- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
bunları yapan bebek oğlum, ama ne biliyim zeki demiyorum ortalama zekada bir çocuk ama ilgileri farklı geliyor, sanırım tair etmeye birleştirmye yeteneği çokHer çocuğun gelişimi farklıdır. Daha önce nasıl yapıldığını gördüyse yapabilir bence.
üstün zekalı değil, ama yetenekleri bişileri tamir üzerineBenim kızım 22 aylık. Kapıyı kilitleyemez ama denemeleri var bu konuda. Telefonun şarj kablosunu takabiliyor ama prize deneme yaptırmadık o konuda fazla titiziz. Telefonun pilini vs takabilir mi bilmiyorum hiç dağılmadı telefon.
Kızımdan gördüğüm kadarı ile evde sıklıkla gördükleri şeyleri yapabiliyorlar. Üstün zekalı olduğundan şüpheleniyorsanız farklı belirtileri var sanırım. İsterseniz bir pedagogla görüşün.
Benim oğlum 16 aylıkken kapıyı arkadaki anahtardan açardı şimdi üstten kilitliyorum.Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum 2 yaşında bebek kapıyı kilitle açabilir mi ya da kilitleyebilir mi
cep telefonu yere dşüp dağıldığında pil ve kapağını takabilir mi
cep telefonunu şarja takabilir mi
bunları yapan çocuk varmıdır
hayır karşılaştırmıyorum ama daha önce bunları yapan bebek görmedim, n azından hiçir bebek benimkapımı kilitlemedi,aç oğlum kaıyı deince de gülmemiştiKuzenimin kızı telefonla ilgili dediklerinizi yapıyor,kilidi bilmiyorum
Az öncede bi konunuzu okudum bunları meraktan değil sizinde 2 yaşında bi çocuğunuz var diye soruyosunuz bence.
Ben anne değilim ama çocukların karşılaştırılması gerektiğini biliyorum,sizde yapmayın
Var iste tek yapabilen sizin oğlunuz degil.Bunlar zeka belirtileri de değil zaten o yaştaki cocuklar gördüklerini kopyalıyorlar,telefonla haşır neşirseniz normal :))1
hayır karşılaştırmıyorum ama daha önce bunları yapan bebek görmedim, n azından hiçir bebek benimkapımı kilitlemedi,aç oğlum kaıyı deince de gülmemişti
zeka demedimki, sadece yeteneği bu yönde olduğunu düşünüyorum, bir de farklı geldi bana cahilliğime verin :)Var iste tek yapabilen sizin oğlunuz degil.Bunlar zeka belirtileri de değil zaten o yaştaki cocuklar gördüklerini kopyalıyorlar,telefonla haşır neşirseniz normal :))
ucuz bir telefonum var o kadar haşır neşir değilimtelefonlaVar iste tek yapabilen sizin oğlunuz degil.Bunlar zeka belirtileri de değil zaten o yaştaki cocuklar gördüklerini kopyalıyorlar,telefonla haşır neşirseniz normal :))
Bunları yapan bebek var mi
Gunumuz cocuklarinin bir cogu bu soylediklerinizin hepsini ya da bir kismisini yapiyor. Gizlem yetenekleri ve el becerileri gelismis cocuklar icin daha kolay.Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum 2 yaşında bebek kapıyı kilitle açabilir mi ya da kilitleyebilir mi
cep telefonu yere dşüp dağıldığında pil ve kapağını takabilir mi
cep telefonunu şarja takabilir mi
bunları yapan çocuk varmıdır
Allah zihin açıklığı versin, benimki henüz anlamsız çiziyo, daha konuşamıyo bileBenim kizim da 2 yasinda kapilari kilitlleyip acabiliyo. Telefonun bataryasini kapagini sarjini falan herseyini takabiliyo. Benim yaptigim herseyi yapmaya calisiyo. En sasirdigim ismini artik yazabiliyo :)
şifre mi yazıyor yaşında?süpermiş...Benim ki bilgisayarın şifresine açıp
Sonra internete girip çizgifilm açıp
Bide üstüne
Reklamı geç e tıklıyordu.
Yani güvenmiyorum seni odaya atıp kapıyı üstüne bile kitleyebilir. Yeni nesil
Estağfurullah bilmislik yapmak istemedim ama böyle cok fazla anne var.Bi de komşumuzun çocuğu var mesela ne telefon ne tablet hiçbirini kullanmayı bilmez çünkü ailesi bilinçli eline kesinlikle teknolojik aletler vermiyorlar.Geçen kuzenim bizdeyken kendi çocuğunun daha zeki olduğunu iddia etti bu yüzden kızın eline tablet vermiş acamamış kendi çocuğu oyun bile oynuyormuş falan filan.zeka demedimki, sadece yeteneği bu yönde olduğunu düşünüyorum, bir de farklı geldi bana cahilliğime verin :)
Valla yazıodu şimdi büyüdü 3.5 yaşındaAllah zihi
p/8
şifre mi yazıyor yaşında?süpermiş...
zaten kitledi odaya beni,üzerine de güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?