Panik yok, bişey olmaz. Birkaç yıl önce kuzenimin kızı yuttu aynı şekilde cam parçası, biraz daha büyük olabilir. Doktorlar bişey olmaz dedikçe hastane değiştirdiler. Üç dört gün sonra vazgeçtiler. Çıktı mı çıkmadı mı görmedik.
Geçtiğimiz yaz da bir arkadaşımın kızında oldu aynı şey, ona da bişey olmaz demiş doktor.
Çocukların başına bu kadar sık mı geliyor bu? Çok enteresan.
o zaman sen hic korkma. .agzinda gevelemis bir sey olmamış. .keskin bir yeri olsa agiz icini de keserdi herhalde. .benim ki mamayla birlikte direk yuttu..ama dedigin gibi kucuk bir parca idi..buyuk olsa idi zaten ogurur yutamszdi ki beim ki zaten ogrup kusmaya yerarayan bir cocuk..bize de sana denilenler dendi yani kucucuk cam oldugu icin filmde cikmaz dendi..o yüzden bir sey yaptirmadik..ama itiraf eediyorum krndimi cok suclu hissettim ve kac gece uyumadim basinfa nobet tuttum resmen..rahat ol biraz..ama kakasinda bulman da cok zor..ben bulamadim..sadece birkac gun sen yine dikkatli ol..bi degisiklik var mi gozetle? ben birsey olacagini sanmıyorum.olmadi .sonra dr.la yine irtibata gecersin..
öylede inanki 1 dakika yalnız bırakamıyorum ağzına bişey atcak diye herşeyi ağzına götürüyor ama yanındayken oldu o kadar herşeye dikkat ederken hemdeÇocuklar yani bebekler ilk keşiflerini bu şekilde yaparlar dokunarak ve tadarak...
: )
Panik yok, bişey olmaz. Birkaç yıl önce kuzenimin kızı yuttu aynı şekilde cam parçası, biraz daha büyük olabilir. Doktorlar bişey olmaz dedikçe hastane değiştirdiler. Üç dört gün sonra vazgeçtiler. Çıktı mı çıkmadı mı görmedik.
Geçmiz yaz da bir arkadaşımın kızında oldu aynı şey, ona da bişey olmaz demiş doktor.
Çocukların başına bu kadar sık mı geliyor bu? Çok enteresan.
Seninki tam aksiyon filmi tadında olmuş ama. İnsan şok geçirir. Tahmin edemiyorum bile.hic sorma ...kirk yil dusunsem bu sekilde kizimin cam parçası yutacagi aklima gelmezdi..olacak oldu mu ne kadar dikkat edersen et oluyor iste..ama o vicdan azabi yok mu? cok kotu bir duyguydu benim icin..ama hala soktayim nasil oldu bilmiyorum ruyada gorsem hadi cnm. boyle sey nasil olur amaan ruya iste der gecerdim..
bende zaten evhamlı biriyim üstüne bu olay bilmiyorum kendime çok kızıyorum dediğin gibi sofradaydık su istedi ve ben o bardağın çatlak olduğunu nasıl görmedim resmen ön dişlerinin arasında çatırdattı yemek versen tükürür çiğnemez üstelik birde boğazlarımız enfeksiyonlu ateşi var dün doktordaydık huzursuzluk da var hasta olduğu için şimdi çocuk huzursuzlansa anlayamam diyede korkuyorum ya sence nasıl belirtiler verir bu cam sıkıntı yaratsa
Siz bu geceyi rahat geçiremeyeceksiniz anlaşılan... Iyisi mi acile gidin...
hic sorma ...kirk yil dusunsem bu sekilde kizimin cam parçası yutacagi aklima gelmezdi..olacak oldu mu ne kadar dikkat edersen et oluyor iste..ama o vicdan azabi yok mu? cok kotu bir duyguydu benim icin..ama hala soktayim nasil oldu bilmiyorum ruyada gorsem hadi cnm. boyle sey nasil olur amaan ruya iste der gecerdim..
bize asiri huzursuzluk, aglama nobetleri, karinda sislik, kakasini yapamama gibi seyler dediydiler..ama hicbiri olmadi..ama bunlari ben cok israr edince soylediler..aslinda birsey olmayacagini onlar da biliyor ama evhamli bir anneyi ikna etmek kolay olmuyor biliyorsundur. .
Seninki tam aksiyon filmi tadında olmuş ama. İnsan şok geçirir. Tahmin edemiyorum bile.
Amin, allah her isteyene de versinben bunlarin hayatini filme konu alsam kimse cocuk yapmak istemez herhaldeve daha cok korku filmi olur ama itiraf ediyorum hayat onlarla guzel, anlamli haklarini yemeyeyim... Allah hepsine uzun saglikli huzurlu omurler versin insaallah...
ben bunlarin hayatini filme konu alsam kimse cocuk yapmak istemez herhaldeve daha cok korku filmi olur ama itiraf ediyorum hayat onlarla guzel, anlamli haklarini yemeyeyim... Allah hepsine uzun saglikli huzurlu omurler versin insaallah...
aynen ya sakınılan göze çöp batar hesabı bende hiç böyle bişey aklıma gelmedibi bardak kırılsın evde kaç kere süpürgeyle geçerim resmen büyüteçle gezmediğim kalır evde ki ona rağmen 2-3 gün mutfağa sokmam kızımı sürekli kontrol ederim ama oluyo işte demekki bazı şeyler
yaa bilmiyorum belki biz kotu mu yapiyoruz acaba? cevreme bakiyorum da ne kadar dikkatsiz, ilgisiz anne varsa cocuklarin masaallahi var(maşallah)..bilmeden iyilik mi yapiyorlar acaba dusunmuyur degilim bazenhatta biraz kendime onlari ornek almaya basladim mantigima uyan kisimlari ve bilincli bir sekilde ama yine de bazen icim huzursuz oluyor
kesinlikle hayat onlarla güzel Rabbim herkesin evlatlarını esirgesin eşimede sinir oldun götürmedi bizi acile diye oda haklı kendince 3 doktor gerek yok derken ama içim rahat etmiyor işte biz kadınlarmı daha evhamlıyız yoksa erkeklermi daha rahat bilemiyorum.Şu 2 yıldır hatta hamileliğide sayarsak 3 yıldır yaşadıklarım 2. çocuk için düşünmeme sebep annem bile nolur sen 2. yi doğurma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?