kesene berekt canımm..
anneannende düşünmüş yakışıklını senin aldığın kazağı da çok beğendimm ben zaten hastayım erkek kıyafetlerineeee

Son düzenleme:
eymenin çeketini çok beğendim tam ege ye göre bütün kış rahatça giyer piroşumun kesesine bereket eymenciğimde güle güle giysin cicilerini

asotiğinde kesesine bereket olsun melis kızım da iyi günlerde kullansın

eymenim güle güle giy cicilerinii yakışıklımm..piroşum kesene bereket canımmm..
melis ecenin cicileride çok güzel güzel günlerde giysin..asortikim kesene berekett..

Eymenim ve Melis Ece'm güle güle giysinler cicilerini.Eylülcüm sen de güle güle giy canım çok şık :)

aaaaaaaa bu topik unutulmuş burada herhall hep bakıyorum yeni bişi yokk kimse hediyelerin resmini koymuyor mu yaww

evet kimse gelmemiş buralara ,noldu eline ulaşan yokmu daha ..
krikocum bende bugün yolluyorum canım kısmetse.taşınma işlerinden fırsatım olmadı canım ,hediyen hazırdı ama öylece bekliyodu evde ,bugün eşim göndericek inş..

taşınıyon mu allah kolaylık versin önemli değil tatlışım zati doğum gününe var daha yarın öğlene kadar gelir mi acep çünkü ablamlar annemelerde olurum çoğunluk birde ptt 9 günlük tatile gircek mi acep girerse tam doğum günümüzde elimde olur

Bu aralar doğum günü olan yok canlar.Boşluk var.Bugün Mella ve Myseverin bebişlerinin d.günü.Çekilişe katılmadı onlarda.Pazar günü 3 bebişin d.günü var:)

asortininde hediyesi eline çoktan geçti göndereli çok oldu ama resimleri koymadı heralde doğum gününün gelmesini bekliyor bilemedim

Son düzenleme:
pazar günü anılın doğum günü başka kimlerin var 19 unda batuhanın var sonra mert(23) sonra yağmur(27) başka asrada yok heralde çekilişe katılan doğum günü olan asortikin ne zaman ?

Eşim yollamış krikocum konuştum az önce .ama soyadını ete yazmış gelir heralde yinede adres doğru çünkü ,yazımı okuyamamış bizim adam :)) umarım pazartesi elinde olur .9 gün tatile girerlermi bilmiyorum ,umarım girmezlerde çabuk gelir ..

sağol eylülcüm merakla bekliyorum heyacanlı bişi ya bu çekilişler alması başka bir keyif hediyenin gelmesi ayrı keyif geldiği gibi hemen haber veririm yazarım buraya doğum günümüz 23 kasım ama biz 21 kasımda kutluycaz diğer hediyelerle beraber eklerim hepsini

sedoş biz aramızdaki doğum günü partisini derinin üzücü durumundan dolayı ertelemiştik ,hediyeleri o zaman mı vericez yoksa kargo filan yapalımmı ne dersin .bi fikir ver bana..

eylülcüm hediyemiz gelmedi bayram dolayıyla herhal gerçi evden devamlı çıktım ama gelselerdi bir kağıt barakılırdı kapıma gelmediler sanırım ya bayramdan sonra gelicek yada biz herhangi bir ptt ye gidip korgonun akibiyetini öğrenmemiz lazım sanırım sende herhangi bir kargo nosu varsa yazarsan ben bayram sonrası pttden sorgulatayım

iyi bayramlar herkeze öpüyorum sizi ve bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…