- 2 Ağustos 2020
- 1.127
- 465
- 123
27 aylık oğlum parka gidiyoruz oturan kadınların gidip yanına oturuyor laf atsınlar diye gülümsüyor çağırırlar tereddütsüz gidip kucaklarına bile oturuyor parkta cocugunu gezdiren dolaşan adamların yanina gidiyor elini tutup oyun oynamaya çağırıyor hatta geçen gün adamın birine gidip bacağına sarıldı baba diyor oğlum o ablanın babası seninki işte diyorum "benim"diye diretiyor kadınlarda aynı şekilde anneanne diyor. Mahallemizde biri laf atsın cok tanimasak bile bir iki gormeyle yanina gitmek için kıyameti koparıyor.Ben buna çözüm bulamıyorum anlatıyorum "oğlum onlar yabancı yanlarına cagirsalarda gitme ben sana izin vermiyorsam kimsenin yanına gitme opturme kucağına cikma bak alır götürürlerse seni bulamam kaybolursun" diyorum ama yok "yok gitmem "diyor yine gidiyor ben zor durumda kalıyorum sürekli özellikle tanımadığımız adamlara baba diye gitmesi çok zora sokuyor beni çocuk evet ama diretiyor gel desende çekip başka yöne götürmeye calissamda kaçıp bağırıyor yine gidiyor nasil vazgeçiririm bundan çok sorun yaşıyorum artık