2 yaşında bebek kargoyu tek başına açabilir mi?

Benim kızım o yaşlarda açabiliyordu şu uyduruk kargo poşetlerini hatta kağıt makası vardı onunla da bazı basit şeyleri kesebildiğini hatırlıyorum.
Yalnız ben sizin düşüncenize takıldım. Kadın size iyilik yapmış siz ise gereksiz bir art niyet ile yaklaşıyorsunuz. Keşke teslim almasaydi da mesai saatleri içerisinde şubeye gitmek için kırk takla atsaydınız en azından bir daha ki sefere iyiliğe kıymet verirdiniz.

Açabilir. Bebeklerim bazen öyle şeyler yapıyorlar ki şok oluyorum, hele tırnakları uzunsa neler neler , paketi ortada bırakmaması gerekirdi ama belki çok yorgundu, akıl edemedi, bilemezsiniz.

belki kargocu zile bastığında bebeğinin uykusu bölündü o da size bileniyordur şimdi?

Benim kat komşumla merhabadan öteye gitmeyiz, kapımda eşşek kadar “zile basmayın” yazıyor ama her kargosunu bize bıraktırıyor, çoğunda da çocuklarımın uykusu bölünüyor. yüz yüze bakıyoruz diye bir şey demiyorum ama kargosuyla alakalı böyle bir durum olup bana laf soksa ona gün görmemiş laflar sokabilirim dkfkfk

Benim oğlumda açıyor posetleri açamayacağı bi kutu ise eziyor .bırakın laf sokmayi kargonuzu teslim aldığı için teşekkür edin kimse sorumluluk almıyor artık

İşte bu yüzden kargosu es kaza evde açılsa da sorun etmeyecek kadar yakınlarımın emanetini teslim alırım sadece.

Komşunuz kargoyu yere koymuşsa ve iki yaşındaki bebeği kargo paketini açacak süre boyunca yalnız bırakmışsa, bu çocuk nerede ne yapıyor diye merak etmemişse açmış olabilir tabii ki.
Laf sokmaniza gerek yok. Kadına kargonuzu aldığı için teşekkür edebilirdiniz. Almasaydı muhtemelen kargonuz geri dönecekti.

18 aylık kızım. Bazı paketleri bizden önce açmaya çalışıyor bazen başarıyor bazen başaramıyor. Ha şöyle ki emanete iyi sahip çıkan birisi olsaydı çocuğun ulaşacağı bir yere koymazdı.

Arkadaşımın çocukları açıyordu o yaşta

Ben kesinlikle kendisini uyarırdım nazik bir dille. Bir tane de değil küçük çocuğunuz anladığım kadarıyla. Kapıya zile basmayın yazmışsanız o da kargolarını yollamasın bir zahmet. Binada başka daire mi yok kapısında zile basmayın yazan evi tercih etmiş.

Böyle şeylerde hayır demeyi bilmek gerek diye düşünüyorum. Uykusunu alamamış çocukla uğraşmak ızdırap olur çünkü bence

Ayrıca laf sokmak falan ne kadar ayıp. Kargoyu almasa bu sefer de ayrı söylenecektiniz kadına. Bu millete de yaranılmıyor. Aklınıza hemen böyle şeyler gelecekse kargonuzu gidip şubeden kendiniz alın.

Eminim kazağı da beğendiyse kendisi de alır merak etmeyin.

Benim kızım 4 yaşında ve kargo poşeti açamaz. Bence 2 yaş için imkansıza yakın

İşin garip yanı kendisini 1-2 kere gördüm, annesi ya da kardeşi geliyor kapıya.

En son şöyle bir durum oldu, yemek yiyorduk hemen açamadım zil çaldı, annesiymiş “zil’e basmayın yazıyor ama sonradan gördüm” dedi. Eşşşşşek kadar yazıyor “yok allahtan uyumuyorlardı, uyusalardı yanmıştık diş çıkarıyorlar” dedim. Sonra gelmedi kargo. Ya onunda bebeği var, gelenler zaten hep bez ve ıslak mendil (üstünde marka yazan paketler) o yüzden elzem ihtiyaç diye bir şey demiyorum. Çocukların uyuduğu bir an olursa derim zaten direkt, sınırlarımı korumak konusunda fazla başarılıyımdır övünmek gibi olmasın

Heh işte sizin durumunuzda kargoyu alıp bebelerin eline vermek gerekir hele de uykudan uyanmışlarsa, bir daha kargo gelmez.

Kargoyu komşu alsın istiyorsanız olası kaza,talihsizlikleri göz önünde bulundurmanız gerekir.
Komşunuz merak etti açtı paketi diyelim sonra da nizami bir şekilde kazağı paketine koysaydı ve size söylemeseydi paket deforme olduğu için kargo şirketini, kuryeyi veya alışveriş yaptığınız mağazayı suçlayacaktınız.
Size söylediği için komşunuza kızıyorsunuz ama art niyet olsa anlamayacağınız şekilde geri paketler size de çocuğunun yaptığı bilgisini paylaşmazdı.
Kaldı ki kargonuzu emanete almak istemesi bile size yapılmış bir iyilik bence.
Çocuğun önüne bırakmasa iyiydi ama kargo geldiği sırada neyle meşguldü bilemeyiz.

Bu durumda bir şüpheniz varsa teslim edilmesine izin vermemiz gerekirdi ki özel bir eşyanız olsa öyle davranırdınız diye düşünüyorum komşunuzun 2 yaşındaki çocuğu o saatte uyuyor olup uyanabilirdi (not bekarım) veya ben bu sorumluğu almak istemiyorum diyebilirdi o zamanda böyle komşuluk mu olur diye konu açacağınızı düşünüyorum laf sokmanın gerekliliği yok fikrimce güvenmiyorsanız bir daha yönlendirme yapmazsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…