kızlar akşam üzeri kızım su içerken bardağın kenarından çok küçük bir parça ısırmış çiğnerken farkettim ama yuttu 3 doktoru aradım ama beklemem gerektiğini söylediler ya ben napcam kafayı yedim bu saate kadar bardak çatlakmış nasıl farktmedim anlamıyorumçok küçük toplu iğne başı kadar yada biraz daha büyüktür bilemiyorum nolur bi fikir verin çıldırmak üzereyimmmm
off ya bilmiyorum aradığım doktorların biri çocuk cerrahı diğeri prof. bir diğeri ise en güvendiğim doktorlar arasında çok küçük parça olduğu için dışkıyla atılır onun takibini yap dediler ya ciğermi çeker nasıl yani offf
evet dışkıdan çıkar bağırsak ittirir dedi ama o kadar küçük parçayı ki bide çiğnedi ben dışkıda nasıl görcem çıksa bileToplu iğne başı kadar? Bi zararı olur mu bilemiyorum.
Doktorlar sadece "bekleyin" mi dedi?
evet bahsettiğin şey benimde arkadaşımın başına geldi ama yutma dahamı farklı oluyoki cerrahta dediki çok küçükse film çekilse bile görünmez dediBenim bi arkadaşımın ayagina cok küçük bir cam parcasi batmis ko hissetmemis bile. 1 2 ay sonra bacaginda yani kalca tarafinda feci agri duymus bacagina basamiyormus, doktora gitmisler. Megerse o bolgede küçük bir cam parçası görmüşler.
Böyle şeyler onemli ama bilemedim ki simdi. Prof diyorsunuz.?
aradığım 3 doktorda cam küçük olduğu için röntgende görünmez dedi endoskopidede ancak 3-4 gün dışkıdan çıkmasını bekleyecekmişiz o yüzden gitmiyorum ki devlet hastanelerinin en azından bizim burdakinin bişey yapmadığını biliyorum belki başına böyle bişey gelmiş birileri vardır diye yazıyormBuraya yazıp yazılanlara cevap verip oyalanacaginiza acile gidin eğer gittseydiniz çoktan bu durum hal olurdu nasıl durup oturup duruyorsunuz anlamadım
aradığım 3 doktorda cam küçük olduğu için röntgende görünmez dedi endoskopidede ancak 3-4 gün dışkıdan çıkmasını bekleyecekmişiz o yüzden gitmiyorum ki devlet hastanelerinin en azından bizim burdakinin bişey yapmadığını biliyorum belki başına böyle bişey gelmiş birileri vardır diye yazıyorm
merak etme inşaallah birsey olmaz..bizim de basimiza geldi bize de aynisini dediler..zarari olmaz deyip ayni esin gibi espiri yaptilar; adamlar cam yiyor birsey olmuyor merak etme bosubosuna kucucuk bir parcadan birsey olmaz tuvaletinde cikar ama takip etmene gerek yok anlayamazsin dediler..ve 1sene oldu gorunurde birseyi yok..hemde o kadar olur dedirdecek cinstendi..tam kizimin agzina kasigi goturdugum anda bardak kirildi ve kasiga pit etmesi ile kizim ham yapti..halen nasil oldu anlayamiyorum..cok tuhafti..
VAlla ben olsam giderdim baska hastanemi yok başka doktor mu yok[/QU
Bende o yüzden güvendiğim doktorları aradım şimdilik gerek yok dedikleri için duruyorum ne bileyim 3 doktor 3 farklı hastane olunca karıştım kaldım
çok teşekkür ederim umarı bizimde sorun çıkmaz ya bende anlamadım çıtırtıları duydum ne yiyosun sen dememle baktım bardak çatlak tabi yuttu bile zaten ağzında bişy olsun alırım diye yutuyo hemen su falan verdim doktorları aradım ama beklemekten başka çarede görünmüyor
arkadaşım bu arada sizin kızın yuttuparça nekadardımerak etme inşaallah birsey olmaz..bizim de basimiza geldi bize de aynisini dediler..zarari olmaz deyip ayni esin gibi espiri yaptilar; adamlar cam yiyor birsey olmuyor merak etme bosubosuna kucucuk bir parcadan birsey olmaz tuvaletinde cikar ama takip etmene gerek yok anlayamazsin dediler..ve 1sene oldu gorunurde birseyi yok..hemde o kadar olur dedirdecek cinstendi..tam kizimin agzina kasigi goturdugum anda bardak kirildi ve kasiga pit etmesi ile kizim ham yapti..halen nasil oldu anlayamiyorum..cok tuhafti..
çok teşekkür ederim umarı bizimde sorun çıkmaz ya bende anlamadım çıtırtıları duydum ne yiyosun sen dememle baktım bardak çatlak tabi yuttu bile zaten ağzında bişy olsun alırım diye yutuyo hemen su falan verdim doktorları aradım ama beklemekten başka çarede görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?