Çok teşekkür ederimUmarım düzelir yavrunuz, geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.
Lens olurmu o yaş cocuklara acaba cok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahO kadar renkli bantlar alıyoruz ki her seferinde. Bebeğine takıyoruz, babası, ben, bebek 4 lü bantla geziniyoruz ama yine de bi söküp attı mı tekrar mümkünü olmuyor. Çok da dirayetli.
Sizin kızınız çok uyumluymuş amaKuzeninin olumlu etkisi olur büyük ihtimalle.
Kızım çocuk yada yetişkin tüm gözlüklü insanlara ayrı bir sempati duyuyor anne onunda benim gibi gözlüğü var diye :)
Çok zorlanmadan alışır kızınızda umarım.
Çok sağolun. Farkındayım ilerisi için. Saniye bile sürmüyor söküp atması. Bundan sonra sabahtan akşama bütün işim gücüm onun gözü olacak.Söküp atmasına nolur izin vermeyin ve hayattaki en büyük önceliğiniz bu olsun. Çocuk aklıyla çocuğunuz anlamıyor ama ileride sıkıntı çektiği zaman “neden bana taktırmadınız” diye size kızar. Ağlasın bağırsın fark etmez.
Kamburu olan arkadaşım küçükken metal yelek benzeri bir şey takması gerekirken, çok ağlayıp inat ettiği için ailesi pes etmiş ve düzelebilecek sorun şimdi hayatı boyunca onunla. Ailesine haklı olarak kızgın.
Ben kalçam çıkık doğmuşum ve annem 7 ay boyunca bacaklarımda metal tel kullanmış. Herkes ne kadar ağladığımı anlatıyor, benim haberim yok ama bacaklarım tamamen sağlıklı. Annemin hakkını ödeyemem asla.
Lütfen kendinizi zorlayın. Umarım düzelir çocuğunuzun gözü.
Amin. Egzersiz ve gözlükle gelişebileceği söylendi.Lens olurmu o yaş cocuklara acaba cok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Estagfurullah kuzumsaftırık daha doğru olur
Biz de ayni durumdayiz.2.5 yasinda.dr 2 saat dedi yarim saat tutunca seviniyoruzherkese merhaba benim kızım 3 ayışında onda da göz tembelliği çıktı doktorlar bantla kapatma önrdiler. çok üzgünüm nasıl yapıcam, izin vermiyor lütfen yardım edin siz nasıl yaptınız?
Oğlum 3 yaşında 6 aydır gözlük takıyor. Tavsiyem silikon bütün çerçeve. Rahatsız etmiyor, batmıyor, kırılmıyor. Bir iki gün direndi. Ben kendime de aldım bir çerçeve birlikte taktık. Şimdi alıştı. Sabırlı olun. Kızarsanız reddeder. Başta kendi gözlüğümü taktım ve ona gözlük takmak istemeyen kurbişin masalını anlattım. ( Olumsuz davranışa göre her gün bir macerası oluyor bu kurbişin) Kurbişin oyun oynayamaması da etkiledi onu.Kızlar, 2 yaşındaki kızım için gözlük önerildi bugün doktorları tarafından.
Sol gözü daha kötü durumda. Öncesinde bantla göz kapama egzersizi vardı günde bir saat, onu bile ikna olmadığında, tutturduğunda yapamadığımız oluyordu. Çok hareketli bir bıcır, nasıl baş edip durduracağım, ikna edeceğim kara kara düşünüyorum. Hamile olmasam bütün gün kucağımda taşır, oyalardım. Öncesinde o şekilde kapatıyordum, gözümün üzerinden kaydığı ilk saniyede söküp atıyordu bandı.
Bu yaşlarda çocuğuna gözlük takmak zorunda kalan varsa lütfen bana bir öneride bulunsun
Çok teşekkür ederimOğlum 3 yaşında 6 aydır gözlük takıyor. Tavsiyem silikon bütün çerçeve. Rahatsız etmiyor, batmıyor, kırılmıyor. Bir iki gün direndi. Ben kendime de aldım bir çerçeve birlikte taktık. Şimdi alıştı. Sabırlı olun. Kızarsanız reddeder. Başta kendi gözlüğümü taktım ve ona gözlük takmak istemeyen kurbişin masalını anlattım. ( Olumsuz davranışa göre her gün bir macerası oluyor bu kurbişin) Kurbişin oyun oynayamaması da etkiledi onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?