- 10 Ocak 2022
- 3.001
- 5.940
- 108
- Konu Sahibi nanelikedi34
-
Kargocunun kapıya bırakmayı kabul etmemesi çok normal. Kapıda işten gelene kadar çalınsa kendi sorumluluğunda başı yanar. Ben kabul edenlere şaşırdım. Çoğu insan ( ben dahil) evde olmadığında komşuya bırakmasını istediği için teklif etmiştir.Açamaz tabi ki bantı yırtmak kutuyu açmak için el kası gerek o da bebeklerde yok
Kargocu da acaip komu da, bir dahaki sefere sonra gelsin komşuya bıraktırma konu sahibesi.
Hayır asla öyle bir şeyden bahsetmiyorum kendisi öyle mi demiş bir daha o komşuya teslim edilmemesini söyler hepsi buKonu sahibi gidip lafını sokmalı diyosunuz yani
Sizce komşuma sorayım mı ya da kazağı beğendiyseniz sizede alayım mı diye laf soksam
kendisi öyle mi demiş
Dert ne bulsam da birilerine laf soksamBunun ne önemi var ki?
Dert ne?
Ay hem iyilik istemissiniz hem suc yüklüyorsunuz. Ayıp yani..2 yas kizım var . Kargo babanın o gelonce açacak doyorum dinliyor . Ama çocuk bu bazısı da ısrar edebilir açmaya çalışabilir. Birdaha komşudan birsey istemeyin bari. Böyle bir tanidigım var kargosu gelmiş kapiya koymuş ama bulamamiş. Komşuları sorguya cekti siz mi aldinız vs diye. En son kendi kapisinin ordaki ayakkabilikta bulmuş. Ne manyak insanlar var demiştimSa hanımlar. Herkese hayırlı Ramazanlar. Sorum başlıkta aslında. Ben internet alışverişini kullanan bir insanım ama eşimde ben de çalışıyoruz. Bu yüzden gelen kargoları daire kapısının önüne bırakmalarını istiyoruz kargoculardan ve pandemiden beri de böyle hiç bir zaman sorun çıkmamıştı.
Geçenlerde kargocu daire kapısına bırakıp sorumluluk almak istemedi komşuma bırakmayı teklif etti ben telefondayken komşumun dairesinin zilini çaldı ve bende şahit oldum kargomu komşum teslim aldı. Akşamda eve geçmeden komşumun kapısını çalıp kargomu istedim ama bana kargomu verirken kargoyu çocuğunun açtığını söyledi. Çocuğuda 2 yaşında biliyorum. Öylemi diyip kargomu eve getirdim ama hiç içime sinmedi
Bu arada aldığım şeyde öyle lüks bi alet değil ya da iççamaşırı değil. Normal bir kazak söylemiştim. Ama hem paketin dış kısmı açılmış hem de kazağın konulduğu şeffaf naylon paket açılmıştı. Kazak da katlı birşekilde durmuyordu. Cidden çocuk yapmış olabilir mi bana komşum açtı gibi geliyor ama koskoca insan bilmiyor mu başkasının eşyasının açılmayacağını?
Kargo naylon kargolardandı kutulu bantlı değildi yani çocuk da açsa açabilir galiba bilmiyorum. Sizce komşuma sorayım mı ya da kazağı beğendiyseniz sizede alayım mı diye laf soksam?
Çok rahat açarSa hanımlar. Herkese hayırlı Ramazanlar. Sorum başlıkta aslında. Ben internet alışverişini kullanan bir insanım ama eşimde ben de çalışıyoruz. Bu yüzden gelen kargoları daire kapısının önüne bırakmalarını istiyoruz kargoculardan ve pandemiden beri de böyle hiç bir zaman sorun çıkmamıştı.
Geçenlerde kargocu daire kapısına bırakıp sorumluluk almak istemedi komşuma bırakmayı teklif etti ben telefondayken komşumun dairesinin zilini çaldı ve bende şahit oldum kargomu komşum teslim aldı. Akşamda eve geçmeden komşumun kapısını çalıp kargomu istedim ama bana kargomu verirken kargoyu çocuğunun açtığını söyledi. Çocuğuda 2 yaşında biliyorum. Öylemi diyip kargomu eve getirdim ama hiç içime sinmedi
Bu arada aldığım şeyde öyle lüks bi alet değil ya da iççamaşırı değil. Normal bir kazak söylemiştim. Ama hem paketin dış kısmı açılmış hem de kazağın konulduğu şeffaf naylon paket açılmıştı. Kazak da katlı birşekilde durmuyordu. Cidden çocuk yapmış olabilir mi bana komşum açtı gibi geliyor ama koskoca insan bilmiyor mu başkasının eşyasının açılmayacağını?
Kargo naylon kargolardandı kutulu bantlı değildi yani çocuk da açsa açabilir galiba bilmiyorum. Sizce komşuma sorayım mı ya da kazağı beğendiyseniz sizede alayım mı diye laf soksam?
Öyle bi açar ki bir buçuk yaşında yeğenim uc kargoyu kaşla göz arasında seri açıp rekora imza attı. Süre 4 dakikaSa hanımlar. Herkese hayırlı Ramazanlar. Sorum başlıkta aslında. Ben internet alışverişini kullanan bir insanım ama eşimde ben de çalışıyoruz. Bu yüzden gelen kargoları daire kapısının önüne bırakmalarını istiyoruz kargoculardan ve pandemiden beri de böyle hiç bir zaman sorun çıkmamıştı.
Komşuya emrivaki yapılmış zaten kargoyu alması için. Sanki görevi gibi davranmayın lütfen. Reddetmemiş iyilik yapıp almış kargoyu bir de laf mı yesin konu sahibindenMesele çocuğun kuvveti değil.
Kendisine verilen emanete sahip çıkamamış. Komşunuz sizinle konuşurken özür diler tarzda mı konuşuyordu yoksa çocuk açmış ne yapayım tarzında mı?
Bugün açılır yarın üstüne vişne suyu dökür, siz paketleri komşuya bıraktırmayın. Laf sokmanıza gerek yok, biraz mesafeli olun o anlar zaten.
Çocuk meraktan uğraşırsa belki açabilir ama baya yırtar düzgün açıldıysa çocuğun işi olmayabilir yani hep ihtimal. Komşunuzun yapması gereken paketi ulaşılmayacak bir yere, rafa kaldırması olmalıydı ben olsam çocuğun yetişemeyeceği bir yere koyardım demek ki aldığı gibi koymuş yere. Ama boşverin laf sokmaya gerek yok kendisi açtıysa da meraklı biridir diye düşünüp umursamayın insan tabi rahatsız olur. Kargolarınız için ayrı bir kutu gibi kapaklı bir şey mi yaptırsanız acaba? Ne bileyim satılıyor böyle çöp kutusu gibi paketleri koyuyorsun ama kilitli oluyor sen açıp alabiliyorsun onu bi araştırın isterseniz dairede kalanlar için çok ideal bence. Bizde kargocular arar evi ezberlediler zatenSa hanımlar. Herkese hayırlı Ramazanlar. Sorum başlıkta aslında. Ben internet alışverişini kullanan bir insanım ama eşimde ben de çalışıyoruz. Bu yüzden gelen kargoları daire kapısının önüne bırakmalarını istiyoruz kargoculardan ve pandemiden beri de böyle hiç bir zaman sorun çıkmamıştı.
Komşuya emrivaki yapılmış zaten kargoyu alması için. Sanki görevi gibi davranmayın lütfen. Reddetmemiş iyilik yapıp almış kargoyu bir de laf mı yesin konu sahibinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?