- 29 Aralık 2022
- 22
- 21
- 3
- 36
- Konu Sahibi nanelikedi34
-
Neden bu kadar umursadınız anlamadım önemli değilmiş zaten tabii ki yapılmaması gereken bir sey ama laf sokmamın sormanın anlamı yok onun yerine bi daha kargonuzu komsunuza bıraktırmayın olur biterSa hanımlar. Herkese hayırlı Ramazanlar. Sorum başlıkta aslında. Ben internet alışverişini kullanan bir insanım ama eşimde ben de çalışıyoruz. Bu yüzden gelen kargoları daire kapısının önüne bırakmalarını istiyoruz kargoculardan ve pandemiden beri de böyle hiç bir zaman sorun çıkmamıştı.
Geçenlerde kargocu daire kapısına bırakıp sorumluluk almak istemedi komşuma bırakmayı teklif etti ben telefondayken komşumun dairesinin zilini çaldı ve bende şahit oldum kargomu komşum teslim aldı. Akşamda eve geçmeden komşumun kapısını çalıp kargomu istedim ama bana kargomu verirken kargoyu çocuğunun açtığını söyledi. Çocuğuda 2 yaşında biliyorum. Öylemi diyip kargomu eve getirdim ama hiç içime sinmedi
Bu arada aldığım şeyde öyle lüks bi alet değil ya da iççamaşırı değil. Normal bir kazak söylemiştim. Ama hem paketin dış kısmı açılmış hem de kazağın konulduğu şeffaf naylon paket açılmıştı. Kazak da katlı birşekilde durmuyordu. Cidden çocuk yapmış olabilir mi bana komşum açtı gibi geliyor ama koskoca insan bilmiyor mu başkasının eşyasının açılmayacağını?
Kargo naylon kargolardandı kutulu bantlı değildi yani çocuk da açsa açabilir galiba bilmiyorum. Sizce komşuma sorayım mı ya da kazağı beğendiyseniz sizede alayım mı diye laf soksam?
“kazağı beğendiyseniz size de alayım mı” diye laf mı soksamSa hanımlar. Herkese hayırlı Ramazanlar. Sorum başlıkta aslında. Ben internet alışverişini kullanan bir insanım ama eşimde ben de çalışıyoruz. Bu yüzden gelen kargoları daire kapısının önüne bırakmalarını istiyoruz kargoculardan ve pandemiden beri de böyle hiç bir zaman sorun çıkmamıştı.
Geçenlerde kargocu daire kapısına bırakıp sorumluluk almak istemedi komşuma bırakmayı teklif etti ben telefondayken komşumun dairesinin zilini çaldı ve bende şahit oldum kargomu komşum teslim aldı. Akşamda eve geçmeden komşumun kapısını çalıp kargomu istedim ama bana kargomu verirken kargoyu çocuğunun açtığını söyledi. Çocuğuda 2 yaşında biliyorum. Öylemi diyip kargomu eve getirdim ama hiç içime sinmedi
Bu arada aldığım şeyde öyle lüks bi alet değil ya da iççamaşırı değil. Normal bir kazak söylemiştim. Ama hem paketin dış kısmı açılmış hem de kazağın konulduğu şeffaf naylon paket açılmıştı. Kazak da katlı birşekilde durmuyordu. Cidden çocuk yapmış olabilir mi bana komşum açtı gibi geliyor ama koskoca insan bilmiyor mu başkasının eşyasının açılmayacağını?
Kargo naylon kargolardandı kutulu bantlı değildi yani çocuk da açsa açabilir galiba bilmiyorum. Sizce komşuma sorayım mı ya da kazağı beğendiyseniz sizede alayım mı diye laf soksam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?