2 yaşında bebek kargoyu tek başına açabilir mi?

İnsanlara iyilik yaramıyor.
Yani sanki kadın merakından kendi istegiyle teslim almış kargonuzu. Öyle olsa actı baktı diyeceğim ama siz bıraktırmışsınız,size iyilik yapmış hala laf soksam mı diyorsunuz. Sokun tabi ama bir dahakine komşunuza teslim ettirmeyin, gidip kargo firmasından teslim alırsınız.
Çocuk poşeti acabilir pekala,kadının o an işi olabilir,farketmemis olabilir. Yeri geliyor evde koltuk duvar ne varsa boyuyor bu çocuklar,bir anlık boş bırakılınca,o tip bir durum olmuştur yani.
Bu kadar kötü düşünmeyin.

Pandemi dönemini başladığında oğlum 40 günlüktü. 1 yaşında koli ve kargo açmayı biliyordu. Ağzıyla dişiyle sürükleye sürükleye açar çocuklar.

Çok heryani sıkı sıkıya bantlı değilse yani naylon kısmı cogunluktaysa açabilir. Benimki de aciyordu ufakken. Ama bazı poşetleri iyice dondure dondure bantliyorlar onu ben bile açamıyorum. Makas gerekiyor. Poşetin durumuna gore değişir yani.
Ama ben açtığını sanmıyorum.. yani göz göre göre ayıp olacagini bilir. Bir de çocuk ufak olduğuna göre komşunuz gençtir diye düşünüyorum. Sanmam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…