2 yaşındaki kızım cam parçası yuttu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya bu çocuklar neden herşeyin tadına bakma gereği duyuyorlar anlamıyorum ama cam olunca insan apayrı tedirgin oluyor bende 3 doktoru sırayla aradım annem de kaldımı başka doktor diyo ama ne bileyim beki biri farklı bişeymi der acaba diyede düşünüyo insan plastik kullanmak istemiyoruz zararlı diye ama camdada böyle kazalar oluyo demekki kadınları yaşlandıran çocuklarmış hayırlısıyla bunuda bi atlatsak

Çocuklar yani bebekler ilk keşiflerini bu şekilde yaparlar dokunarak ve tadarak...

: )

bende zaten evhamlı biriyim üstüne bu olay bilmiyorum kendime çok kızıyorum dediğin gibi sofradaydık su istedi ve ben o bardağın çatlak olduğunu nasıl görmedim resmen ön dişlerinin arasında çatırdattı yemek versen tükürür çiğnemez üstelik birde boğazlarımız enfeksiyonlu ateşi var dün doktordaydık huzursuzluk da var hasta olduğu için şimdi çocuk huzursuzlansa anlayamam diyede korkuyorum ya sence nasıl belirtiler verir bu cam sıkıntı yaratsa

Çocuklar yani bebekler ilk keşiflerini bu şekilde yaparlar dokunarak ve tadarak...

: )
öylede inanki 1 dakika yalnız bırakamıyorum ağzına bişey atcak diye herşeyi ağzına götürüyor ama yanındayken oldu o kadar herşeye dikkat ederken hemde

Siz bu geceyi rahat geçiremeyeceksiniz anlaşılan... Iyisi mi acile gidin...

hic sorma ...kirk yil dusunsem bu sekilde kizimin cam parçası yutacagi aklima gelmezdi..olacak oldu mu ne kadar dikkat edersen et oluyor iste..ama o vicdan azabi yok mu? cok kotu bir duyguydu benim icin..ama hala soktayim nasil oldu bilmiyorum ruyada gorsem hadi cnm. boyle sey nasil olur amaan ruya iste der gecerdim..

Seninki tam aksiyon filmi tadında olmuş ama. İnsan şok geçirir. Tahmin edemiyorum bile.

bize asiri huzursuzluk, aglama nobetleri, karinda sislik, kakasini yapamama gibi seyler dediydiler..ama hicbiri olmadi..ama bunlari ben cok israr edince soylediler..aslinda birsey olmayacagini onlar da biliyor ama evhamli bir anneyi ikna etmek kolay olmuyor biliyorsundur. .

Siz bu geceyi rahat geçiremeyeceksiniz anlaşılan... Iyisi mi acile gidin...

bu geceyi olsa sadece gene iyi bundan sonraki kaç günü rahat geçiremeyeceğim acaba götürmesine götürcemde prof cerrahı arıyorum ki biizm ameliyatımızı yapmıştı boşuna götürürsün diyor kusma ateş yada kaka yapamama gibi bi problem olursa ancak bakılır diyo endoskopi ilede görünmez küçükse adam o kadar rahatki anlamadım

aynen ya sakınılan göze çöp batar hesabı bende hiç böyle bişey aklıma gelmedibi bardak kırılsın evde kaç kere süpürgeyle geçerim resmen büyüteçle gezmediğim kalır evde ki ona rağmen 2-3 gün mutfağa sokmam kızımı sürekli kontrol ederim ama oluyo işte demekki bazı şeyler

inşallah bizimde olmaz hiçbişey zaten doktorlarımız benden alışık hersefernde soru yağmuruna tutuyorum insanları eminim pişman olmuşlardır cep numaralarını verdiklerine

Seninki tam aksiyon filmi tadında olmuş ama. İnsan şok geçirir. Tahmin edemiyorum bile.

ben bunlarin hayatini filme konu alsam kimse cocuk yapmak istemez herhaldeve daha cok korku filmi olur ama itiraf ediyorum hayat onlarla guzel, anlamli haklarini yemeyeyim...Allah hepsine uzun saglikli huzurlu omurler versin insaallah...

ben bunlarin hayatini filme konu alsam kimse cocuk yapmak istemez herhaldeve daha cok korku filmi olur ama itiraf ediyorum hayat onlarla guzel, anlamli haklarini yemeyeyim...Allah hepsine uzun saglikli huzurlu omurler versin insaallah...
Amin, allah her isteyene de versin
Maceraları okuyalım bi ara. Konu aç onlar için.

kesinlikle hayat onlarla güzel Rabbim herkesin evlatlarını esirgesin eşimede sinir oldun götürmedi bizi acile diye oda haklı kendince 3 doktor gerek yok derken ama içim rahat etmiyor işte biz kadınlarmı daha evhamlıyız yoksa erkeklermi daha rahat bilemiyorum.Şu 2 yıldır hatta hamileliğide sayarsak 3 yıldır yaşadıklarım 2. çocuk için düşünmeme sebep annem bile nolur sen 2. yi doğurma diyor

yaa bilmiyorum belki biz kotu mu yapiyoruz acaba? cevreme bakiyorum da ne kadar dikkatsiz, ilgisiz anne varsa cocuklarin masaallahi var(maşallah)..bilmeden iyilik mi yapiyorlar acaba dusunmuyur degilim bazenhatta biraz kendime onlari ornek almaya basladim mantigima uyan kisimlari ve bilincli bir sekilde ama yine de bazen icim huzursuz oluyor

Reactions: ncb

ay yok ben hala örnek alamıyorum malesef çocuk yanımda dururken görmezden gelemiyorum bazı şeyleri ama kötülük yapıyomuyuz aslında evet yapıyoruz

Kucucuk bir parca. Cignemis yutmus zaten. Bence de birsey olmaz. Aynen benim de aklima konuyu okuyunca catir cutur cam yiyenler geldi.:)

merak etme 2.de daha bir tecrubeli oluyor insan..mesela ben oglumda ilk oyuncaklari ile oynayacagi zaman yere temiz bir carsaf sererdim, ola ki carsaf disina cikti derhal o dezenfekte edilirdi ve oyun bittikten sonra da..ama yaptigim yanlisi farkettim..cocugun mikroba da ihtiyaci varmis..iyilik degil kotuluk etmisim

bir kere birinden duymustum parkta kaydiraktan kayarken bazen cocuklar altina kacirirmis diye kaydiraga bindirmezdim, kumla oynatmazdim agzina aliyor diye oooo daha neler neler..

Allah'tan cocuguma verdigim zararin farkina vardim da kiyidan donduk..istedigi gibi oyuncaklari ile oynayinca(disari da dusmusse hala dezenfekte olayi devam, o kadar da yapamiyorum), kumda diledigi gibi oynayinca(bortu bocek, cam kirigi gibi seylere dikkat ederek), parkta diledigi gibi eglenerek(ama eve girildigi gibi direk banyoya) farkettim ki cocugum artik daha iyi, bagisikligi daha kuvvetli..bak yazdiklarima gulme diyecegim ama diyemiyorum ne yapayim ancak o kadar fire verebildim

bu yuzden kizimda onun iyiligi icin yaptigim hatalari yapmiyorum..

[QUTE="Sephora85, post: 37333989, member: 144822"]Amin, allah her isteyene de versin
Maceraları okuyalım r için.[/QUOTE]

o kadar seyi tel.den nasil yazayim..baksana eksik duami tamamladin, tesekkur ederim..anca ara ara girip yazicam, kontrol edicem de gonderecemde ooooo..surukleyici olmaz..bir de hafizam zayif iyi mi ayni seyleri okutturup dururmusum

işte bu yüzden çocukların eşyalarını cam kullanmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…